Hulp nodig ? 050 407 910

homeGeboortekaartjes beer: schattig, lief en een beetje stoer!

Geboortekaartjes met beertjes zijn heel schattig en niet uit het assortiment weg te denken! Beresterk, beregezellig, bereleuk en ga zo maar door met al die beren-eigenschappen. Geen wonder dat geboortekaartjes met beren zo populair zijn. Kies voor een lief geboortekaartje beer om de komst van jullie kindje wereldkundig te maken.

Een geboortekaartje beertje maken en online bestellen

Teddybeertjes, knuffelbeertjes of een indianen beertje. Heb je jouw favoriete beren kaartje al kunnen vinden in ons aanbod? Als je het perfecte exemplaar hebt gevonden kun je aan de slag met onze online editor. Bij Tadaaz geef je jouw kaartjes een unieke twist in slechts 4 stappen:

  • Kies je favoriete geboortekaartje beren
  • Personaliseer naar wens
  • Bestel een proefdruk en laat je verrassen!
  • Blij? Dan kun je na de geboorte de definitieve kaartjes bestellen

Een geboortekaartje beren met folie

Door een geboortekaartje met folie te kiezen, geef je jouw kaartje net een tikkeltje extra. De details fonkelen in zilver of goud om jouw kaart te laten stralen.

Een proefdruk geboortekaartje beren

Als je jouw favoriete kaart helemaal naar wens hebt aangepast, dan raden we je aan een proefdruk te bestellen. Je ziet dan in het echt hoe je ontwerp eruit ziet en wat je eventueel nog zou willen veranderen. We versturen je proefdruk in en leuk pakketje met wat extra inspiratie om de geboorte van jouw kindje in stijl te vieren. Leuk toch!

Een bereleuk geboorte assortiment!

Behalve de leukste geboortekaartjes met beren vind je bij Tadaaz nog veel meer om de geboorte van je wondertje te vieren. Ontdek leuke traktaties, geboorte snoep en stickertjes. Bijna alles in de stijl van je geboortekaartje, het complete plaatje dus!

Geboortekaartje beertje versturen

Willen jullie met volle teugen genieten van jullie baby? Maak dan gebruik van de verzendservice! Wij regelen de verzending van jouw geboortekaartjes dan van a tot z. Neem contact op met onze klantenservice, happy to help! 

Geboortekaartjes met beren eigen ontwerp

Bij Tadaaz kun je ook je eigen ontwerp laten printen. Dus heb jij helemaal zelf je geboortekaartjes met beertjes ontworpen? Neem dan een kijkje bij ons assortiment eigen ontwerp en ontdek alle mogelijkheden. 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.