Hulp nodig ? 050 407 910


Een stoer geboortekaartje ontwerpen en versturen

Hoera, een baby onderweg! Er is een klein, uniek mensje op komst en dat is heel bijzonder. Als jullie zoon of dochter geboren is, wil je dat natuurlijk aan iedereen laten weten. Doe dit met een geboortekaartje van Tadaaz! Laat je verrassen door onze collectie stoere geboortekaartjes voor jongens en meisjes.

Een stoer geboortekaartje ontwerpen voor jullie kleintje

Je bent een stoere mama. Dan is babyroze en babyblauw niet aan jou besteed. Tenzij.... er een stoere twist aan zit! Denk aan de combinatie met stoer kraft papier bijvoorbeeld. Of een stoere print, gecombineerd met een mooie pasteltint. Daarnaast zijn er ook nog kaarten in originele vormen die van jouw kaarten een echte stoere aankondiging maken!

Stoere geboortekaartjes zoon 

Je zoekt een stoere geboortekaart is leuk voor een stoere knul? Dol op de hipster stijl? Ook dan ben je aan het juiste adres bij Tadaaz. Bij ons vind je de leukste kaarten met hipster snorren, bolhoedjes en strikjes. Een leuke babykaart voor een hipster baby. Als dat niet stoer is.

Geboortekaartje meisje stoer

Maar onze designers zijn ook de stoere meiden niet vergeten! Er zijn tal van stoere meisjeskaarten te vinden op onze website. Nieuw en super leuk zijn de geboortekaartjes met houten vormpje. De combinatie van een mooie papiersoort met een stoer vormpje is uniek. 

Geboortekaartje met eigen foto

Een bundeltje geluk dat je vol trots aan iedereen voor wilt stellen. Deel de komst van jullie nieuwe kleintje met een unieke foto geboortekaart. Met de allermooiste eerste foto van jullie baby op de kaart maak je jouw kaart echt persoonlijk! 

Je voegt heel eenvoudig een fotovak toe aan elk kaartje op onze site. Daarnaast hebben we specifieke fotokaarten ontworpen waarop de foto van jouw baby extra in de picture staat! Neem je snel een kijkje? Het aanbod zal je ongetwijfeld blij maken! 

Een stoer geboortekaartje met dieren

Diertjes en baby’s, de perfecte match! Indianenvosjes, jungledieren of een stoere beer van kraft… Kan het nog stoerder? Mix en match met de leukste extraatjes: stickers, bedankjes en babyborrelkaartjes. Alles om de geboorte van jouw kleintje wereldkundig te maken!

Een stoere geboortekaart met een touch of gold

Maak jouw stoere babykaart compleet met fonkelende goudfolie! Ons assortiment geboortekaarten met goudfolie is erg ruim. Je vindt kaarten die een mooie afwerking hebben, zoals de stempel op dit baby paspoort. Maar ook het aanbod kaarten met de naam in goudfolie mag er zijn. Je ontdekt op onze website!

Gratis proefdruk stoer geboortekaartje

Kies een stoer ontwerp en maak er je eigen versie van. Voeg je eigen foto en tekst toe in een stoer lettertype. Tevreden over het resultaat? Bestel dan een gratis proefdruk van jouw creatie. Dan weet je zeker dat het kaartje helemaal is wat jij ervan verwacht. Bovendien is het super leuk om jouw kaart in het echt te bewonderen!

Baby geboren? Geboortekaartjes versturen!

Na negen maanden wordt jullie bundeltje geluk geboren. Wat een bijzonder moment! Gelukkig staat je kaartje klaar in je account. Je hoeft alleen nog de laatste gegevens te wijzigen, bestellen en klaar. Je geboortekaartjes versturen kan op twee manieren: 

De kaarten als pakketje bij je thuis laten leveren. Leuk om je kaartjes zelf in de envelopjes te doen en er leuke sluitstickers op te plakken. 

Wil je liever genieten van je baby deze eerste dagen? Kies dan voor onze verzendservice en wij regelen alles voor je!  

Kraamfeest organiseren?

Wil jij een kraamfeest of babyborrel organiseren voor familie en vrienden? Dan zijn onze leuke kraamfeest uitnodigingen echt een topidee. Helemaal in de stijl van je geboortekaartjes bovendien. Match ook met leuke geboorte bedankjes om de geboorte van jouw zoon of dochter in stijl te vieren.

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Lees er hier alles over!