{iconPlane} Besteld op een werkdag voor 14u = <orange>zelfde dag verstuurd</orange>
{iconFamily} 100% <orange>Belgisch familiebedrijf</orange>
{iconDesign} <orange>Bestel</orange> je proefdruk <orange>zonder verzendkosten</orange>
{iconLike} <orange>96%</orange> beveelt Tadaaz aan
{iconHeadphones} <orange>Maaike en Jasmyne</orange> helpen je verder ♥

Geboortekaartjes

101 ProductenIn het oog springende geboortekaartjes met goudfolie

Geboortekaartjes met goudfolie zetten jullie pasgeboren zoon of dochter meteen in de schijnwerpers. Wil je extra uitstraling geven aan het geboortekaartje van je kind? Dan kan je nu het kaartje nog meer laten opvallen en een extra sparkle toevoegen met goudfolie. Hebben jullie je keuze voor het geboortekaartje al kunnen maken? 

 

Je geboortekaartje laten drukken bij Tadaaz

Een geboortekaartje is iets waar je veel tijd voor uittrekt en een keuze die je grondig afweegt. Voor dit speciale moment dien je een kaartje te kiezen dat helemaal bij jullie als gezin past. Met een geboortekaartje met goudfolie maak je zeker de juiste keuze. Het geeft een frisse, modieuze uitstraling aan het kaartje. Een kaartje dat indruk zal achterlaten bij vrienden en familie. Laat jullie geboortekaartje met goudfolie drukken bij Tadaaz voor de hoogste kwaliteit. 

 

Geboortekaartjes foliedruk

Laat de naam van jullie kleintje oplichten met goudfolie. Geef het kaartje een luxe uitstraling door net dat beetje extra sparkle toe te voegen met foliedruk. Wanneer je het kaartje beweegt, valt de folie extra goed op in het licht.