Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes goudfolie

164 producten

Geboortekaartje goudfolie dat schittert

Geboortekaartjes met goudfolie zetten jullie pasgeboren zoon of dochter meteen in de schijnwerpers. Wil je extra uitstraling geven aan het geboortekaartje van je kind? Dan kan je nu het kaartje nog meer laten opvallen en een extra sparkle toevoegen met goudfolie. Hebben jullie je keuze voor het geboortekaartje goudfolie online al kunnen maken? 

 

Je geboortekaartje goudfolie online laten drukken bij Tadaaz

Geboortekaartjes online is iets waar je veel tijd voor uittrekt en een keuze die je grondig afweegt. Voor dit speciale moment dien je een kaartje te kiezen dat helemaal bij jullie als gezin past. Met een geboortekaartje met goudfolie maak je zeker de juiste keuze. Het geeft een frisse, modieuze uitstraling aan het kaartje. Een kaartje dat indruk zal achterlaten bij vrienden en familie. Laat jullie geboortekaartje goudfolie drukken bij Tadaaz voor de hoogste kwaliteit. 

 

Geboortekaartjes goudfolie online foliedruk

Laat de naam van jullie kleintje oplichten met goudfolie. Geef het kaartje een luxe uitstraling door net dat beetje extra sparkle toe te voegen met foliedruk. Wanneer je het kaartje beweegt, valt de folie extra goed op in het licht. 

 

Verzendservice geboortekaartjes goudfolie

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!