Hulp nodig ? 050 407 910

Buromac geboortekaartjes

156 Producten

Buromac geboortekaartjes voor jongens en meisjes

Op zoek naar het geboortekaartje van jullie dromen? In de Buromac geboortekaartjes collectie vinden jullie ongetwijfeld wat jullie zoeken. 

De meest schattige elementen vind je terug in de collectie. Heel wat thema’s, zowel voor jongens als voor meisjes! We helpen je graag bij de zoektocht naar het perfecte geboortekaartje voor jullie kindje! Ontdek de verschillende thema’s bij onze Buromac geboortekaartjes.

 

Een origineel geboortekaartje met dieren

Een accent met dieren op je geboortekaartjes is altijd origineel en schattig! Heel wat hippe geboortekaartjes met dieren zitten in het aanbod van de Buromac geboortekaartjes. 

Een schattig vosje of konijntje bijvoorbeeld. Of liever een uiltje of een beer? Kies een dier dat helemaal bij jullie en de geboorte van jullie kleintje past. 

 

Geboortekaartjes met een opplakmotief

De geboorte van jullie zoon of dochter wil je op een originele manier aankondigen. Dus een leuke extra dat het geboortekaartje van jullie baby een extra accent geeft is welkom! Ga dan voor een geboortekaartje met houten opplakmotief! Heel erg origineel.

Dit kan in leuke vormen zoals voetjes, een vliegtuigje of een kroontje. Kies zelf een leuk motiefje uit onze collectie. Geboortekaartjes maken is heel eenvoudig was nog nooit zo leuk!

 

Originele geboortekaartjes

Een kaartje in een originele vorm springt ook in het oog! Er zijn tal van originele vormen zoals een drieluik of een paspoort. Een vlaggenlijntje of een kaartje met uitkap. Een kaartje in de vorm van een tipi of een extra label of tag aan je kaartjes? Er zijn heel wat leuke ideeën voor jouw geboortekaartje.

 

Uniek geboortekaartje afgewerkt met goudfolie

Hoe prachtig is een geboortekaartje voor een meisje of jongen met goudfolie? Dat is het ultieme bijzondere accent op geboortekaartjes dat meteen voor een schitterende uitstraling zorgt. De naam in folie of een klein accent? Jullie kiezen een eigen ontwerp! 


Wist je dat folie in verschillende kleuren bestond? Goudfolie, zilverfolie of koperfolie? Allemaal mogelijk! Jullie beslissen over dit bijzondere accent op jullie unieke geboortekaartjes.

 

Bijpassende doopsuiker voor het ultieme totaalplaatje

Als jullie klaar zijn met de geboortekaartjes, dan kan je overschakelen op de doopsuiker. Hoe leuk is het om doopsuiker uit te stallen dat helemaal past bij jullie geboortekaartjes? Maak een origineel assortiment voor een leuk geheel.

Kubusdoosjes, snoepzakjes of blikken doosjes met gepersonaliseerde stickers? Een combinatie van verschillende producten vormt een prachtig geheel. Het is aan jullie om ze te personaliseren en te vullen met iets lekkers! Vrienden en familie die op bezoek komen zullen ongetwijfeld smullen van die heerlijke attenties.

 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!