Hulp nodig ? 050 407 910


Geboortekaartjes cocooning voor jouw kindje 

De geboorte van jullie is kindje is iets heel speciaals en natuurlijk wil je dit heugelijke nieuws met iedereen delen. Kies voor een geboortekaartje dat helemaal bij jullie past.  Breng familie en vrienden op de hoogte van de geboorte van jullie zoon of dochter met deze hippe geboortekaartjes. Laat je verrassen door onze leuke ontwerpen en kies jouw favoriete kaartje voor de geboorte van jullie kleintje. 

 

Originele geboortekaartjes met een gepersonaliseerd label

Deel het fantastische nieuws met deze unieke kaartjes. Het gepersonaliseerde label zorgt voor een extra touch, waar je vrienden en familie ongetwijfeld mee zal verrassen. Voeg de geboortedatum van je kindje toe en je bent klaar om uit te delen. 

 

Een hip geboortekaartje met folie

Mag het voor de geboorte van jullie kindje toch iets speciaals hebben? Laat je dan betoveren door deze schattige kaartjes met folie. De folie zorgt voor een luxueuze uitstraling van jullie kaartje. 

Breng iedereen op de hoogte van het fantastische nieuws met deze hippe kaartjes. De afwerking van folie zorgt ervoor dat jij een uniek kaartje hebt, waar je indruk mee kan maken. 

 

Origineel geboortekaartje ‘cocooning baby’ met foto

Je wilt natuurlijk jullie kindje aan iedereen zo snel mogelijk laten zien. En hoe doe je dat beter dan met een geboortekaartje met de schattigste foto van jullie pasgeboren kindje? Kies voor de mooiste foto van je zoon of dochter en verras iedereen met deze leuke kaartjes. Iedereen weet dan meteen hoe schattig jouw kindje is. 
 

Happy cocooning met onze collectie geboortekaartjes

Wees helemaal mee met de laatste trends en bekijk al onze originele cocooning geboortekaartjes. Het geboortekaartje van jullie kindje moet gewoon perfect zijn. Het gebeurt ook niet elke dag dat jullie zo’n schattige zoon of dochter krijgen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de afgeronde hoeken van de kaartjes of naar de goudfolie die zorgt voor de perfecte afwerking van jouw favoriete kaartje. 

 

Heb je trouwens al die mooie illustraties gezien? Wij hebben ervoor gezorgd dat elk klein detail in orde is, zodat jij deze met trots kan uitdelen aan vrienden en familie. De afwerkingen zorgen voor het perfecte geboortekaartje, waar iedereen jaloers zal op zijn. Ontdek al onze kaartjes en laat je verrassen door al de geboortekaartjes die helemaal passen bij jullie stijl en de geboorte van jullie kindje. 

 

Doopsuiker, bedankkaartjes en zoveel meer! 

Ben je helemaal verzot van de collectie ‘Cocooning baby’? Neem dan snel een kijkje en ontdek de leukste en bijpassende doopsuiker, bedankkaartjes, cadeaus… Zorg ervoor dat de geboorte van jullie kindje helemaal in dezelfde stijl is. Kies voor jullie favoriete geboortekaartje en laat deze stijl terugkomen in je doopsuiker, bedankkaartjes…

Heb je trouwens al onze nieuwste doopsuiker gezien voor bij de geboorte van je kindje? Ontdek al onze doopsuiker zoals de bellenblazen in verschillende kleuren of het badzout, die je kan krijgen in drie verschillende kleuren. Of onze bloempotjes en zeepjes? Laat je betoveren door al onze originele doopsuiker en kies voor iets dat volledig past bij de geboorte van jullie zoon of dochter. 

Bovendien kun je deze doopsuiker helemaal personaliseren met een leuke sticker met de naam van jullie kindje in de stijl van het geboortekaartje. 

 

Vragen over jouw geboortekaartje 

Heb je vragen over jouw geboortekaartjes? Contacteer dan onze klantendienst. Onze medewerkers helpen je graag verder met jouw vragen. Onze klantendienst is open van maandag tot en met vrijdag en wij zullen ervoor dat jij kan genieten van deze magische dag. 

 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice