Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes retro jongen

46 Producten
logo
vierkant geboortekaartje met luchtballon en goudfolie TA05500-2300150-03 1
vierkant geboortekaartje met luchtballon en goudfolie TA05500-2300150-03 2
logo
geboortekaart met getekende luchtballon TA05500-2400037-03 1
geboortekaart met getekende luchtballon TA05500-2400037-03 2
Nieuw
logo
vierkante geboortekaart met schaduw silhouetjes TA05500-2400024-03 1
vierkante geboortekaart met schaduw silhouetjes TA05500-2400024-03 2
Nieuw
logo
schattige geboortekaart met bosdiertjes TA05500-2400055-03 1
schattige geboortekaart met bosdiertjes TA05500-2400055-03 3
Nieuw
logo
avontuurlijk geboortekaartje met vliegtuigje TA05500-2400059-03 1
avontuurlijk geboortekaartje met vliegtuigje TA05500-2400059-03 2
Nieuw
logo
schattig geboortekaartje in linnenlook met ree en draagmand TA05500-2300194-03 1
schattig geboortekaartje in linnenlook met ree en draagmand TA05500-2300194-03 2
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Retro geboortekaartje jongen maken en online bestellen 

Kaartjes in retro stijl met nostalgische prints blijven nog steeds een grote trend. Stijlen die vroeger in de mode waren, komen nu weer terug. Verwacht je een zoontje en speel je met het idee om voor retro geboortekaartje jongen te kiezen? Laat je dan inspireren door onze geboortekaartjes collectie!

Kies het allermooiste geboortekaartje met een vintage look voor de komst van jouw zoontje. En maak de geboorte straks bekend met een prachtig vintage geboortekaartje waar je al jaren van droomt.

 

In deze stijl kan je verschillende elementen van vroeger gebruiken om de kaart een echte vintage look te geven. Bij Tadaaz vind je veel retro geboortekaartjes in zachte tinten met pastelkleuren, lieve plaatjes en leuke prentjes. Ze zijn origineel en zorgen vaak voor een nostalgisch gevoel. 

 

Retro elementen op je geboortekaartje 

Deze geboortekaartjes hebben vaak een romantische stijl en zijn vaak gecombineerd met dieren, kinderwagens en auto’s. Wat valt er nog onder retro? Onder een retro en vintage geboortekaartjes vallen een aantal kenmerken: vintage kleuren, opvallende combinaties daarvan en gebruik van verschillende illustraties.

Bij Tadaaz kan je een geboortekaartje retro in verschillende soorten verkrijgen. Van conceptuele geboortekaartjes zoals de muzikale cassette of muzikale vinylplaat, of de vlaggenlijn, tot een simpel concept met een leuke geschilderde illustratie van een mooie retro auto, lieve diertjes of silhouetten van kindjes. 

 

Wil je toch iets anders? 

Al onze retro en vintage geboortekaartjes kunnen als basis kaartje gezien worden. Dat wil zeggen dat je ze allemaal zelf naar jouw eigen smaak kan aanpassen met onze online editor. Personaliseer dan de elementen uit het geboortekaartje tot het helemaal bij jullie past!

De vintage geboortekaartjes kan je helemaal persoonlijk en uniek maken door de kaart precies naar jouw smaak te personaliseren, door bijvoorbeeld de kleur aan te passen. Teksten toevoegen of veranderen? Alles is mogelijk! 

 

Kaartjes met een foto van je kindje zijn uniek en helemaal persoonlijk! Zo kan je natuurlijk de naam op de geboortekaart aanpassen, maar je kan ook een foto toevoegen van je pasgeboren baby. 

 

Een geboortekaartje jongen retro maak je helemaal af met het bijpassende lettertype en de leuke versiering. Deze kleine details op je geboortekaartje zorgen voor een leuke, losse uitstraling. 

 

Je retro geboortekaartje kan je ook combineren met een witte of gekleurde envelop naar jouw keuze. Er wordt vaak gekozen voor een oud roze, gebroken witte of bruine envelop. Voor de complete afwerking van je retro geboortekaartje kun je vervolgens de envelop met een leuke sluitzegel afwerken. Onze stickers kan je ook gebruiken om bijvoorbeeld je doopsuiker mooi te versieren. 

 

Als je van een retro stijl houdt, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Speciaal voor jou hebben we de mooiste en vintage kaartjes voor jongens geselecteerd. Leuke en unieke retro geboortekaartjes kan je via Tadaaz heel snel en gemakkelijk bestellen. 

 

Proefdruk bestellen

Wist je dat je bij ons een proefdruk van je geboortekaartje kan bestellen? Vergeet dus ook niet een proefdruk van je kaartje te bestellen om te zien hoe die er in het echt zal uitzien. Je proefdruk kan je bestellen aan een voordeeltarief zonder verzendkosten. 

 

Af en toe kun je van een gratis proefdruk geboortekaartjes en doopsuiker genieten. Wil je een gratis proefdruk? Hou dan onze site en social media in de gaten om op de hoogte te blijven van deze acties en veel meer! 

 

Heb je een vraag, opmerking of heb je hulp nodig? Neem dan contact met ons, we helpen je graag! Onze klantendienst is iedere werkdag van 9u tot 15u30 te bereiken. 

Populaire categorieën.