Hulp nodig ? 050 407 910


Geboortekaartjes tweeling

Niet één, maar twee baby's onderweg. Dubbel geluk dus! De geboorte van een tweeling is heel bijzonder. En daar horen hippe geboortekaartjes bij. Krijg je twee jongens, twee meisjes of 'van elk eentje'? Het maakt niet uit, bij Tadaaz ben je aan het juiste adres voor de allerleukste tweeling geboortekaartjes.  

 

Een geboortekaartje ontwerpen voor een tweeling 

Het geboortekaartje waarmee je jouw tweeling voorstelt moet een unieke kaart zijn. Je hebt ongetwijfeld al een bepaalde stijl of misschien een thema voor je kaartje in gedachten. Via onze filters kun je heel makkelijk jouw favoriete kaart terugvinden. Als je deze hebt gevonden maak je via de online editor in slechts een paar stappen je eigen versie. Bestel zeker ook een modelkaart van je creatie. Zo weet je zeker dat het kaartje helemaal naar wens is. Bovendien is het superleuk om je geboortekaartje al eens in het echt te zien.

 

Geboortekaartjes voor een jongenstweeling

Zwanger van een tweeling. En het zijn twee kleine mannetjes... Nu op zoek naar geboortekaartjes in een stoere stijl. De kleuren blauw, muntgroen en eco zijn perfect voor jullie jongens. Maak je kaart persoonlijk met je tekst in een stoer lettertype. Door leuke symbooltjes toe te voegen creëer jij je eigen unieke versie.

 

Geboortekaartjes voor een meisjestweeling

Het hele huis mag roze versierd worden, want er zijn twee meiden onderweg. Ook de kaartjes mogen lief en zoet zijn voor deze bijzondere geboorte. Wil je de allereerste foto van de zusjes op de kaart? Dan is een fotokaart perfect! Met een foto is jouw kaart écht uniek.

 

Een jongen en een meisje onderweg? Kies een mooi tweelingkaartje en maak het helemaal naar wens. Je kunt kiezen voor een kaartje in vrolijke kleurtjes, een kaartje met dieren of... een leuke vlaggenlijn. Twee roze en twee muntgroene vlaggetjes aan een stoer touwtje. Zo heeft elk kindje toch een eigen geboortekaartje. Het perfecte kaartje voor jouw pasgeboren tweeling! De geboortekaartjes ontwerpen voor jullie eigen tweeling, leuk toch!
Tip: Deze leuke vlaggenlijn of poster is ook een heel geschikt geboortekaartje voor een meerling!

 

Unieke tweelingkaartjes

Het geboortekaartje voor jouw tweeling moet perfect zijn. Maak je originele geboortekaartje daarom bij Tadaaz. We hebben al meer dan 60 jaar ervaring in het maken van de mooiste kaartjes van de allerhoogste kwaliteit. De stijlen lopen uiteen van klassiek tot hip en trendy. Bovendien zijn veel kaarten voorzien van een luxe afwerking zoals blinkende goudfolie of reliëf.

 

Met een tweelingkaart met foto zit je altijd goed. Wil je een kaart met ruimte voor één foto waar de tweeling samen op staat? Of juist een kaartje met meerdere foto's zodat je kindjes ieder apart op de kaart staan? Alles is mogelijk met een fotokaart, je geeft jouw kaart hiermee een unieke en extra persoonlijke look.

 

De geboorte van een tweeling

Met de geboorte van één baby is het al druk. Met twee baby's om van te houden en voor te zorgen, is het dubbel zo druk! Zorg er daarom voor dat de geboortekaartjes zo goed mogelijk klaar staan, dat scheelt je een hoop werk zo vlak na de geboorte.

 

Als je modelkaartje helemaal naar wens is, zet je het kaartje klaar in je account. Dan hoef je alleen de juiste gegevens nog aan te vullen en op de bestelknop te drukken. Wij zorgen ervoor dat de kaartjes snel gedrukt worden. De enveloppen kun je vooraf bestellen en schrijven zodat je de kaartjes na het in elkaar zetten alleen nog in de envelop moet schuiven. Ben je ook zo benieuwd naar alle reacties op het kaartje? Ontdek hier de leukste geboortekaartjes voor jongens en meisjes.

 

Vier de geboorte van jullie tweeling

Behalve het allermooiste geboortekaartje voor jullie tweeling, vind je bij ons allerlei leuke producten om de geboorte van een tweeling te vieren. De leukste uitnodigingen voor de babyborrel met bijpassende versiering en doopsuiker voor de gasten. Kom origineel uit de hoek door deze helemaal zelf te maken! Dan heb je de mooiste presentatie voor je suikerbonen.

 

Ben je op zoek naar een mooi gepersonaliseerd cadeau voor de kersverse mama, neem dan een kijkje bij onze cadeaus. Mooie producten zoals een authentieke geboortetegel. Jouw cadeau heeft sentimentele waarde en dat maakt het verschil!

 

Verzendservice geboorte

Wist je dat wij je geboortekaartjes rechtstreeks naar vrienden en familie kunnen versturen? Super handig! Zo hoef je je hier geen zorgen om te maken na je bevalling. Contacteer ons om gebruik te maken van onze handige verzendservice!