Een gratis proefdruk geboortekaartje voor jullie kindje

2 gratis proefdrukken geboorte: Gebruik code LEGB2X in je winkelmandje voor gratis proefdrukken van je favoriete geboortekaartjes!


Natuurlijk wil je een origineel geboortekaartje versturen als jullie kleine held(in) is geboren. Ontdek de allermooiste designs en bestel een gratis proefdruk van je geboortekaartje.

 

Hoe bestel ik mijn gratis proefdruk geboortekaart?

1.       Kies je favoriete geboortekaartje

2.       Klik op ‘personaliseer’

3.       Maak je kaart

4.       Bestel je gratis proefkaartje geboorte

5.       Laat je verrassen door het resultaat 🎁

Twee geboortekaartjes gratis proefdruk

We helpen je graag op weg om het geboortekaartje van je dromen te maken. We kunnen ons ook voorstellen dat je twijfelt tussen twee kaartjes. Daarom kun je bij Tadaaz van zelfs twee geboortekaartjes een gratis proefdruk bestellen!

Customize je kaartjes en sla ze op in je account. Heel handig, want zo kun je jouw eigen creaties altijd terugvinden. Volg alle stappen in het bestelproces en bestel je favoriete kaartjes helemaal gratis! Wij zijn ervan overtuigd dat je verrast zult zijn door de kwaliteit van onze producten. 

logo
logo

De leukste geboortekaartjes met gratis proefdruk

Hippe geboortekaartjes ontwerpen, dat is onze missie! We zijn dagelijks bezig om de collectie geboortekaartjes uit te breiden met de mooiste ontwerpen. Bovendien weten we hoe belangrijk het is dat het geboortekaartje van uitstekende kwaliteit is. Het papier, de kleuren en de druk van jouw kaartje moet helemaal naar wens zijn. 

 

Onze meest favoriete stijlen top 3:

  1. Geboortekaartjes met goudfolie 🌟
  2. Geboortekaartjes met dieren 🐆 🦒
  3. Hippe geboortekaartjes 💫

Bestel een gratis proefdruk van je eigen creatie. Alleen dan kun je zien hoe mooi de naam van je kindje in fonkelende goudfolie op het kaartje staat. Wat leuk dat jullie nu al precies weten hoe het geboortekaartje eruit komt te zien.

 

Proefdruk geboortekaartje eigen ontwerp

Ben jij een echte creatieveling en heb je het geboortekaartje van jullie kindje helemaal zelf ontworpen? Dan ben je ongetwijfeld op zoek naar een partner om jouw prachtige design te printen. Ook dan ben je bij Tadaaz aan het juiste adres. Bestel een gratis proef van je eigen ontwerp en ontdek hoe helder de kleuren afgedrukt zijn op het papier. 

 

Vragen? Wij helpen je graag verder!

Heb je vragen over je gratis proefdruk geboortekaart, neem dan contact op met onze klantendienst. Maaike en Jasmyne helpen je graag verder. Ook bij vragen over je finale bestelling kan je altijd bij hen terecht.