Hulp nodig ? 050 407 910

home

Originele kerstkaarten

58 Producten

Originele kerstkaarten maken en online bestellen 

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan. Het wordt sneller donker, de dagen worden korter en het wordt kouder buiten. Mensen halen de kerstboom boven, versieren hun huis met de leukste kerstdecoratie en zorgen voor de leukste kerstverlichting. 

 

Gezellig samenzijn met familie, dat is waar kerst om draait. We mogen natuurlijk ook niet de pakjes vergeten, want stiekem kijken we er allemaal uit naar wat we dit jaar gaan krijgen. Misschien krijg je wel een kussen van je liefje met je favoriete foto samen of een mooie koekjestrommel helemaal in stijl van de kerstdagen. 

Wij kijken alvast uit naar de feestdagen. Gezellig samen en omringd zijn met de mensen waar je het meest van houdt! Wie vindt dat nu niet leuk? Iedereen toch. 

Stuur de leukste kerst- en nieuwjaarskaarten naar vrienden en familie en wens hen een ‘Merry christmas’ en ‘happy newyear’! Bij Tadaaz vind je écht speciale kerstkaarten. Laat je inspireren door de Tadaaz kerstkaarten! 

 

De origineelste kerstkaarten vind je bij Tadaaz

Ben je helemaal verzot van onze kaarten, maar wil je toch een keer voor iets anders gaan? Wil je je kerstkaarten origineel versturen? Bij Tadaaz kan het allemaal. Wij hebben voor jou de leukste kaarten die jij kan uitdelen aan al je vrienden en familie. 

 

Er zijn zoveel originele en grappige kerstkaarten, dat je gewoon niet meer weet wat je zal moeten kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een houten kerstkaart met rendier of misschien ga je wel voor een kerstkaart in de vorm van kerstboom of een kerstbal. Keuze genoeg!  

 

Kerstkaarten met je favoriete foto

Wij hebben niet alleen originele vormen, maar ook originele kerstkaarten met foto. Misschien heb je zelf een professionele fotoshoot met het hele gezin gedaan voor de ideale kerstfoto, dan moet deze foto toch zeker op je kaartje komen. Je kan ook nu spontaan ook een foto maken of zeg maar foto’s, dat zijn vaak nog altijd de leukste! Een eigen foto zorgt pas voor een persoonlijke touch en geef toe, wie houdt nu niet van een originele kerstkaart met foto? 

 

Speciale kerstkaarten

Wil je jezelf dit jaar echt overtreffen in originaliteit? Dat doe je door écht speciale vormen of materialen te gebruiken. Kreeg je bijvoorbeeld al eens een kerstkaart in plexi, met je kerstwens erop gedrukt? Zo val je pas echt op. In onze collectie vind je ook houten kaarten die net dat beetje extra geven. Denk je bij speciale kerstkaarten meer aan unieke vormen? Onze ontwerpers maakten verschillende ontwerpen die er écht uitspringen. Denk aan een kerstkaart in de vorm van een kerstmannetje, in de vorm van een kerstbal, sneeuwbol of champagnefles? De mogelijkheden zijn eindeloos om je kerstkaart te upgraden tot iets wat mensen écht speciaal gaan vinden. 

 

Zelf je originele kerstkaarten maken 

Heb je zelf boordevol leuke ideeën voor leuke kerstkaarten? Ontwerp zelf je kaarten en geef je eigen draai eraan. Maak iets dat helemaal bij jou past. 

Vertrek vanuit een bestaand ontwerp of ga voor een blanco kerstkaart. Via onze editor kan je elk klein detail kiezen. Personaliseer jouw kaartje met je favoriete kleuren en lettertypes. Ga je voor de typische kerstkleuren of ga je voor iets helemaal anders? 

 

Het is jouw ontwerp, dus laat je creativiteit de vrije loop. Elk detail is belangrijk, dus denk goed na over je eigen ontwerp, want er zijn ook zoveel mogelijkheden. Kies je voor een kaartje met ronde hoeken of voeg je een eigen toe? Of beide?  

 

Vrienden en familie zullen onder de indruk zijn van jouw gepersonaliseerde kerstkaarten! 

 

Wil je zo graag je eigen kaartje maken, maar heb je even geen inspiratie? Neem dan alvast een kijkje in onze collectie! Je wilt natuurlijk uitblinken met jouw kaartje, dus het moet gewoon perfect zijn. Mensen moeten onder de indruk zijn van jouw speciale kaartje, dus begin alvast maar met ontwerpen. 

 

Originele kerstkaartjes met goudfolie

Kerstkaartjes zijn altijd leuk om te krijgen, maar ook om te geven. Wil je dit jaar toch eens voor iets anders gaan? Kies dan voor een kaartje met goudfolie. Jouw kaartje zal nu extra opvallen tussen al die andere mooie kerstkaarten. 

 

Kaarten met goudfolie zijn ook perfect voor deze tijd van het jaar.  Het maakt jouw kaartje meteen feestelijk en het zorgt voor een extra touch. 

 

Kerstkaartjes versturen in tijden van corona

Spijtig genoeg kunnen we Kerstmis niet vieren met al onze dierbaren in deze tijden, maar geen nood. Met alle originele kerstkaarten kan je toch je wensen versturen naar vrienden en familie.

 

Laat vrienden en familie weten dat je aan hen denkt in deze tijden met de meest originele kerstkaarten. Zo weten zij dat je nog altijd aan hen denkt in deze bijzondere tijden.

 

De origineelste kerstkaarten voor bedrijven 

Kerstkaarten origineel zijn niet enkel voor familie en vrienden. Bij Tadaaz vind je ook enkele leuke en zakelijk kerstkaarten voor collega’s, partners… Verras hen met jouw speciale kerstkaarten en wens hen een fijne kerst. Wees maar zeker dat ze dit zullen appreciëren. Kerstkaarten bedrijven zijn een teken van vriendelijkheid en appreciatie!

 

Happy kerst met Tadaaz

Bij Tadaaz vind je alles om er een gezellig kerstfeest van te maken. Ontdek daarom al onze toffe kerstcadeaus om er een fijne kerst van te maken. Tadaaz heeft de leukste kerstcadeaus om iemand mee te verrassen. 

 

Kies bijvoorbeeld voor een gepersonaliseerde koekjestrommel, die je zelf kan vullen met zelfgemaakt kerstkoekjes. Of ga je voor een koffertje om je je nichtje mee te verrassen. Zoals je kan zien, zijn er tal van mogelijkheden om er een gezellige kerst van te maken. 

Tadaaz wenst jou alvast een zalige kerst! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.