Hulp nodig ? 050 407 910


Plexi kerstkaarten: transparant en uniek voor magische feestdagen. 

Maak het eindejaar extra speciaal met onze unieke kerstkaarten uit plexiglas. Laat je boodschap schitteren op deze transparante kaart en maak het nog persoonlijker door je eigen foto’s te integreren. Ontdek de magie van deze unieke kerstkaarten en til de feestvreugde naar een hoger niveau. 

Uniek en onvergetelijk. 

Met onze acryl kerstkaarten geef je je kerstgroet een moderne en unieke twist. Wedden dat jouw kerstkaart de show steelt tussen de andere kaartjes deze kerst

Less is more. 

Omdat de kaart transparant is kunnen we maar één zijde bedrukken. Maar less is more met zo’n transparant kaartje. De glanzende afwerking voegt namelijk een extra vleugje elegantie toe aan je kerstgroeten. 

Persoonlijke touch met eigen foto’s. 

Wist je dat je op een plexi kaart ook je eigen foto’s kunt integreren? Onze hight tech printer drukt jouw foto haarfijn af op de plexi plaat. Of je nu gaat voor een leuke gezinsfoto of een foto van Minoes de poes, jouw foto straalt op onze plexi kerstkaartjes. 

Need some help?

Hulp nodig? Onze klantendienst staat steeds paraat om je te helpen met het maken of bestellen van je plexi kerstkaarten. Wil je graag je creatie in het echt zien vooraleer je je bestelling plaatst? Bestel dan een proefdruk en bewonder je kaartje in het echt.