Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstkaarten zonder foto

85 Producten
logo
originele kerstkaart met tekening van familie TA1188-2200075-03 1
originele kerstkaart met tekening van familie TA1188-2200075-03 2
logo
speciale kerstkaarten gezoend TA1188-2000038-03 1
speciale kerstkaarten gezoend TA1188-2000038-03 3
logo
kerstkaart met folie en dieren TA1188-2300006-03 1
kerstkaart met folie en dieren TA1188-2300006-03 4
logo
kerstkaart met poppetjes gezin TA1188-2300016-03 1
kerstkaart met poppetjes gezin TA1188-2300016-03 4
logo
ronde kerstbal kerstkaart met folie TA1188-2300171-03 1
ronde kerstbal kerstkaart met folie TA1188-2300171-03 2
logo
hippe kerstkaart met zuurstok TA1188-2300034-03 1
hippe kerstkaart met zuurstok TA1188-2300034-03 3
logo
logo
logo
logo
Hout
logo
logo
logo
logo
logo
Limited edition
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Hout
logo
Hout
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Magische kerstkaarten zonder foto, maar met je beste wensen!

Je beste kerst- en nieuwjaarswensen sturen naar je vrienden en familie kan dit jaar terug met een leuke kerstkaart. Foto's zijn extra, dus je hoeft geen foto te maken, kerstkaartjes zonder foto zeggen even veel. 

Een foto zorgt immers soms voor veel stress… Alle kindjes moeten er mooi opstaan, ook je peutertje met een concentratievermogen van 0 en je baby met reflux… Succes! Misschien heeft je partner ook helemaal geen zin om op het kiekje te staan, of ben jij niet helemaal content met je laatste looks. Dan kun je natuurlijk gewoon kerstkaartjes maken zonder foto! Minder stress, en je warmste wensen zijn er zeker niet minder om. 

Kerstkaarten maken is eenvoudig, onze kerstkaarten staan voor jou klaar en je hoeft enkel nog je eventuele foto en tekst toe te voegen. Kerstkaarten zonder foto ontwerpen is in een mum van tijd gebeurt, zeker online bestellen is tegenwoordig in no time gelukt. Dit jaar bestaat onze collectie terug uit een hoop persoonlijke kerstkaarten en originele kerstkaarten die jou en de anderen een warm gevoel zullen bezorgen. 

 

Kerstkaarten maken zonder foto 

Wil je de mooiste kerstkaarten zonder foto maken? Superleuk idee! In ons ruime assortiment kerstkaart 2023 vind je veel verschillende stijlen. Als je erop filtert zul je sneller vinden wat je zoekt. Ga je voor originele kerstkaarten, retro kerstkaarten, hippe kerstkaarten of kerstkaarten met goudfolie? Je kiest helemaal zelf! Verras vrienden en familie door de mooiste kerstkaarten te maken. En heel handig: kerstkaarten maken zonder foto kan heel eenvoudig online, je hoeft er de deur niet voor uit!

Als je gepersonaliseerde kerstkaarten wil versturen zonder foto, is het wel leuk als je extra moeite doet om een persoonlijk tekstje toe te voegen. Denk eens wat je jouw dierbaren wil wensen dit jaar. Speel je in op de actualiteit, of ga je voor een klein grapje? Of misschien is een rijmvorm wel iets dat jou op het lijf geschreven is? Zo maak je jouw eerste kerstkaart toch heel persoonlijk, zelfs zonder foto! 

Als je bezig bent kerstkaarten te ontwerpen, kun je ook eens een kijkje nemen bij de symbolen in onze editor. Daar vind je leuke elementjes (ook in kerstsfeer) waarmee je je kerstkaart zonder foto al snel een persoonlijke touch geeft! 

 

Zakelijke kerstkaarten zonder foto

Heb jij een eigen bedrijf, of je partner? Dan is het natuurlijk erg mooi om de beste wensen rond te sturen vanuit de eigen zaak aan bijvoorbeeld collega’s en zakenrelaties of klanten. Soms is het moeilijk om een geschikte foto te vinden voor op je zakelijke kerstkaart. Aarzel dan niet om een zakelijke kerstkaart zonder foto te bestellen. Natuurlijk is het ook mogelijk om in plaats van een foto jullie bedrijfslogo in te voegen. Ook kun je overwegen om een van de mooiste realisaties van jullie bedrijf zichtbaar te maken op de kerstkaart (denk bijvoorbeeld aan een prachtige tuinrealisatie bij een bedrijf van tuinarchitecten). 

 

Je online kerstkaartjes zonder foto in eigen ontwerp

De gepersonaliseerde kerstkaarten bevatten terug veel verschillende stijlen. Je kan alle kerstkaarten bestellen in retro stijl, klassieke stijl, luxe stijl, hippe stijl en originele vormen. De vormen gaan van kerstboompjes, handschoenen, hertjes en sterren tot standaard rechthoekige kaarten. 

Als je dat wenst kan je zelfs kiezen voor een houten kaartje in plaats van papier. Ook kan je een goed doel steunen, als je dit aanduidt bij je bestelling. Kerstkaarten zonder foto bestellen is dus eigenlijk niet zo moeilijk. Een foto hoeft dus helemaal niet om origineel te zijn: het gaat erom wat jij  mooi vind. Wil je toch graag kerstkaarten met eigen foto? Ook daar zijn heel wat mogelijke designs voor. Een goede tip: overweeg eens een kersttekening van je kindje in te voegen als foto. Zo krijg je toch een heel persoonlijk kerstkaartje, waarvan iedereen zal glimlachen bij het ontvangen. Het hoeft allemaal niet te netjes, als het maar echt en oprecht is, en dat is een tekening van een kind op je kerstkaart sowieso. En je dochter of zoontje is natuurlijk apetrots dat zijn of haar tekening erop mag staan! 

In de online editor maak je het volledig je eigen ding. Voeg je persoonlijke eigen teksten toe en kleur in je favoriete tint. Als je je eigen kerstkaart bestelt, gaan wij aan de slag tot je kaart helemaal af is. We versturen je pakketje zo snel mogelijk naar je toe. Daarna zijn je wensen klaar om verspreid te worden en iedereen ook dit jaar op een toffe manier te bereiken. 

Je merkt het: kerstkaartjes maken zonder foto is eigenlijk vrij eenvoudig! Een beetje inspiratie en creativiteit is alles wat je nodig hebt. Loop je vast bij het ontwerpen, neem dan gerust een kijkje bij onze veelgestelde vragen of contacteer onze klantendienst. 

Populaire categorieën.