Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstkaarten goudfolie

43 producten

Een sprankelende Kerst met kerstkaarten met goudfolie

Dit jaar extra goed uitpakken met je kerstkaarten? Voeg dan een extra sparkle toe aan je kerstwens aan je familie en vrienden door voor deze kaartjes te kiezen. In het kerstassortiment van Tadaaz vind je een ruim aantal met hippe, moderne kerstkaarten van hoge kwaliteit. Het bedrukken met goudfolie wordt bij Tadaaz met uiterste zorgvuldigheid gedaan. Kerstkaarten met goudfolie en kerstkaarten met koperfolie zijn helemaal in! Foliedruk zorgt voor een glimmend effect op je schitterende kerstkaarten. 

 

Kerstkaarten goudfolie bestellen online

Willen jullie ook zo'n schitterende goudfolie op jullie kerstkaarten dit jaar? Dat is volledig te begrijpen. Kerstkaarten goudfolie zijn helemaal in! De schitterende touch aan je kaartjes past perfect bij de feestdagen en dat wil je natuurlijk zelf ook op je kaartjes. Je hippe kerstkaarten goudfolie zal bij iedereen in goede aarde ontvangen worden, dat zijn we zeker. Ook kerstkaarten glitter zijn een leuk alternatief! Wil je originele kerstkaarten of luxe kerstkaarten? Dan zijn kerstkaarten foliedruk de perfecte keuze! Kerstkaarten goudfolie bestellen online is trouwens heel eenvoudig. Bestel nu je kerstkaarten goudfolie of koperfolie! 

 

Warme kerstgroeten van het Tadaaz ontwerpteam

Ieder jaar doet ons ontwerpteam haar best om weer met de warmste kerstgroeten op de proppen te komen. Ook dit jaar hebben zij er weer voor gekozen om goudfolie te verwerken in vele kerstkaarten. Je kunt daardoor kiezen uit een ruim aantal met hartverwarmende kerstkaartjes met goudfolie. Met al het licht van de kerstbomen zal het goudfolie op de kerstkaartjes straks extra staan of hangen te blinken! 

 

Een kerstkaart met goudfolie voegt iets extra sfeervols toe

Met een met goudfolie bedrukte kerstwens ben je dit jaar helemaal aan het juiste adres. Het is erg modern om een eigen foto of om een foto van het gezin af te beelden op de kaart. Personaliseer nu ook de tekst op de kaart met goudfolie; pas de boodschap aan in jullie stijl en maak deze zo net nog iets persoonlijker. Het goudfolie op de kaart doet de rest van het werk: die zorgt dat de boodschap op blinkende wijze wordt bezorgd bij de ontvanger! 

 

Kerstkaart foliedruk

Een kerstkaart foliedruk hoeft niet per se goudfolie te zijn. Misschien houden jullie van andere foliekleuren? Denk aan koperfolie, zilverfolie of roséfolie... alles is mogelijk! Selecteer de gewenste tekst en kies zelf je foliekleur. Jouw gekozen tekst wordt in schitterende folie gedrukt. Je kerstkaart foliedruk is dus zo klaar!

 

Kerstkaart goudfolie: helemaal top voor Kerst


Met Kerst mag alles net iets glanzender en blinkender en mag je net iets meer uitpakken. Dat mag dus ook met jullie kerstboodschap. Met de sierlijke, grote letters in goudfolie kun je de aandacht naar jullie toe trekken en zullen jullie best wishes geheid aankomen. Jullie kerstwens zal dit jaar niet ongezien blijven!