Hulp nodig ? 050 407 910

Kerstkaarten met foto

265 Producten
logo
liggende kerstkaart met foto TA1188-2300042-03 1
liggende kerstkaart met foto TA1188-2300042-03 2

0,97

logo
grappige kerstkaart hond happy pawlidays TA1188-2300039-03 1
grappige kerstkaart hond happy pawlidays TA1188-2300039-03 4

1,25

logo
foto kerstkaart met goudfolie en afgeronde hoeken TA1188-2200027-03 1
foto kerstkaart met goudfolie en afgeronde hoeken TA1188-2200027-03 3

2,18

logo
golden ticket kerstkaart TA1188-2100032-03 1
golden ticket kerstkaart TA1188-2100032-03 2

1,95

logo
drieluik kerstkaartje met rosefolie en fotocollage TA1188-2200031-03 1

2,18

logo
stijlvolle kerstkaart met fotocollage TA1188-2200067-03 1
stijlvolle kerstkaart met fotocollage TA1188-2200067-03 2

0,97

logo

0,97

logo

1,71

logo

0,97

logo

0,97

logo

0,97

logo

1,71

logo

1,92

logo

2,18

logo

2,18

logo

1,71

logo

0,97

logo
Extra groot formaat

1,71

logo

1,95

logo

1,95

logo

3,30

logo

4,02

logo

1,95

logo

1,95

logo
Extra groot formaat

1,71

logo

1,71

logo

1,95

logo

0,97

logo

0,97

logo

0,75

logo

1,25

logo

0,97

logo

0,97

logo

0,97

logo
Extra groot formaat

4,62

logo

0,97

...

Kerstkaarten met foto

Kerstkaarten met foto online bestellen en kopen

Kerst komt er zo weer aan en jij bent op zoek waarmee je dit jaar weer zal uitpakken? Kerstkaarten met foto bestellen blijft toch een echte topper om de jaarlijkse traditie levendig te houden. Een leuke kerstkaart met foto maken geeft meteen een warm gevoel in deze koudere dagen. Je kan verschillende stijlen uit als je wil kerstkaartjes maken met foto...

  • Retro kerstkaarten met foto
  • Hippe kerstkaarten met foto
  • Grappige kerstkaarten met foto

 

Kerstkaart maken met foto

Wil je kerstkaarten met foto bestellen is eenvoudig online. Je kan er in één twee drie aan beginnen en voor je het weet liggen je gepersonaliseerde kerstkaartjes met foto bij vrienden en familie in de bus. Leuk toch? Je kerstkaart zelf maken met foto is in geen tijd gebeurd. Kies je favoriete design, voeg er jullie eigen tekst en foto aan toe en bestel je kerstkaarten met foto. Easy toch, waar wacht je nog op? 

 

Heb je een prachtige gezinsfoto genomen waarover je heel tevreden bent? Dan is het hét moment om heel eenvoudig je gepersonaliseerde kerstkaart te bestellen. Jouw kerstkaarten ontwerpen was nog nooit zo gemakkelijk. Dit jaar ga je voor een persoonlijke kerstkaart, om te sturen naar je vrienden en familie.

 

Voor een fotokerstkaart heb je natuurlijk wel een foto nodig… 

Wil je dit jaar dolgraag foto kerstkaartjes bestellen, maar heb je geen inspiratie waar je die mooie foto vandaan haalt? We’ve got your back!

  • Een mooie gezinsfoto van de laatste vakantie is altijd goed! Zo voorkom je stress (je hoeft niet iedereen op zijn vrije zondagmiddag enthousiast te maken om te poseren) en iedereen staat er meestal relaxed en ontspannen op. Bovendien, wat is er leuker dan tijdens de donkere dagen terug te blikken op die lange zonnige zomer? 

  • Heb je een klein baby’tje of peutertje in huis? Hallo foute kerstpakjes of -truien! Jouw lieve kerstmannetje of kerstelfje giert van het lachen met zijn gekke pakje aan. Zorg voor wat leuke kerst attributen die je kindje vol verwondering kan onderzoeken. En nog een tip: zorg dat je met twee volwassenen bent om de foto te nemen! Zo kan iemand snel wat aanpassingen maken terwijl jij probeert de mooiste kiekjes te schieten. Ook aandacht vragen lukt gewoon gemakkelijker met twee! Zie jij het na een gefaalde poging niet meer zitten om foto kerstkaarten te maken? Geen zorgen, vaak bieden fotografen in deze periode ook fotoshoots aan voor interessante prijsjes! Een toffe kerstsetting gegarandeerd. Nu maar hopen dat je kleine zoon of dochter er ook zin in heeft: we duimen mee! 

  • Voor je eigen kerstkaart met foto kun je ook een foto van je huisdier gebruiken! Jouw trouwe viervoeter of gekke kanarievogeltje verdient het immers ook om op alle kerstkaarten te schitteren. Maak in de tekst een leuke link naar de foto, doe bijvoorbeeld alsof de kerstkaart geschreven is vanuit je huisdier of verzin een beestachtige kerst- of nieuwjaarswens! 

  • Wil je kerstkaarten ontwerpen met foto maar heb je nog geen inspiratie of leuke vakantiefoto’s gevonden? Dan hopen dat de weergoden jou gunstig gestemd zijn en dat het begint te sneeuwen! Actiefoto’s van een sneeuwgevecht, je kleine kapoen vol trots naast zijn eerste sneeuwpop, een familiefoto terwijl jullie met de slee onderweg zijn… De mogelijkheden zijn eindeloos en alle kerstkaarten worden mooier met een vleugje sneeuw! 

  • Geen kiddo’s, geen huisdieren of partner en geen zin om saaie kerstkaarten te versturen? Dan kies je toch gewoon een van je retro foto’s als kind! Ongetwijfeld zit er tussen die familiekiekjes van vroeger een foto van de kerstdagen (met je foute kersttrui die toen hip leek) of van jouw eerste momenten in de sneeuw. Scan de foto in (check zeker de kwaliteit om teleurstellingen te voorkomen) en jij bent helemaal klaar om jouw foto kerstkaarten te maken en online te bestellen! 

  • Tenslotte: hadden jullie een belangrijk jaar of juist iets leuks in het vooruitzicht? Kijk terug op jullie huwelijk of de komst van jullie kindje met een unieke foto van dat moment. Of kijk juist vooruit en verklap op je fotokerstkaart dat jullie een kleintje verwachten of verloofd zijn! Je kunt meteen een save the date datum meegeven.

 

Originele kerstkaarten met foto

De ontwerpen bestaan weer uit heel wat leuks, voor zowel foto en tekst. Er zijn ontwerpen met goudfolie, sneeuw, confetti, sterren, kerstbomen,... Voor elk wat wils. Originele kerstkaartjes maken met foto is superleuk. Zoek je mooiste foto's en voor je het weet heb je een heel persoonlijk resultaat! Wil jij retro kerstkaartjes maken met foto? Of liever hippe kerstkaartjes maken met foto? Aan jullie de keuze! Je zal sowieso originele kerstkaartjes maken met eigen foto. Vrienden en familie zullen blij zijn als ze die kaartjes krijgen!

 

Na een prachtige foto te maken kan je de foto’s nu op je kaart gaan zetten. Je gaat naar de online editor, waar je ook je favoriete kleur tint kunt kiezen.  Daarna voeg je een persoonlijke tekst toe, in een zelfgekozen lettertype. Geen inspiratie voor een mooi gedichtje? Geen zorgen, wij zetten altijd voorbeeldjes op de kaarten, die kan je gewoon overnemen met je eigen naam eronder. Voor je het weet zijn je originele kerstkaarten klaar!

 

De foto er nog op en klaar is je kerstkaart met foto om te versturen en iedereen een vrolijk kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar te wensen! Je kan je kerstkaarten met foto online kopen zonder enig probleem. Wil je retro kerstkaarten met foto online bestellen? Dat kan! Je kan ook kerstkaarten zonder foto online bestellen. Je kiest helemaal zelf!

Veelgestelde vragen over kerstkaarten met foto.

Dit is zeker mogelijk!
In onze collectie kan je heel wat ontwerpen met foto's terugvinden. Deze foto’s kun je vervangen door te dubbel klikken op de foto en links jouw foto toe te voegen aan jouw account en vervolgens aan te klikken.

Bij sommige kaarten is er geen fotovak voorzien.
Dit kan je oplossen door een 'fotovak' toe te voegen en zo een aantal foto's toe te voegen. 

Fotovak toevoegen 

Verplaats de fotozone, met behulp van de zwarte hand, naar de gewenste plaats. Draai de foto met behulp van de pijl onder het fotovak. 

Upload de foto of het logo naar uw account en vervolgens kun je deze kiezen uit jouw galerij aan de rechter zijde. 

Zo kan je een aantal foto's toevoegen, naar eigen wens. Hierbij is het belangrijk om het 'fotovak' niet over de tekst of over het ontwerp van de kaart te plaatsen. Je kan het fotovak vergroten en verkleinen naar wens. Is het een bestaand fotovak, dan is dat vaak niet mogelijk. Wil je toch een kleinere foto? Voeg dan zelf een fotovak in en verwijder de andere. 

Op deze manier kan je eenvoudig een of een aantal foto's toevoegen aan jouw gekozen kaart. Als de kwaliteit en dus de resolutie van de foto/het logo te laag is, wordt er een foutmelding weergegeven. Dan kies je best een andere foto. 

De rode lijn/rand duidt het afdrukgebied en de snijlijn aan. Deze wordt niet mee gedrukt en is puur ter indicatie. 

Om er zeker van te zijn dat de foto ook afgedrukt zeer mooi oogt, kunnen wij het volgende aanraden: 

Probeer het gebruik van een flits binnenshuis te vermijden aangezien dat vaak zorgt voor overbelichting.

Foto’s met je telefoon kun je best vermijden.

Gebruik een foto met een minimum resolutie van 300 ppi (pixels per inch)

Neem geen foto’s over van Facebook, Instagram of andere sociale media. Gebruik liever een foto van je camera.

Als je fotografeert voor een witte muur, kan de kleur anders lijken op de foto (net iets te grijs, te geel…).

Je kan een bestand aanleveren in JPG, PNG of PDF-formaat.
Als hulpmiddel geven we een melding weer in onze editor wanneer de kwaliteit of de grootte van de foto niet goed is. Foto's met een te lage resolutie worden hier dus aangeduid met een waarschuwingsteken en oranje kader.

Let wel, onze editor op scherm geeft de foto weer in lage resolutie. Overbelichting kan de editor niet signaleren. Tadaaz is gespecialiseerd in het maken van kaarten.

Wil je graag een collage van afbeeldingen invoegen, dan raden wij bepaalde programma's hier voor aan.

Let wel op dat je jouw collage downloadt als .pdf-document, zo ben je er zeker van dat deze op z'n mooist zal worden gedrukt op jouw kaartje.

Fotor (gratis zonder inloggen en/of registreren): https://www.fotor.com/

Ga naar 'Make a Collage', vervolgens kies je jouw genre collage en kun je jouw afbeeldingen invoegen.

Canva (gratis maar vereist inloggen en/of registreren): https://www.canva.com/nl_be/

Registreer of log in en ga aan de slag om jouw collage te maken.

In onze collectie kan je heel wat ontwerpen met foto's terugvinden. Deze foto’s kun je vervangen door op de foto te klikken en rechts jouw foto toe te voegen aan jouw account en vervolgens aan te klikken.

Bij sommige producten is er geen fotoveld voorzien.
Dit kan je oplossen door een 'fotoveld' toe te voegen.

1. Fotoveld toevoegen 
2. Verplaats de fotozone door het veld aan te klikken en te verschuiven, naar de gewenste plaats. 
3. Upload de foto of het logo naar je account. 

Hierbij is het belangrijk om het 'fotoveld' niet over de tekst of over het ontwerp van de kaart te plaatsen.
Je kan het fotovak verkleinen of vergroten naar wens. Draai de foto met behulp van de pijl onder het fotovak. 

Op deze manier kan je eenvoudig een foto toevoegen aan jouw gekozen kaart. Als de kwaliteit of resolutie van de foto/het logo te laag is, wordt er een foutmelding weergegeven.

De rode lijn/rand duidt het afdrukgebied en de snijlijn aan. Deze wordt niet mee gedrukt en is puur ter indicatie. 

Populaire categorieën.