Hulp nodig ? 050 407 910

Stickers

Sluitzegels

Naamstickers

Wijnfles etiketten

Tips voor stickers met kerstmotiefjes

Een sticker die je in kerststemming brengt

Kerst staat voor de deur! Eens 25 december dichterbij komt, kunnen de voorbereidingen beginnen. De kerstsfeer zit er pas goed in als alle details kloppen. Heb je een leuke kerstkaart gekozen en gepersonaliseerd? Dan is het nu tijd voor de finishing touch! Een sticker met kerstmotieven is perfect om de envelop van je kerstkaart te pimpen. 

Een ronde sticker kleef je op de achterzijde als sluitzegel of vooraan op je enveloppe als motief. Het geeft je kerstkaartjes alvast iets extra! Ook naamstickers zijn een leuke keuze!

Een sticker op je kerstgeschenken

Een kerstboom vol mooi verpakte geschenkjes, wat wil je nog meer? Elk geschenk is met liefde verpakt, zodat de ontvanger geniet van het openmaken. Om je geschenk af te maken, fleur je je cadeautjes op met een leuk stickertje met kerstmotief. 

Zo hoef je helemaal geen fancy geschenkpapier te kopen. Je kan met een neutraal inpakpapier, een mooie strik en een ronde sticker met kerstmotief een heel leuke DIY verpakking maken.

De mooiste afwerking voor je kerstkaarten

Originele kerstkaarten maken is een erg leuke taak! Je kan er je volledige eigen smaak in kwijt en dat kan gaan van een kerstkaart met eigen foto en tekst tot een erg minimalistische kaart zonder foto. Je kan ook heel creatief te werk gaan met tekst, symbolen, kleuren en vormen. 

Ook voor bedrijven is er een groot aanbod aan zakelijke kerstkaarten. Dit is erg attent om aan klanten te geven tijdens de feestdagen. Bezorg hen een glimlach met een leuke gepersonaliseerde zakelijke kerstkaart.

Een mooie kerstkaart met foto’s wil je dan ook versturen op gepaste wijze. Een prachtige bijpassende envelop is dan alvast de eerste stap. Originele tip: werk je wijnfles af met wijnfles etiketten!

Combineer je sticker en tafeldecoratie voor een prachtig geheel

De keuze van je sticker hangt uiteraard samen met de stijl van je kerstkaartjes en het kleur van je envelop. Trek de stijl die je kiest door in alles wat je nodig hebt om je kerstfeest mooi te decoreren! 

Stickers online bestellen 

Stickers bestellen doe je snel en eenvoudig samen met je kerstkaartjes en enveloppen. Sommige stickers worden op een stickervel verstuurd, maar er zijn ook gepersonaliseerde stickers die je online kan aanpassen met je eigen tekst. Je voegt alles samen in het winkelmandje en ontvangt vaak de volgende werkdag al je bestelling! Ga alvast met de glimlach aan de slag voor jouw kerstvoorbereidingen!