Hulp nodig ? 050/407 910

Verjaardagskalenders

1 Producten

logo
verjaardagskalender-met-eigen-foto-s-TA0884-1900006-03-1

Verjaardagskalender maken online en eenvoudig bestellen

Op zoek naar een originele verjaardagskalender om alle verjaardagen van vrienden en familie aan toe te voegen? Personaliseer je verjaardagskalender met foto’s en vergeet nooit nog die belangrijke verjaardagen. Jouw verjaardagskalender ga je niet meer kunnen missen.

Elke maand de leukste foto op je leuke verjaardagskalender

Een gepersonaliseerde verjaardagskalender is extra leuk. Elke maand kan je met jouw eigen foto versieren. Misschien wel met de favoriete foto van een belangrijke jarige die maand? Je kan hem helemaal aanpassen aan jouw interesses. 

Een verjaardagskalender met foto’s is ook heel leuk om cadeau te geven aan iemand bijzonder. Zo vergeet die persoon nooit meer een verjaardag!

Afwerkingen met prachtige goudfolie

Je vindt de kalenders in tal van uitvoeringen! Zo hebben we naast die mooie verjaardagskalenders ook toffe jaarkalenders en bureaukalenders. Of wat dacht je van een toffe adventskalender met chocolade tijdens de kerstperiode

Ook onze familieplanner is iets wat je niet meer kan missen. Personaliseer je favoriete kalender heel eenvoudig online.

Kalender als kerstcadeau?

Zoek je nog een origineel kerstcadeau om iemand bijzonder te verrassen? Ga voor een gepersonaliseerde kalender en je zal ongetwijfeld scoren. Personaliseer met eigen tekst en foto’s zoals bijvoorbeeld al jullie mooiste herinneringen samen? Elke maand kan symbool staan voor een prachtige herinnering die jullie samen hebben meegemaakt. Geef je cadeau samen met je prachtige kerstkaarten die je helemaal zelf gepersonaliseerd hebt.

 

Naast die toffe kalenders zijn er ook heel wat andere leuke ideeën voor een origineel kerstgeschenk. Zoals bijvoorbeeld een zalige gepersonaliseerde geurkaars, mok, drinkfles of een doos met pralines? Dat valt altijd in de smaak! Ontdek ons ruime aanbod aan leuke kerstcadeaus en je zal ongetwijfeld iets vinden om die persoon gelukkig te maken!