Hulp nodig ? 050/407 910

Familieplanners

0 Producten

Geen resultaten


Familieplanner maken en online bestellen

Het drukke gezinsleven kunnen we niet altijd bijhouden. Geen schande om dat toe te geven! De combo van werken, hobby’s van de kids, elke avond lekker eten op tafel willen zetten en zelf ook nog ontspannen is heavy! Dankzij onze handige familieplanner maken jullie in geen tijd een handige planning. En zo krijg je meer rust in je hoofd.

Familieplanner maken met eigen foto’s

Je eigen familyplanner helemaal zelf personaliseren met eigen foto’s en tekst, hoe leuk is dat! Maak zelf de juiste indeling voor wat jullie gezin nodig heeft. Hebben jullie huisdieren? Ook je favoriete viervoeter kan je een rol geven op jullie leuke familieplanner.

Denk in het weekend na over de planning voor de hobby’s van de kids, wat jullie de hele week willen eten en hoe je dit alles gaat combineren met jullie werk. Dankzij deze handige planning zal alles een stuk vlotter verlopen doorheen de drukke werkweken.

Elk gezinslid krijgt een eigen kolom met alle activiteiten, alle afspraken per week. Dankzij het inplannen van de activiteiten van alle gezinsleden gaan jullie extra ruimte en tijd voor elkaar krijgen doorheen de week. Zalig toch?  Personaliseer je familie planner eenvoudig online.

Je familiyplanner online bestellen was nog nooit zo eenvoudig. Voeg je favoriete foto’s toe, geef elk gezinslid of onderwerp een eigen stukje en je bent al klaar! Elke week en elke maand gaan jullie heel veel te danken hebben aan deze enige echte super family planner.

Ontdek andere mooie kalenders

Kerst staat voor de deur en dat wil zeggen dat het nieuwe jaar bijna ingaat, naast die zalige familieplanner als goede voornemen voor het nieuwe jaar, zijn er ook tal van andere prachtige kalenders in de aanbieding! Zo kan je een originele gepersonaliseerde kalender met foto’s maken! Wat dacht je van een mooie jaarkalender, bureaukalender, adventskalender of verjaardagskalender? Voor elk wat wils! Ook onze prachtige kerstkaarten zijn mooi om je warme wensen naar vrienden en familie te versturen!