Hulp nodig ? 050 407 910

Jaarkalenders met folie

2 Producten
logo
schitterende jaarkalender met foto s en koperfolie TA0884-2100002-03 1
schitterende jaarkalender met foto s en koperfolie TA0884-2100002-03 2
Met folie

34,94

logo
prachtige jaarkalender met goudfolie en foto s TA0884-2100007-03 1
prachtige jaarkalender met goudfolie en foto s TA0884-2100007-03 2
Met folie

24,95


Schitterende jaarkalenders met goudfolie en koperfolie

Het nieuwe jaar komt eraan! Misschien ben je op zoek naar een uniek kerstcadeau voor iemand bijzonder of voor jezelf? Wij hebben het perfecte kerstcadeau voor jou! Ga voor een jaarkalender met folie en je hebt een geweldig cadeau voor jezelf of iemand anders. 

De kalenders zijn afgewerkt met schitterende folie en je kan er het hele jaar door van genieten, geweldig toch? Kalenders met folie maken echt het verschil. Onze kalenders zijn van top kwaliteit en het zijn unieke designs waar je direct verliefd op wordt!

 

Kalenders met goudfolie

Wanneer je een kalender met goudfolie in je handen krijgt, zie je meteen de unieke kwaliteit en originele afwerking. Schitterende goudfolie waar je het hele jaar door van kan genieten dankzij je prachtige kalender? Zalig toch! Personaliseer je favoriete design met eigen tekst en foto’s voor een persoonlijk resultaat. Welke jaarkalender met goudfolie is jouw favoriet?

 

Kalenders met koperfolie

Koperfolie is nog net iets unieker dan goudfolie. Goudfolie zagen we al lang op kerstkaartjes en uitnodigingen, maar met kalenders met koperfolie maak je echt het verschil! Het jaartal schittert in de prachtige folie op de voorzijde. 

Meteen een wauw effect als je dit als kerstcadeau aan iemand schenkt! Elke dag opnieuw kunnen ze naar die prachtige kalenders kijken. 

 

Ontdek ons volledig assortiment kalenders

Naast die prachtige jaarkalenders kan je ook bureaukalenders, adventskalenders en verjaardagskalenders vinden in ons assortiment. Ook de allermooiste kerstkaartjes om je warme wensen te versturen naar vrienden en familie kan je zelf online personaliseren en bestellen.

Populaire categorieën.