Hulp nodig ? 050 407 910


Nieuwjaarsbrieven voor een uniek moment

Wil je je zoon of dochter dit jaar laten stralen tijdens het voorlezen van hun nieuwjaarsbrief? Dan zorg je natuurlijk voor de meest originele brief! Het publiek zal stilletjes luisteren naar het mooiste tekstje of versje, terwijl je kroost zich door de zinnetjes worstelt. Wat is er schattiger dan een kindje dat tijdens kerst de wensen voor het nieuwe jaar voorleest? Juist: je kindje dat het voorleest van de mooiste nieuwjaarsbrief ooit! 

 

Nieuwjaarsbrieven kopen

Veel scholen voorzien een nieuwjaarsbrief waar je zelf geen werk meer aan hebt. Het probleem is alleen dat je er soms niet genoeg hebt voor iedereen die je wil verrassen, en soms laat de creativiteit ook te wensen over. Leuk dat old school hoor, een nieuwjaarsbrief in kaft, maar zelf hoopte je toch op wat originelers. Of heeft je zoon of dochter net een off day of een virusje te pakken en moet je ineens zelf creatief aan de slag. Ook kan het zo zijn dat je baby’tje of peutertje nog te klein is, maar je toch al iets kleins wil doen voor de meters, peters en grootouders. Dan is het de perfecte oplossing om een nieuwjaarsbrief te kopen! 

Ben jij op school verantwoordelijk om de nieuwjaarsbrieven aan te kopen? Denk er dan eens over om grote aantallen nieuwjaarsbrieven te bestellen! Je kunt in grote oplage onze houten nieuwjaarsbrieven bestellen, waardoor je voordeel doet door een grote hoeveelheid aan te schaffen. Zo kunnen de leerlingen hun lieve meters, peters, opa's en oma's en papa's en mama's verrassen met écht mooie eindejaarswensen! Veel mooier dan zo'n ouderwets kaftje. Houd er wel rekening mee dat het grootste prijsvoordeel er is als je overal hetzelfde ontwerp (en dus ook tekst) neemt. Ben jij verantwoordelijk om de nieuwjaarsbrieven te bestellen? Mail dan gerust naar zakelijk@tadaaz.be voor wat meer informatie. 

 

Nieuwjaarsbrieven online bestellen

Om de een of andere reden heb je de nieuwjaarsbrieven van je kids nog niet klaarliggen. Aangezien 1 januari snel dichterbij komt, is het nu het moment om in actie te schieten! Je kunt nieuwjaarsbrieven namelijk ook eenvoudig online bestellen. In onze collectie vind je meerdere ontwerpen die erg creatief zijn, bijvoorbeeld nieuwjaarsbrieven met foto, in plexi of met hout. Laat je inspireren, maak er je eigen versie van en bestel snel! 

Loop je sowieso een beetje achter de feiten aan? Het is nog niet te laat om je nieuwjaarskaarten te bestellen! Door op het nieuwe jaar in te spelen, sla je de bal niet mis en heb je nog alle tijd om je beste wensen over te brengen aan je vrienden en familie. Elke dag is goed om je liefsten het beste te wensen!

 

Nieuwjaarsbrief teksten schrijven

Een tekst vinden om de beste wensen over te brengen aan meter en peter of grootouders is niet altijd simpel. Sommige mensen willen grappige nieuwjaarswensen delen, anderen willen een tekstje dat een gevoelige snaar raakt. Een wens voor jou kan immers heel anders zijn dan de wens voor iemand anders. 

Er zijn meerdere websites die teksten voor nieuwjaarsbrieven bundelen. Je kunt ook proberen om ChatGPT een tekstje te laten schrijven rond de mooiste wensen voor het nieuwe jaar, al zijn we niet helemaal zeker dat die de Vlaamse tradities goed genoeg kent… 

Vroeger werd de nieuwjaarsbrief trouwens op de eerste dag van het jaar voorgelezen, maar tegenwoordig zijn we wat flexibeler. Het is niet mogelijk om iedereen op de eerste dag van januari te zien dus dit mag ook gerust rond de kerstdagen of later in januari. Ik wens je een gelukkig nieuw jaar: dat mag je tenslotte ook enkele weken zeggen! 

 

Nieuwjaarsbrief origineel

Wil je next level gaan dit jaar? Een nieuwjaarsbrief origineel maken doe je natuurlijk door zelf aan de slag te gaan. Vergeet dus waar de school of opvang mee afkomt en schrijf iets persoonlijks. Neem er een site bij die je helpt met rijmen en let’s go. Hou het wel luchtig: het wordt natuurlijk eigenlijk geschreven door je kindje. Hou er dus wat kinderlijke onschuld in als je voor nieuwjaarsbrieven teksten wil schrijven! 

Je kunt ook origineel zijn door de vorm extra uniek te maken. Vergeet dus die lelijke knutsels of nog erger, die standaard kaftjes die je via school krijgt. Dit jaar bestel je een originele nieuwjaarsbrief in plexi, hout of op papier met goudfolie. Te mooi om op te bergen na de feesten! Vind je zoiets wel stijlvol maar wil je toch ook graag je kleine kapoen er zijn eigen touch aan laten geven? De nieuwjaarsbrieven van hout lenen zich perfect om in te laten kleuren! Het vormpje en de tekst wordt erop gelaserd, dus daar kan je zoon of dochter niks mee verkeerd doen. Door hen het te laten inkleuren geef je een persoonlijke touch, terwijl je nieuwjaarsbrief origineel maar ook mooi wordt. 

 

Voor wie schrijf je een nieuwjaarsbrief?

Surprise, surprise: dat hangt helemaal van jezelf af! Vroeger werd een nieuwjaarsbrief geschreven om aan de kinderen te leren dat niet alles vanzelf gaat, en ze soms iets moeten doen om cadeautjes te “verdienen”. Meestal kwam er dus een nieuwjaarsbrief voor meter, peter, oma en opa. Een nieuwjaarsbrief voor mama of papa kwam wel voor maar veel minder: uiteindelijk zijn het toch vaak de ouders die een handje helpen. 

Nieuwjaarsbrief meter

Natuurlijk zorg je voor een nieuwjaarsbrief voor de meter van je kindje. Ben je niet helemaal bekend met de traditie? Zorg gewoon voor een mooi rijmpje dat je zoon of dochter kan opzetten voor zijn of haar meter. Het liefst in een originele vorm, zoals in de vorm van een schattig beertje of magische toverstaf, of via een knutselwerkje van school Een echte, liefdevolle meter, zal met alles content zijn wat haar metekindje maakt! Wil je dit jaar extra grappig uit de hoek komen? Schrijf dan als volwassene een nieuwjaarsbrief voor je eigen meter! Meestal schrijven volwassenen geen nieuwjaarsbrief meer, maar misschien kan dit juist het beste grapje van het jaar worden door het wel te doen! 

Nieuwjaarsbrief peter

Wil je ook die stoere peter verrassen met een nieuwjaarsbrief? In onze collectie zit een houten nieuwjaarsbrief in de vorm van een smartphone, waarbij het rijmpje uitnodigt om samen een selfie te nemen. Perfect voor kleine én grote boys! De peters van de kindjes zijn meestal erg geïnteresseerd in de verhalen van de kids, maar het moet niet allemaal te emotioneel worden. Dus een nieuwjaarsbrief met een klein grapje is perfect om hierop in te spelen! 

Nieuwjaarsbrief oma

Voor oma mag het gerust wat klassieker zijn! De nieuwjaarsbrief zal ongetwijfeld nog jaren uitgestald worden op de kast, zeker als het iets moois is om te bewaren. Het wordt als het ware onderdeel van de kerstdecoratie! Oma's zullen ook zeker onder de indruk zijn van een houten nieuwjaarsbrief of eentje van plexi. "Dat hadden we nog niet in mijnen tijd hoor!"

Nieuwjaarsbrief opa

Voor een nieuwjaarsbrief voor opa raden we weer aan om de grappige toer op te gaan. Boys will be boys! Wil je liever wat schattigers uitspelen bij de nieuwjaarsbrief van je dochter? Houd je dan vooral niet in, de liefste opa's weten ongetwijfeld ook welke nieuwjaarsbrief hun kleindochter het liefst voorleest. Zolang het voor beide partijen een leuk en uniek moment is maakt dat helemaal niets uit! 

Nieuwjaarsbrief papa

Wil je je partner verrassen met een nieuwjaarsbrief, ook al komt er niet teveel van de kant van het school? Dan vind je ongetwijfeld iets moois in onze collectie! Ook een mooi gebaar als jullie uit elkaar zijn trouwens, om toch die moeite te doen voor je voormalige partner om hem een uniek moment met zoon of dochter te laten beleven. 

Nieuwjaarsbrief mama

Ach, jullie kleintje. Hij of zij moet al zoveel deze dagen, hij hoeft echt geen nieuwjaarsbrief voor jullie te maken. Maar we weten ook: die mama's bewaren letterlijk alles wat hun kind ooit gemaakt heeft. Dus hoe leuk is het dan als je daar de eerste nieuwjaarsbrieven tussen vindt? Verras die liefste mama door een nieuwjaarsbrief te bestellen uit naam van je kind. Zo laat je ook merken dat je haar ziet en beseft hoe belangrijk ze voor jullie is. 

 

 

Hoe maak je een nieuwjaarsbrief grappig? 

Wil je een klein grapje verstoppen in de nieuwjaarsbrief voor opa? Zorg dan dat je een kleine anekdote verpakt in het tekstje. Was er dit jaar een blunder die veelvuldig besproken is? Of een quote die hij zelf te pas en te onpas gebruikt? “Ik wens je een jaar vol Maria biscuitjes/Club Brugge doelpunten/massages van oma”? Iedere inside joke is goed om je kindje scherp uit de hoek te laten komen. Let op: wees niet al te scherp, je wil immers nog dat je kind een cadeautje verdient met de nieuwjaarsbrief voor oma of opa! 

 

We wensen je een gelukkig nieuw jaar! 

Je kapoen, Tadaaz