Hulp nodig ? 050 407 910

Tadaaz lanceert wenskaarten die je rechtstreeks naar vrienden kan versturen.

BRUGGE, 13 juli 2023 – Een nieuwe look & feel, hun 10-jarig bestaan en dan ook nog een gloednieuwe lancering… 2023 kan niet op voor Brugs familiebedrijf Tadaaz. Vanaf vandaag kan je de mooiste wenskaarten online personaliseren en rechtstreeks laten versturen naar de ontvanger. Bovendien kan je het versturen inplannen in de toekomst, handig toch?

Je kan er natuurlijk al 10 jaar terecht voor geboortekaartjes, trouwkaarten, uitnodigingen en kerstkaarten. Wenskaarten, dat kon nog niet. Tot vandaag! Want vandaag lanceert het Brugse familiebedrijf (waar de derde generatie al aan zet is) een unieke collectie wenskaarten.

 

“Attent zijn voor een feestelijke gebeurtenis of iemand een hart onder de riem steken wanneer het moeilijk gaat. Met een persoonlijke wenskaart op het juiste moment, raak je de juiste snaar.”
- Lies Jonckheere, product manager

 

Je kan ze online zelf maken en vervolgens kiezen wanneer je dit kaartje naar de ontvanger wil versturen. Je kaartje toch thuis ontvangen zodat je het persoonlijk kan overhandigen? Dat kan uiteraard ook.

Lies Jonckheere runt het familiebedrijf samen met haar ouders en broers. “Attent zijn voor een feestelijke gebeurtenis of iemand een hart onder de riem steken wanneer het moeilijk gaat. Voor de grote en kleine momenten. Met een persoonlijke wenskaart op het juiste moment, raak je de juiste snaar.” vertelt ze. “Bovendien zijn er doorheen een heel jaar veel zo’n momenten: verjaardagen, afscheid nemen van iemand bijzonder, een huwelijksverjaardag… er zijn heel wat leuke (en helaas ook minder fijne) momenten waarop het deugd kan doen om zo’n persoonlijke wenskaart in de bus te krijgen die recht uit het hart komt.”

Met hun mooie collectie van meer dan 90 wenskaarten – die je naar eigen wens kan aanpassen – hoopt Tadaaz alvast een warm hart en hopelijk een glimlach toe te dragen aan mensen die het verdienen of nodig hebben. Neem een kijkje naar alle wenskaarten op tadaaz.be.