Hulp nodig ? 050 407 910

Wonderwalls x Tadaaz: met deze hippe uitnodigingen heb je meteen zin in een leuk verjaardagsfeestje!

BRUGGE, 7 oktober 2021 - Katrien Vanderlinden heeft een unieke verjaardagscollectie ontworpen die verkrijgbaar is op www.tadaaz.be, beter bekend als dé webshop voor Happy Moments. De verjaardagscollectie bestaat uit uitnodigingen, bedankjes en versiering die je één voor één online kan personaliseren! Alles dus om binnenkort het allerleukste feestje te organiseren. En een goed feestje? Daar heeft iedereen na deze bijzondere tijden gigantisch veel zin in!

‘Wonderwalls’ Katrien Vanderlinden ontwerpt verjaardagscollectie voor Tadaaz! 

 

Al meer dan 7 jaar ontwerpt creatieve duizendpoot Katrien Vanderlinden (35) de allermooiste muurschilderingen en tovert ze elke kinderkamer om tot kleurrijke parels! De combinatie van felle kleuren en toffe designs trok de aandacht van Tadaaz. Bij Tadaaz personaliseer je zelf uitnodigingen, bedankjes en zoveel meer voor je Happy Moments. 

“Na een periode van meer dan een jaar geen feestjes, leek dit ons het perfecte moment voor een happy, kleurrijke verjaardagscollectie! De unieke en originele stijl van Katrien is een perfecte aanvulling op het huidige aanbod van Tadaaz.” zegt Lies Jonckheere, product manager bij Tadaaz.

 

Tadaaz en Wonderwalls sloegen de handen in elkaar en lanceren vandaag een vrolijke collectie voor verjaardagsfeestjes. Die originele vormen en kleuren vertalen zich in 8 uitnodigingen, hippe tafeldecoratie om feestjes aan te kleden en leuke stickers en labels om bedankjes mee te personaliseren.

 

“De combinatie van de vrolijke kleuren, 
strakke simpele vormen en handgeschilderde 
elementen zijn volledig mijn ding.”

Katrien Vanderlinden (35)

 

“Ik wilde een kleurenpalet maken dat zowel voor jongens, meisjes en volwassenen kon dienen! Je ziet in één oogopslag dat het om een kleurrijke collectie gaat voor verjaardagen. Ik hou van strakke, duidelijke vormen. De combinatie van de vrolijke kleuren, strakke simpele vormen en handgeschilderde elementen zijn volledig mijn ding.”, aldus Katrien.

 

De vele technische mogelijkheden kreeg Katrien veel creatieve vrijheid, want elk voorstel dat van haar kwam, was mogelijk. “Ik kwam op de proppen met heel wat gekke ideeën en eigenlijk kon alles perfect technisch uitgevoerd worden, dat vond ik echt verrassend! Hierdoor kreeg ik veel creatieve vrijheid. Dit vertaalt zich vooral in de bijzondere vormen zoals het ijsje, de taart en de donut! De afwerkingen en bijpassende producten zoals paperclips, stickers, labels en zo maken het ook nog leuker! En dat ik mocht samenwerken met een 100% Belgisch bedrijf, dat is de kers op de taart.”

Binnenkort een verjaardagsfeestje gepland? De volledige collectie is beschikbaar op www.tadaaz.be. De favoriete uitnodiging van jullie feestvarken en alle bijhorende stickers, versiering, labels en meer kan je zelf personaliseren en eenvoudig bestellen bij Tadaaz! De gepersonaliseerde uitnodigingen zijn verkrijgbaar vanaf € 0,99, de gepersonaliseerde bijbehorende producten vanaf € 0,25.

 

Een Wonderwalls x Tadaaz pakket ontvangen? Contacteer ann@tadaaz.com of lise@tadaaz.com!

Het volledige interview is hier te vinden.

Over Katrien Vanderlinden

Katrien Vanderlinden (35) komt uit Aalst en werkt als regisseur & art director voor TV. Daarnaast is ze grafisch kunstenaar met als bekendste project ‘Wonderwalls’. Voor ‘Wonderwalls’ maakt ze kleurrijke muurschilderingen (vaak in kinderkamers), street art, illustraties, grafische kunst en meer. Dat vertaalt zich nu dus in deze leuke samenwerking met Tadaaz met als resultaat een toffe en unieke verjaardagscollectie. Instagram: @katrien_vanderlinden en @wonderwalls.be 

 

Over Tadaaz

Tadaaz is dé webshop voor jouw Happy Moments. Personaliseer er de mooiste geboortekaartjes, de leukste trouwkaarten en de hipste uitnodigingen voor communies, lentefeesten, verjaardagen en andere feestjes. In het najaar kan je er de allermooiste kerstkaarten, -cadeaus en kalenders personaliseren met stijlvolle afwerkingen zoals goudfolie en zoveel meer. Last but not least maak je via dit 100% Belgische familiebedrijf de meest unieke cadeaus om iemand mee te verrassen! Ontdek de volledige collectie op www.tadaaz.be

Contact: Ann Boonman ann@tadaaz.com & Lise Desmet lise@tadaaz.com – 050/407.910