Wonderwalls x Tadaaz: een creatieve collectie voor feestjes, ontworpen door Katrien Vanderlinden

Meet Wonderwalls x Tadaaz! Wonderwalls en Tadaaz lanceerden samen een unieke collectie voor verjaardagsfeestjes. Op een zonnige middag in Brugge stelden we grafisch kunstenaar en tevens ontwerpster van de collectie Katrien Vanderlinden (35) enkele vragen!

Stel jezelf even voor!

“Ik ben Katrien Vanderlinden (35), ik woon in Aalst. Ik werk als regisseur & art director voor TV en ben ook grafisch kunstenaar. Met mijn project ‘Wonderwalls’ maak ik muurschilderingen, street art, illustraties, grafische kunst…”

Hoe is de samenwerking met Tadaaz tot stand gekomen? Kende je Tadaaz al?

“Ik kende Tadaaz van de radio reclame. Lies heeft mij een bericht gestuurd voor een collab en zo zijn we samen van start gegaan! Het was een hele aangename samenwerking, alles is heel vlot gegaan.”

Waarop is de collectie gebaseerd, hoe ben je eraan begonnen of waardoor heb je je laten inspireren qua kleurencombinaties en dergelijke?

“Het is een verjaardagscollectie voor kinderen & volwassenen bestaande uit 8 originele uitnodigingen en bijpassende bedankjes en versiering. Ik wilde een kleurenpalet maken dat zowel voor jongens,  meisjes en volwassenen kon dienen! Je ziet in één oogopslag dat het om een vrolijke, kleurrijke collectie gaat voor verjaardagen. Ik hou van strakke, duidelijke vormen. De combinatie van de vrolijke kleuren, strakke simpele vormen en handgeschilderde elementen zijn volledig mijn ding.”

Wat is de sfeer die je wil uitstralen met jouw collectie Wonderwalls x Tadaaz?

“Ik vind het leuk dat de kaartjes na het feest ook kunnen dienen als een leuk interieurobject. Zoals bijvoorbeeld het kaartje dat uit drie luikjes bestaat met verschillende kleuren en texturen, is supermooi om gewoon in huis uit te stallen.”

“De combinatie van de vrolijke kleuren,
strakke simpele vormen en handgeschilderde
elementen zijn volledig mijn ding.”

Katrien Vanderlinden (35)

Welk kaartje is jouw favoriet en waarom?

“Ik ben fan van het woord ‘superjarig’, daarom dat dit op veel kaartjes terugkomt. Het kaartje met ‘Superjarig’ in combinatie met de groene lijntjes en het stickervel vind ik echt superleuk. Ik vind dat dat er fris uit ziet, ik heb meteen zin om het aan de frigo te hangen of in huis te zetten. Ook de plooikaartjes vind ik heel leuk omdat je ze aan beide kanten kan uitstallen, een multifunctioneel object.”

Wat hoop je dat kinderen vinden van jouw collectie, welk gevoel wil je oproepen?

“Ik hoop dat ze zich ‘superjarig’ zullen voelen. Als je opstaat en je ziet meteen die vlaggenlijn met je foto’s erop en de stralende kleuren op tafel… ik denk dat hen dat een instant vrolijk gevoel geeft! Ze krijgen eigenlijk twee cadeautjes: een leuk kaartje maar ook iets waar ze daarna nog iets aan hebben zoals een leuke bladwijzer of iets om mee te spelen.”

Wat heeft je verrast bij het maken van de collectie met Tadaaz?

“Ik was enorm verrast door wat technisch mogelijk was! Ik kwam op de proppen met heel wat ideeën en eigenlijk kon alles perfect uitgevoerd worden. Hierdoor kreeg ik veel creatieve vrijheid. De afwerkingen en bijpassende producten zoals paperclips, stickers, labels en zo maken het ook nog leuker! En dat ik mocht samenwerken met een 100% Belgisch bedrijf, dat is de kers op de taart.”

Wanneer is een feestje voor jou geslaagd?

“Voor mij is een feestje geslaagd als je niet meer kan van teveel taart te eten, als het huis een puinhoop is vol inpakpapier en dat de kinderen pompaf zijn en meteen in bed moeten kruipen!”

Binnenkort een verjaardagsfeestje gepland? De volledige collectie is beschikbaar op Tadaaz. De favoriete uitnodiging van jullie feestvarken en alle bijhorende stickers, versiering, labels en meer kan je zelf personaliseren en eenvoudig bestellen bij Tadaaz! De gepersonaliseerde uitnodigingen zijn verkrijgbaar vanaf € 0,99, de gepersonaliseerde bijbehorende producten vanaf € 0,25.

Wonderwalls x Tadaaz

Wonderwalls x Tadaaz

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *