Je 18e verjaardag vieren? Met een knaller van een party!

Je 18de verjaardag: wat een mythisch en onvergetelijk moment. Je wordt meerderjarig en dat moet gevierd worden. Niet met taart en saaie tante Bertha, maar met het beste feest van je leven. Al je vrienden bij elkaar, en dan het beste van jezelf geven. Inspiratie nodig? Blijf dan zeker lezen!

 

verjaardagsfeest 18 jaar

De paden op, de lanen in

Waarom zou je binnen blijven zitten als je ook naar buiten kan? Nodig je vrienden uit voor een barbecue: who cares of het zomer is of winter?! Tuurlijk, in de zomer is een tuinfeest evident. Maar evident is niet de bedoeling, toch? Ga dus het park in, hang lampionnen aan de bomen en neem je eigen barbecuestel mee. Het wordt ongetwijfeld een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten.

Als het weer echt roet in het eten zou strooien, kan je altijd leuke oplossingen bedenken die de sfeer niet zullen bederven. Kies voor een leuke tent waaronder het feestje verder door kan gaan. Dat maakt het erg gezellig!

 

En in de winter? Zelfde concept. Duffel je warm in, zet een vuurkorf in de buurt, gooi wat lekkers op de grill en de ambiance komt vanzelf. Nog een voordeel van 18 jaar worden in de winter? Warme choco. Véél warme choco.

 

Strak in het pak

Zie je het groots? Ga dan écht groot. Gala-groot. Zoek een chique locatie met genoeg plaats voor iedereen die je kent. Vertel aan alle genodigden dat ze in kostuum of galajurk verwacht worden. 

Een speciale dresscode toevoegen aan de uitnodiging wekt trouwens altijd heel wat nieuwsgierigheid op. En dan kunnen je gasten lang genoeg nadenken over een geschikte outfit! Jij bent natuurlijk diegene die in de spotlights moet staan, dus denk zelf zeker ook na over je outfit en hoe je jezelf het meest feestelijk kan kleden, spannend! Alle ogen zullen op jou gericht zijn.

Zelf ben je natuurlijk king/queen of the castle, het centrum van de aandacht en – moeten we het nog zeggen? – jij zit het strakste in het pak. Zorg er dus zeker voor dat je iemand met een fototoestel in de buurt hebt: dit wil je voor altijd vastleggen op de gevoelige plaat.

Nog één toemaatje voor je 18e verjaardag …

’t Is gebeurd: je bent officieel volwassen. Dus … mag er ook een glas gedronken worden. Geef een vat in je stamcafé, of kraak een fles bubbels met een paar van je beste vrienden. Er hoeft niet veel volk te zijn om het gezellig te maken.

Waar wacht je nog op? Begin met uitnodigen!

Ideeën genoeg om je 18e verjaardag onvergetelijk te maken. Tijd om een gastenlijst op te stellen, je ouders op weekend te sturen, en originele uitnodigingen te verzenden!

Misschien heb je al leuke thema’s in gedachten, misschien ook niet. We helpen graag een handje! Anno 2019 is het bohemian thema helemaal in. Maak een originele bohemian verjaardagsuitnodiging en ontwerp deze helemaal naar eigen smaak en wens! 

Ga voor bijpassende decoratie

Eenmaal je verjaardagsuitnodiging klaar is, kan je bijhorende tafeldecoratie, bedankkaartjes en bedankjes ontwerpen. Je hele feest in één groot thema dat is sowieso een succes! Vrienden en familie zullen versteld staan van jouw talent voor organisatie. 

Als je nadenkt over tafeldecoratie dan kunnen gepersonaliseerde menukaarten, tafelkaartjes en placemats niet ontbreken. Deze kleine details zorgen ervoor dat je verjaardagsfeest tot in de puntjes voorbereid is. Je zal ongetwijfeld van elk moment genieten!

 

 

 

Naar de feestcollectie >

uitnodigingen, tafeldecoratie en bedankjes voor je feest
You might also like

1 Reactie op Je 18e verjaardag vieren? Met een knaller van een party!

  1. Marieke Groen
    23 March 2015 at 1:34 pm (7 years ago)

    Het klopt dat een tuinfeest voor de hand liggend is, maar in mijn ervaring is dat men zeer zeker prefereert. Een huiselijke sfeer onder het genot van vriendinnen, hapjes, drankjes, muziek en eventueel buurtbewoners.

    Reply

Geef hier jouw mening