Hulp nodig ? 050 407 910

Tadaaz.be lanceert eigen lijn gepersonaliseerde mondmaskers

BRUGGE, 1 mei – Webshop Tadaaz.be start als eerste grote speler in België met het produceren en beschikbaar maken van gepersonaliseerde mondmaskers met bijvoorbeeld een leuke foto of inspirerende quote zodat iedereen er zijn eigen touch aan kan geven. Als de lockdown straks versoepeld wordt, wil Tadaaz.be als Belgisch familiebedrijf op die manier zijn steentje bijdragen om het coronavirus verder in te dijken

 

Mondmaskers gaan straks deel uitmaken van het straatbeeld. Ze zijn cruciaal voor de exitstrategie. Vanaf 4 mei is iedereen verplicht er eentje te dragen op het openbaar vervoer en op de middelbare school, en ook voor andere activiteiten buitenshuis wordt het aangeraden een mondmasker op te zetten.

 

Foto van familie of vrienden, quote of dier

Tadaaz.be – doorgaans bekend als specialist in kaartjes, fotocadeaus en decoraties voor Happy Moments – gaat mee de strijd aan tegen Covid-19. Als Belgisch familiebedrijf startte het met de productie van mondmaskers voor volwassenen en kinderen. Het kocht naaimachines aan en produceert sinds kort mondmaskers in zijn drukkerij in Brugge. Uniek aan het hele concept is dat die mondmaskers gepersonaliseerd kunnen worden. Bijvoorbeeld door er een foto van familie, vrienden of huisdieren op te laten printen of een tekst, quote of de mond of bek van een dier. Iedereen kan er zijn creativiteit op botvieren om het dragen van zo’n mondmasker alsnog een beetje ludiek te maken. Door er een plezante twist aan te geven, wil Tadaaz.be vaders en moeders een duwtje in de rug geven bij het sensibiliseren van hun kinderen om de mondmaskers te dragen. Wie niet meteen inspiratie heeft, kan al eens een kijkje nemen op de website waar alvast een aantal leuke voorbeelden zijn terug te vinden. 

 

Snelle levertermijn

De overheid stelt weliswaar alles in het werk om mondmaskers te bedelen, alleen heerst er veel onzekerheid over de beschikbaarheidsdata. Experts raden bovendien aan om meerdere exemplaren in huis te halen en ze geregeld te wassen. Omdat niet iedereen een naaimachine heeft of de moed heeft er aan te beginnen om zelf mondmaskers te maken, wil Tadaaz.be er mee voor zorgen dat er voldoende op de markt zijn. Het schakelt al zijn medewerkers in, zelfs het management draait mee in de productie. Het bedrijf streeft naar een snelle levertijd van maximaal vijf werkdagen.

 

Bij Tadaaz.be zijn we gespecialiseerd in kaartjes, bedankjes en gepersonaliseerde cadeaus rond alle Happy Moments in een leven”, zegt Lies Jonckheere, Marketing Manager bij Tadaaz.be. ”Hoewel de coronacrisis ook ons hard raakt, willen we toch iets terugdoen voor onze klanten. Daarom besloten we om onze expertise op het gebied van personalisatie anders te gaan inzetten. We willen ervoor zorgen dat elke Belg toegang heeft tot mondmaskers, met een eigen persoonlijke of leuke touch om het voor iedereen een beetje luchtiger te maken in deze bizarre tijden.”

 De mondmaskers worden zowel voor volwassenen als op kinderformaat gemaakt en zijn online verkrijgbaar.

 

 Over Tadaaz

De webshop ‘For your Happy Moments’, Tadaaz fleurt elke heuglijke gelegenheid op. Van huwelijk tot geboorte, over communie- en lentefeest tot kerst. Voor alle geboortekaartjes, uitnodigingen, fotocadeaus en decoratie met een persoonlijk tintje – heeft Tadaaz meer dan 1.000 originele en creatieve ontwerpen. Tadaaz is een Belgisch familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring in print en is ook actief in Nederland, Frankrijk en Duitsland.