Hulp nodig ? 050 407 910

Een 3D beeldje laten maken? Bij Tadaaz kan het.

BRUGGE, 14 maart 2023 – Een maand geleden kwam Brugs familiebedrijf Tadaaz nog naar buiten met een gloednieuwe look en feel, ondertussen pakken ze alweer uit met iets nieuws. Droom je er al altijd van om jezelf, je partner of je kids te vereeuwigen in een 3D beeldje? Je zwangere buik, jij & je partner in trouwoutfit of je zoon/dochter in communie- of lentefeesttenue? Een unieke kans.

Jezelf of de kinderen in een 3D beeldje is iets om voor eeuwig te koesteren. Een trouwkoppel op de bruidstaart of de communicant als aandenken van zijn/haar feest of als cadeau voor meter en peter? Je zwangere buikje voor eeuwig vastgelegd op een 3D beeldje, een moment om nooit meer te vergeten. Of een beeldje van de kindjes voor oma en opa of als moederdagcadeau, dat zal de mama’s zeker kunnen bekoren. De details en de kleuren van de 3D beeldjes zijn levensecht, ze zijn beschikbaar in 7,5cm, 10cm en 15cm.

 

Een 3D beeldje is echt een herinnering voor het leven. Perfect om het opgroeien van de kindjes of jezelf met zwangere buikje vast te leggen. Dat exacte moment komt nooit meer terug.
- Lies Jonckheere

 

Lies Jonckheere, Product Manager bij Tadaaz: "We willen er zijn voor de kleine en grote momenten in het leven. Dat wil zeggen voor grote feesten, maar ook voor het alledaagse geluk. Een 3D beeldje is echt een herinnering voor het leven. Een uniek object dat meteen de aandacht trekt op de kast. Het schreeuwt als het ware: stop de tijd! Perfect om het opgroeien van kindjes of jezelf met zwangere buikje vast te leggen. Dat exacte moment komt nooit meer terug." 

 

Over Tadaaz
Bij Tadaaz zijn we ervan overtuigd dat het leven meer yays & hip hip hoorays verdient. The big things, the little things en alles daartussen. Vier elk moment in jullie leven met onze gepersonaliseerde uitnodigingen, traktaties en cadeaus. Je vindt ze op https://tadaaz.be/nl.

 

Disclaimer: Het scannen van 3D beeldjes ging door op 5 april 2023, dit aanbod is dus niet langer geldig. Hou onze social media in de gaten, dan lees je het daar zeker als we dit in de toekomst nog eens organiseren.