Hulp nodig ? 050 407 910

Zangeres Natalia en Frederik kiezen Tadaaz voor geboortekaartjes en doopsuiker van zoon Apollo!

BRUGGE, 1 februari 2022 – Natalia en Frederik werden op 8 december 2021 trotse ouders van hun zoon Apollo! Voor het geboorteassortiment van hun zoon kozen zij voor Tadaaz, een Belgisch familiebedrijf met meer dan 60 jaar ervaring. Stijlvolle geboortekaartjes in leer werden gecombineerd met originele doopsuikergeschenkjes voor vrienden en familie.

Het geboorteassortiment voor de broer van Bobbi-Loua mocht een stoere look hebben! Een perfecte match dus met het originele geboortekaartje in leer. Zijn naam schittert op de voorzijde dankzij de stijlvolle goudfolie. De naam werd opgemaakt in het handschrift van Natalia, zoals zij de naam van haar zoontje zelf schrijft. “Het resultaat vonden wij magisch, het was exact wat we wilden. Tadaaz was erg flexibel en het resultaat toont hun oog voor precisiewerk.” – aldus Natalia. Daarnaast wilden Natalia en Frederik vrienden en familie een ruime keuze aan leuke doopsuikercadeautjes aanbieden. En of ze daarin geslaagd zijn!

 

“Natalia en Frederik hadden een duidelijke visie en kozen voor de nieuwste afwerking waarin wij ons vakmanschap konden laten schitteren.”
Celien De Cloedt, product developer Tadaaz

 

Een heerlijk potje choco of honing, zalig ruikend zeepje of lolly gepersonaliseerd met de naam en zijn geboortelogo? Leuk! Alles in het teken van deze kersverse stoere boogschutter. Maar de gasten kunnen ook kiezen voor een balpen gelaserd met de naam Apollo verwerkt in een buisje met doopsuiker of tof notaboekje. Als 100% Belgisch familiebedrijf mag Tadaaz heel trots op dit mooie resultaat voor Apollo.

 

“Het resultaat vonden wij magisch, het was exact wat we wilden. Tadaaz was erg flexibel en het resultaat toont hun oog voor precisiewerk.”
Natalia Druyts

 

Het geboortekaartje werd voor Natalia op maat ontworpen, maar in de Tadaaz collectie is er voor ieder wat wils! Geboortekaartjes en doopsuiker personaliseren? De volledige collectie is beschikbaar op tadaaz.be/nl/geboorte. De mooiste manier om jullie kersverse baby voor te stellen aan vrienden en familie! Prijs voor vegan leather geboortekaartjes kan op aanvraag via https://tadaaz.be/nl/geboortekaartjes-leer

 

Over Tadaaz

Tadaaz is dé webshop voor jouw Happy Moments. Stel zelf het mooiste assortiment samen voor een geboorte, huwelijk, communie-of lentefeest of verjaardag. Maak zelf de allermooiste kerstkaarten met je warme wensen voor vrienden en familie, originele kalenders en kerstcadeaus. Ontdek de volledige collectie op tadaaz.be

Contact: Lise Desmet: lise@tadaaz.com – 050/407.910