Hulp nodig ? 050 407 910

Geboortekaartjes in leer by Atelier Maurice met een unieke uitstraling

Alles wat je moet weten om je leren geboortekaartjes te bestellen!

Dromen jullie van een leren geboortekaartje voor de geboorte van jullie kleine wondertje? Dan ben je hier aan het juiste adres! Voor de uitvoering van geboortekaartjes in leer werken wij samen met ons zusterbedrijf Atelier Maurice, a match made in heaven! Samen verzorgen wij die luxe geboortekaartjes met alle liefde voor dit onvergetelijke moment in jullie leven. Wij proberen hier alvast enkele mogelijke vragen voor jullie te beantwoorden!

 

Wie is Atelier Maurice, partner van Tadaaz?

Atelier Maurice staat voor creatief drukwerk, exclusieve afwerkingstechnieken, een gepassioneerd team en een professionele aanpak. Atelier Maurice is uw partner voor karaktervol drukwerk met technieken als foliedruk, letterpress, reliëfdruk, edge painting en verlijmde kaarten. Atelier Maurice werd geboren in de schoot van het bedrijf Buromac, dat sinds 1961 in de grafische sector actief is. Binnen dit familiebedrijf werd de technische knowhow en passie voor het vak van generatie op generatie doorgegeven. Zo beschikken wij vandaag over een ervaren team met de grootste expertise in het domein. 


Stijlvol geboortekaartje in leer

Leren geboortekaartjes zijn super origineel en vernieuwend om jullie kindje voor te stellen aan familie en vrienden. Het ziet er niet alleen heel chique uit, het heeft een echte luxe uitstraling als je dit in de bus krijgt! 

 

De textuur van het vegan leer is heel uniek. In combinatie met goudfolie, zilverfolie, koperfolie of roséfolie komt de naam van jullie kleine wondertje er schitterend uit! 

 

Ze zullen ongetwijfeld extra benieuwd zijn naar die schattige baby!

 

Werkwijze

Neem contact op met Atelier Maurice via onderstaand contactformulier. Hier kan je alvast aangeven welke aantallen, kleuren, stijl jullie in gedachten hebben voor het leren geboortekaartje van jullie dromen! Zij zijn gespecialiseerd in tal van bijzondere afwerkingen.


Zijn jullie fan van folie of net niet? Dit is het moment om al jullie wensen door te geven. Wij bezorgen jullie dan een persoonlijk voorstel op maat!

 

Prijs en aantallen

De prijs is op aanvraag, je kan onderstaand contactformulier invullen en dan hoor je snel meer van ons!

Minimum 50 stuks te bestellen.

 

Productietijd

Leren kaartjes worden handmatig geproduceerd en vragen dus een langere productietijd. Hou rekening met een levertermijn van 3-4 werkdagen.

 

Proefdruk

Het is helaas niet mogelijk om een proefdruk van jullie gepersonaliseerde leren kaartje te ontvangen. Je kan wel enkele standaard ontwerpen ontvangen om de kleur van het leer en de folie in het echt te zien. Gebruik hiervoor ook het contactformulier!

Natalia en Frederik kiezen voor Tadaaz!

Op 8 december 2021 werden Natalia en Frederik trotse ouders van Apollo! Een broertje voor Bobbi-Loua. En voor die bijzondere geboortekaartjes kozen ze voor Tadaaz. Wij mochten hun stijlvolle vegan leren geboortekaartjes en de leuke bijpassende doopsuiker verzorgen. Zijn naam in goudfolie schittert op de prachtige kaartjes. 

 

“Het resultaat vonden wij magisch, het was exact wat we wilden. Tadaaz was erg flexibel en het resultaat toont hun oog voor precisiewerk.”
Natalia Druyts

 

Deze geschenkjes kozen zij als doopsuiker:

  • Mini honing
  • Mini choco
  • Balpen met zijn naam in kokertje met snoepjes
  • Mini zeepjes
  • Mini badzout
  • Lolly's
  • Notitieboekjes
  • Mini luciferdoosjes

Wat een mooi resultaat! Welkom kleine Apollo en heel veel geluk met jullie mooie gezin, Natalia en Frederik!

Interesse in een leren geboortekaartje via Atelier Maurice? Ontvang een offerte op maat!