Hulp nodig ? 050 407 910

VTM-sportankers Maarten Breckx en Lies Vandenberghe vieren geboorte Victor met geboortekaartjes en doopsuiker van Tadaaz

BRUGGE, 5 juli 2022 – Grote broer Georges Breckx (3) is apetrots op zijn kersverse broer Victor! Maarten Breckx (37) en Lies Vandenberghe (31) – die we beiden kennen van het VTM sportnieuws – mochten op 3 juli 2022 hun tweede zoon Victor verwelkomen. En voor de geboortekaartjes en doopsuiker volgen ze Lies’ West-Vlaamse roots, ze kozen voor Brugs familiebedrijf Tadaaz met een stijlvol en strak ontwerp met goudfolie!

Georges Breckx kon na maanden aftellen eindelijk zijn broer Victor ontmoeten! En bij zo’n blijde gebeurtenis horen natuurlijk de mooiste geboortekaartjes en doopsuikergeschenkjes. Hiervoor trokken Maarten en Lies naar het West-Vlaamse Brugge, waar Lies haar roots liggen. Familiebedrijf Tadaaz verzorgde met veel liefde het volledige assortiment voor de kleinste Breckx!

 

“Het kaartje werd nóg mooier dan wat we in gedachten hadden. Het team van Tadaaz ademt creativiteit, teamspirit en positiviteit. ”
Lies Vandenberghe

 

Maarten en Lies kozen voor een stijlvol en tijdloos ontwerp met stralende goudfolie en een donkergroene achtergrond in velvet look. De naam Victor en tekening van de twee broertjes schitteren in mooie goudfolie op de voorzijde van het geboortekaartje. Het design van het kaartje werd uiteraard doorgetrokken naar de originele doopsuikercadeautjes. Een mooie keuze voor vrienden en familie!

“Ik kwam via via in contact met het team van Tadaaz.”, vertelt Lies. “Nadat ik beschreven had hoe ons ideale geboortekaartje eruit moest zien, kregen we meteen enkele proefdrukken. Zonder overdrijven: het kaartje werd nóg mooier dan wat we in gedachten hadden. Het team van Tadaaz ademt creativiteit, teamspirit en positiviteit. Het volledige plaatje klopt, want het design van het kaartje werd prachtig doorgetrokken naar de originele doopsuikercadeautjes. ” aldus Lies Vandenberghe.

“We vonden het superleuk om beide broertjes in het ontwerp te laten terugkomen, Georges als fiere grote broer. Dat was echt een must voor ons dus het is superleuk dat dit thema volledig doorgetrokken wordt op alle doopsuiker.” vult Lies aan.

“De groene velvet look is dé trend van het moment en het mooie drukwerk maakte het kaartje compleet. Zeker in combinatie met de gepersonaliseerde goudfolie!”
Els Vandevyvere, grafisch ontwerpster bij Tadaaz

 

Van een bellenblaas in eucalyptuskleur, artisanale zeepjes, potloodkokers en snoepdoosjes tot mini potjes badzout, lolly’s en gelaserde houten balpennen… Voor ieder wat wils die op geboortebezoek zal komen bij kleine Victor. En alles gepersonaliseerd met labels met goudfolie en stickers met de broertjes en de naam erop. “Natuurlijk hebben we ook op de VTM NIEUWS-redactie getrakteerd met doopsuiker én met leuke houten balpennen - met Victors naam erop. Iets wat elke journalist wel kan gebruiken”, knipoogt Lies. “Bovendien zijn de balpennen van superkwaliteit.”

Els Vandevyvere die de ontwerpen gemaakt heeft blikt ook positief terug. “De communicatie met Lies en Maarten liep ontzettend vlot! Zij wisten perfect in welke richting zij het geboortekaartje wilden. De groene velvet look is dé trend van het moment en het mooie drukwerk maakte het kaartje compleet! Zeker in combinatie met de schitterende gepersonaliseerde goudfolie.”

Wil je unieke geboortekaartjes, doopsuiker, bedankkaartjes en cadeaus personaliseren voor de geboorte van jullie kindje? De volledige geboortecollectie is beschikbaar op www.tadaaz.be/nl/geboorte. Het assortiment voor Victor werd bij uitzondering op maat gemaakt maar is nu volledig beschikbaar op tadaaz.be!

 

Over Tadaaz

Tadaaz is dé webshop voor jouw Happy Moments. Stel zelf het mooiste assortiment samen voor een geboorte, huwelijk, communie-of lentefeest of verjaardag. Maak zelf de allermooiste kerstkaarten met je warme wensen voor vrienden en familie. Personaliseer originele gepersonaliseerde cadeaus voor iemand bijzonder. Ontdek de volledige collectie op www.tadaaz.be

Contact: Lise Desmet: lise@tadaaz.com – 050/407.910 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.