Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen jubileum

84 producten

Uitnodigingen voor jullie huwelijksverjaardag of jubileum

Als je een aantal jaar getrouwd bent samen, heb je niet altijd top of mind wanneer jullie een jubileum vieren. Vaak heb je toch een bepaald ritme samen en sta je niet dagelijks stil bij hoeveel jaar het nu eigenlijk is. Toch is het een uniek moment dat je niet zomaar voorbij mag laten gaan. Of jullie nu 50 jaar getrouwd zijn of 5 jaar, het is bijzonder dat jullie destijds voor elkaar gekozen hebben en nog altijd samen zijn. Tegenwoordig eindigen bijzonder veel huwelijken in een scheiding en dat jullie er iedere dag samen iets van proberen maken, is een feestje waard! 

 

Bijzondere benamingen voor een huwelijksverjaardag

Hoeveel jaar jullie getrouwd zijn, krijgt in de volksmond vaak een bijzondere benaming. Zijn jullie 25 jaar getrouwd? Dan noemt men dat een zilveren huwelijk. Voor een gouden huwelijk, moet je jullie 50-jarig huwelijksjubileum vieren. Een feestje dat niet iedereen gegeven is, omdat de echtparen vaak al op een wat hogere leeftijd zijn. Extra speciaal dus! 

 

En bij onze Noorderburen worden jubilea van 12,5 jaar getrouwd ook gevierd, en een koperen huwelijk genoemd. Zijn jullie, of je ouders al 60 jaar getrouwd? Wauw, dat komt echt niet vaak voor. Dit noemen we een diamanten huwelijk! 

 

Vanzelfsprekend hoef je het niet zo klassiek aan te pakken. Misschien hebben jullie een 5 jaar huwelijk, maar hebben jullie elkaar wel 40 jaar geleden ontmoet, en wil je dat graag aangrijpen voor een groot feest. Uiteindelijk gaat het erom dat je de liefde viert, en om hoeveel jaar het dan precies gaat, zijn details. 

 

Hoe gaan jullie het jubileum vieren?

Gaan jullie voor een groot feest met een dj en tientallen gasten, of kies je liever voor een intiem etentje met jullie gezinsleden bij de Italiaan om de hoek? Of misschien wil je graag eens gaan brunchen voor jullie zilveren bruiloft, na een mooie ochtendwandeling in het bos? Hoe je jullie huwelijksverjaardag gaat vieren maakt bijzonder weinig uit, je kiest waar jullie je goed bij voelen. Jullie kennen elkaar al lang genoeg om samen te beslissen welk soort moment bij jullie past. 

 

Een uitnodiging huwelijksverjaardag met foto maken

Het is ontzettend leuk om een uitnodiging te maken voor jullie Happy Moment. Op die manier maak je het allemaal net wat specialer en kun je samen genieten van de voorpret. Wil je het persoonlijk maken, en nog eens flink lachen om die foute outfits van vroeger? Tijd om jullie trouwalbum erbij te nemen en een trouwfoto op te zoeken! Er zijn verschillende uitnodigingen voor een jubileum waarbij je op een toffe manier oude en nieuwe foto’s kunt verwerken. Met een eigen foto van hoe jullie er vandaag uitzien maak je het meteen wat moderner. Door jullie foto’s te delen kunnen jullie familie en vrienden al meegenieten van de voorpret. Ook een leuk idee: doe jullie trouwfoto nog eens over! Misschien dat het kostuum en het kleedje niet zo gemakkelijk meer passen, maar met een sluier en de das of het strikje, kun je al de vibe bovenhalen! 

 

Een originele uitnodiging voor je jubileum

Natuurlijk wil je wel een originele uitnodiging voor jullie bijzondere feest. Of je nu 40 jaar getrouwd bent, jullie 25-jarig huwelijk viert of gewoon wil vieren dat jullie 8 jaar samen zijn: een originele start van je feestje begint bij je uitnodiging! De ontwerpers van Tadaaz.be hebben hun meest unieke designs uit de kast getrokken voor jullie feestje. Ben je op zoek naar een chique jubileum uitnodiging? Kies dan voor een ontwerp met goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Zo geef je jullie huwelijksverjaardag letterlijk een heel bijzonder randje! Mag het wel wat speelser? Denk dan eens aan een uitnodiging in de vorm van een champagnefles, of als een cd-hoesje. Twijfel je nog over welke uitnodiging je het mooist vind passen bij jullie jubileum? Dan bestel je gewoon een proefdruk. Dan kun je zelf ervaren welke kaart het mooist past bij jullie, en jullie feestje. Veel plezier met de organisatie van jullie jubileum en vier de liefde!