Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen jubileum

109 Producten
logo
uitnodiging jubileum met goudfolie TA1327-2000004-03 1
uitnodiging jubileum met goudfolie TA1327-2000004-03 2

2,06

logo
spetterende verjaardagsuitnodiging met goudfolie TA1327-2200021-03 1
spetterende verjaardagsuitnodiging met goudfolie TA1327-2200021-03 2

2,20

logo
drieluik uitnodiging met foto s en goudfolie TA1327-2200025-03 1
drieluik uitnodiging met foto s en goudfolie TA1327-2200025-03 2

2,20

logo
stijlvolle uitnodiging met foto en goudfolie TA1327-2200004-03 1
stijlvolle uitnodiging met foto en goudfolie TA1327-2200004-03 2

2,06

logo
uitnodiging met foto s en goudfolie confetti TA1327-2000005-03 1
uitnodiging met foto s en goudfolie confetti TA1327-2000005-03 2

2,20

logo
jubileum uitnodiging 50 jaar getrouwd TA1327-2200036-03 1
jubileum uitnodiging 50 jaar getrouwd TA1327-2200036-03 2

1,51

logo

2,34

logo

2,20

logo
Nieuw

2,47

logo

2,29

logo

2,20

logo
Nieuw

2,73

logo

2,20

logo
Nieuw

2,06

logo

3,15

logo
Nieuw

1,94

logo

1,51

logo

1,51

logo

1,79

logo
Nieuw

2,15

logo
Nieuw

2,73

logo

2,20

logo
Nieuw

1,94

logo

1,65

logo
Nieuw

2,34

logo

1,27

logo

2,34

logo
Nieuw

1,94

logo

2,34

logo
Nieuw

1,27

logo
Nieuw

1,73

logo

2,14

logo

2,34

logo
Nieuw

2,20

logo

3,18

logo

2,15


Uitnodigingen voor jullie huwelijksverjaardag of jubileum

Als je een aantal jaar getrouwd bent samen, heb je niet altijd top of mind wanneer jullie een jubileum vieren. Vaak heb je toch een bepaald ritme samen en sta je niet dagelijks stil bij hoeveel jaar het nu eigenlijk is. Toch is het een uniek moment dat je niet zomaar voorbij mag laten gaan. Of jullie nu 50 jaar getrouwd zijn of 5 jaar, het is bijzonder dat jullie destijds voor elkaar gekozen hebben en nog altijd samen zijn. Tegenwoordig eindigen bijzonder veel huwelijken in een scheiding en dat jullie er iedere dag samen iets van proberen maken, is een feestje waard! 

Bijzondere benamingen voor een huwelijksverjaardag

Hoeveel jaar jullie getrouwd zijn, krijgt in de volksmond vaak een bijzondere benaming. Zijn jullie 25 jaar getrouwd? Dan noemt men dat een zilveren huwelijk. Voor een gouden huwelijk, moet je jullie 50-jarig huwelijksjubileum vieren. Een feestje dat niet iedereen gegeven is, omdat de echtparen vaak al op een wat hogere leeftijd zijn. Extra speciaal dus! 

En bij onze Noorderburen worden jubilea van 12,5 jaar getrouwd ook gevierd, en een koperen huwelijk genoemd. Zijn jullie, of je ouders al 60 jaar getrouwd? Wauw, dat komt echt niet vaak voor. Dit noemen we een diamanten huwelijk! 

Vanzelfsprekend hoef je het niet zo klassiek aan te pakken. Misschien hebben jullie een 5 jaar huwelijk, maar hebben jullie elkaar wel 40 jaar geleden ontmoet, en wil je dat graag aangrijpen voor een groot feest. Uiteindelijk gaat het erom dat je de liefde viert, en om hoeveel jaar het dan precies gaat, zijn details. 

Hoe gaan jullie het jubileum vieren?

Gaan jullie voor een groot feest met een dj en tientallen gasten, of kies je liever voor een intiem etentje met jullie gezinsleden bij de Italiaan om de hoek? Of misschien wil je graag eens gaan brunchen voor jullie zilveren bruiloft, na een mooie ochtendwandeling in het bos? Hoe je jullie huwelijksverjaardag gaat vieren maakt bijzonder weinig uit, je kiest waar jullie je goed bij voelen. Jullie kennen elkaar al lang genoeg om samen te beslissen welk soort moment bij jullie past. 

Een uitnodiging huwelijksverjaardag met foto maken

Het is ontzettend leuk om een uitnodiging te maken voor jullie bijzondere dag. Op die manier maak je het allemaal net wat specialer en kun je samen genieten van de voorpret. Wil je het persoonlijk maken, en nog eens flink lachen om die foute outfits van vroeger? Tijd om jullie trouwalbum erbij te nemen en een trouwfoto op te zoeken! Er zijn verschillende uitnodigingen voor een jubileum waarbij je op een toffe manier oude en nieuwe foto’s kunt verwerken. Met een eigen foto van hoe jullie er vandaag uitzien maak je het meteen wat moderner. Door jullie foto’s te delen kunnen jullie familie en vrienden al meegenieten van de voorpret. Ook een leuk idee: doe jullie trouwfoto nog eens over! Misschien dat het kostuum en het kleedje niet zo gemakkelijk meer passen, maar met een sluier en de das of het strikje, kun je al de vibe bovenhalen! 

Uitnodiging jubileum huwelijk maken

Ben je klaar voor onze tips om een uitnodiging voor jubileum te maken, opgesplitst per jaar? Lees dan gerust even mee: 

  • Uitnodiging 25 jaar getrouwd. Wauw, het is al een kwart eeuw dat jullie samen zijn, een zilveren jubileum! Dat is zeker een goede reden voor een feestje. Een 25-jarig huwelijk betekent dat jullie samen al veel watertjes hebben doorzwommen. Een originele uitnodiging voor 25 jaar getrouwd is meestal nog wat losser en informeler. Zo oud zijn jullie ten slotte ook weer niet! Je kunt dus gerust een crazy thema kiezen voor het feestje en dat al doortrekken op de uitnodiging. Houd hierbij zeker rekening met de gasten en probeer in te schatten waar je hen in mee kunt trekken. Heb je een wat stuggere familie of vriendengroep? Dan houd je het best wat laagdrempeliger. Je uitnodiging voor jubileum 25 jaar getrouwd mag natuurlijk ook wat plechtiger zijn als je dat zelf liever hebt. Doe vooral waar jullie je goed bij voelen! 

  • Uitnodiging 40 jaar getrouwd. Uitnodigingen maken voor een jubileum van 40 jaar getrouwd zijn: let’s go! In onze collectie vind je de mooiste kaarten om je vrienden en familie uit te nodigen voor jullie robijnen huwelijk. Je kiest zelf welke uitnodiging je het beste vindt passen bij jullie huwelijksverjaardag. Tenzij je partner roet in het eten strooit natuurlijk… 

  • Uitnodiging 50 jaar huwelijk. Goud! Amai, jullie (of je ouders) houden het al een halve eeuw samen uit! Dat vraagt om een gouden jubileum uitnodiging. En dan wordt het toch tijd om naar zolder te gaan en die oude gênante foto’s erbij te zoeken. Leg ze niet te ver weg, want niks beter om het feestje te starten dan met een slideshow met oude foto’s! De kaartjes voor 50 jaar huwelijk zijn vaak wat netter. De zwart-wit trouwfoto’s passen hier mooi bij. Iedereen kan zich al verwonderen over de bijzondere trouwkledij van toen en de uitnodiging 50 jaar huwelijk met foto kan alvast pronken op de kast. Ook leuk: mensen zien vaak al gelijkenissen in de jongere versie op de foto’s! De uitnodigingen 50 jaar getrouwd hebben vaak ook een touch of gold met de mooie goudfolie. Een mooie verwijzing op de uitnodiging naar gouden jubileum. Een uitnodiging maken voor een gouden jubileum is waarschijnlijk iets dat kinderen of kleinkinderen zullen doen. Laat vooral het koppel dat viert spreken, en probeer niet teveel je eigen smaak te laten gelden. Het is hun feestje, zijn zullen de uitnodiging voor jubileum 50 jaar versturen dus laat hen dan ook zoveel mogelijk kiezen en geef hen inspraak. 

  • Uitnodiging 60 jaar getrouwd. De diamanten status, dat is echt next level. Hier kun je eigenlijk dezelfde tips hanteren als bij jubileum 50 jaar getrouwd voor uitnodigingen. Laat het vierende koppel spreken, kies iets klassieks qua ontwerp waar ze zich goed bij voelen. Diamantjes op de kaart plaatsen is waarschijnlijk wat te riskant, maar maak gerust een verwijzing naar diamant in de tekst. Maak een uitnodiging jubileum 60 jaar getrouwd die helemaal bij het gelukkige koppel past! 

Een originele uitnodiging voor je jubileum

Natuurlijk wil je wel een originele uitnodiging voor jullie bijzondere feest. Of je nu 40 jaar getrouwd bent, jullie 25-jarig huwelijk viert of gewoon wil vieren dat jullie 8 jaar samen zijn: een originele start van je feestje begint bij je uitnodiging! De ontwerpers van Tadaaz.be hebben hun meest unieke designs uit de kast getrokken voor jullie feestje. Ben je op zoek naar een chique jubileum uitnodiging? Kies dan voor een ontwerp met goudfolie, zilverfolie of koperfolie. Zo geef je jullie huwelijksverjaardag letterlijk een heel bijzonder randje! Mag het wel wat speelser? Denk dan eens aan een uitnodiging in de vorm van een champagnefles, of als een cd-hoesje. Twijfel je nog over welke uitnodiging je het mooist vind passen bij jullie jubileum? Dan bestel je gewoon een proefdruk. Dan kun je zelf ervaren welke kaart het mooist past bij jullie, en jullie feestje. Veel plezier met de organisatie van jullie jubileum en vier de liefde! 

Viert iemand uit je kennissenkring een jubileum? Neem een kijkje tussen onze collectie wenskaarten en laat het leukste wenskaartje versturen aan het getrouwde paar om hen te verrassen. 

Populaire categorieën.