Hulp nodig ? 050 407 910


Uitnodigingen zonder foto voor je feest

 

Heb je binnenkort een mijlpaal te vieren, maar helemaal geen zin om met een foto op de uitnodiging te staan? Dat hoeft helemaal geen probleem te zijn! Een foto hoeft eigenlijk helemaal niet. Natuurlijk geeft het een persoonlijke touch aan je uitnodiging, maar er zijn nog vele andere manieren waarop je je verjaardagsuitnodiging zonder foto toch helemaal van jou kunt maken! 

 

Een verjaardagsuitnodiging zonder foto: zo doe je dat

Je gevraagde gasten kennen jouw gezicht waarschijnlijk wel van buiten! Vandaar dat een eigen foto op jouw originele uitnodiging geen must is. Misschien ga je niet graag op de foto, of wil je een uitnodiging maken voor het feestvarken waarvan je eigenlijk geen mooie foto hebt (die kun je dan natuurlijk wel op het feest maken!). Voeg alleen een foto toe, als dat bij jou past. Zo is de kaart helemaal naar wens, en kunnen jouw lieve vrienden en familie in een oogopslag zien dat deze bij jou past. Een leuke uitnodiging die bij de jarige past, op stevig papier en van de hoogste kwaliteit, is eigenlijk alles wat je nodig hebt! 

 

In het ruime aanbod verjaardagsuitnodigingen van Tadaaz kun je veel verschillende kaarten vinden die jouw feest helemaal afmaken. Misschien zoek je voor je zoon of dochter een toffe uitnodiging met wat blije diertjes? Of een stijlvolle verjaardagsuitnodiging voor de sweet sixteen van je nichtje? Of misschien ben je wel iemand die houdt van een knipoog in een uitnodiging zonder foto… Overweeg dan eens een kaart in de vorm van een grappige wijnfles, een vinylplaat of een tof toegangsticket! Bedenk wat het beste bij jou (of het feestvarken of het gelukkige paar) past, en werk daarop verder!