Hulp nodig ? 050 407 910

home

Uitnodigingen kinderfeestje

100 Producten

Leuke uitnodigingen voor een kinderfeestje

Wat worden ze toch snel groot! Wordt je kindje al een één jaar? De tijd vliegt voorbij. De eerste verjaardag van je dochtertje of zoontje kan je kan je ook niet gewoon laten passeren. 

Het is een speciale dag voor heel het gezin. Vier de eerste verjaardag van jullie dochtertje of zoon met al jullie vrienden en familie. Neem eens kijkje op onze site voor de tofste uitnodiging voor de verjaardag van jullie kindje.

Bij Tadaaz vind je niet alleen uitnodigingen voor de eerste verjaardag van jullie kindje, maar voor elke verjaardag. Nodig iedereen uit om dit te vieren. Hiermee breng je iedereen op  op op de hoogte van wanneer en waar jouw feestje is! Vind bij Tadaaz uitnodigingen voor jongens en meisjes. 

 

Het organiseren van een kinderfeestje


Het organiseren van een kinderfeestje vraagt heel wat tijd, maar natuurlijk wil je er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw kindje de dag van leven beleeft met al zijn vriendjes. Misschien heb je het weken van tevoren al met je zoon of dochter gehad over wie er allemaal worden uitgenodigd voor het feestje, wat je graag wilt doen en wat het thema zal worden. 

Het begint al bij de vraag waar ga ik het organiseren? Je kan het thuis doen of toch liever ergens anders zoals het zwembad of de bioscoop. Of heb je een leuke tuin waar met een springkasteel. Er zijn zoveel mogelijkheden voor het vieren van een verjaardagsfeestje van jullie kindje. 

 

Het moet dan natuurlijk ook een perfecte dag worden voor dochter of zoon. Ze kijken hier zo naar uit. Cadeautjes krijgen, samen spelen met vriendjes en nog veel meer! Zorg voor de perfecte dag voor jouw kindje. 

Oké, je weet dan eindelijk waar je het gaat organiseren, maar dan moet je nog een thema kiezen. Geef toe een feestje met een thema is toch altijd leuker. Zorg voor een thema dat helemaal past bij de persoonlijkheid en interesses van jouw kindje. Dan wordt het nog eens een extra mooie verrassing. 

 

Kies een leuk thema uit en stem je uitnodigingen, bedankjes, bedankkaartjes en feestversiering af op het thema! Wordt het een piratenfeestje, een jungle feestje of wordt het een besloten feestje met enkel toegang voor prinsen en prinsessen? Stem je kaartje helemaal af op het thema van het feestje. 

 

Een kaartje in jouw stijl

Er bestaan zoveel verschillende kaartjes en jij wil er natuurlijk voor zorgen dat jouw kaartje zoveel mogelijk opvalt tussen alle andere kaarten. Kies daarom voor je favoriete foto van je zoon of dochter die de uitnodiging compleet maakt. Zo kan iedereen meteen zien wie de jarige is. 

Ben je nog niet helemaal overtuigd van een kaartje? Neem dan maar eens een kijkje naar de uitnodigingen met goudfolie. 

Ben je helemaal fan van deze goudfolie? Kies er dan voor om de tekst of de afwerking in goudfolie te doen. Dit zorgt voor de finishing touch. 

Wat is er nog leuker dan je uitnodiging kiezen of zelf maken? Dat je kindje ze kan uitdelen onder vriendjes en vriendinnetjes. Zie je het al voor je? Supertrots op hun uitnodigingen! 

Wil je nog meer verjaardagsuitnodigingen bekijken? Bij Tadaaz vind je een zeer uitgebreid, hip assortiment. 

 

Zelf uitnodigingen voor een kinderfeestje maken 

Heb je een super origineel thema bedacht? Bij een origineel thema hoort natuurlijk een originele uitnodiging dat helemaal past bij het thema van het feestje. Heb je een leuk ontwerp in je gedachten? Maak zelf heel gemakkelijk je uitnodigingskaarten voor het kinderfeestje via onze editor. 

 

Van het begin tot het einde kan je alles zelf kiezen om een uitnodiging te maken die helemaal past in de stijl van het feest.  

Heeft je kindje ooit eens een super mooie tekening gemaakt, gebruik deze tekening voor je uitnodiging of toch liever een foto van je dochter of zoon. Zo kan iedereen meteen zien wie er jarig is en een verjaardagsfeest geeft. 

Misschien is je kindje al wat ouder en kan je eens proberen om samen met je kind een uitnodiging te ontwerpen. Dat is pas origineel en iedereen zal onder de indruk zijn van jullie zelfgemaakte kaartje. 


Uitnodigingen maken samen is iets om veel plezier aan te beleven maar uitdelen is nog leuker! Daarnaast kan je ook nog eens je uitnodiging personaliseren met een leuke foto van de jarige! Neem een kijkje in onze uitnodigingen en kies jouw favoriet. 

 

Decoratie voor het ideale kinderfeestje

Een feestje is natuurlijk niet compleet zonder de juiste decoratie. Daarom kan je bij Tadaaz ook kiezen voor decoratie dat helemaal in de stijl is van het kinderfeestje. Laat  leuke foto placemats drukken bij Tadaaz of laat er een kleurplaat op drukken zodat ze creatief kunnen kleuren! Daarnaast is het ook nog eens een aandenken aan deze leuke dag! 

 

Hierbij kan je ook nog eens kiezen voor naamkaartjes. Kan je het al inbeelden? Alle naampjes van die kindjes op een kaartje. Hoe schattig! 

Of ben je helemaal fan van gouden ballonnen? Neem eens een kijkje en bestel de nummers  van jouw jarige om daarna leuke foto’s mee te trekken. Het klinkt misschien eerder iets voor een sweet sixteen, maar waarom zou het niet passen voor een kinderfeestje?

 

Ook vind je in de shop van Tadaaz nog veel meer feest versiering zoals leuke feesthoedjes die je kunt laten bedrukken met tekst en foto’s. Houd je het feestje binnenshuis? Dan is het leuk om foto vlaggetjes te laten bedrukken met bijvoorbeeld de nieuwe leeftijd van jullie zoon of dochtertje. 

 

 

Vragen over het ontwerp van je uitnodigingen kinderfeestje

Heb je vragen over het aanpassen van je ontwerpen of een andere vraag omtrent de bestelling van je uitnodigingen? Neem dan contact op met onze klantenservice die geopend is van maandag tot en met vrijdag. Onze collega’s helpen je graag verder zodat het feestje kan doorgaan! 

 

Organiseer je een kinderfeestje voor je zoon of dochter? Kies een leuk thema uit en stem je uitnodigingen, bedankjes, bedankkaartjes en decoratie af op je thema! Met de leukste verjaardagsuitnodiging wordt het gegarandeerd een succes.

 

Organiseer je het kinderfeestje thuis? Kies de leukste bijpassende tafeldecoratie uit. Van menukaarten tot placemats en tafelkaartjes: het volledige totaalpakket! Vriendjes en vriendinnetjes zullen niet weten wat hen overkomt. 

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.