Hulp nodig ? 050 407 910

home

Uitnodigingen verjaardag

202 Producten

Uitnodiging verjaardag: de mooiste voor iedere leeftijd

Heb je binnenkort wat te vieren? Of je nu 1 jaar, 12 jaar, 30 of 80 jaar wordt: maak van ieder verjaardagsfeest een onvergetelijk moment. Dat kan en petit comité of met een groot gezelschap van vrienden en familie. Gelukkig mag je als jarige zelf kiezen hoe je deze mijlpaal invult (tenzij je verrast wordt met een toffe surprise party natuurlijk). 

 

De leukste uitnodigingen voor een verjaardag maken

Wil je het groots aanpakken en een groot feest organiseren? Denk dan op tijd aan een leuke locatie. Deze zitten vaak al vroeg op voorhand vol en bepalen voor een groot deel de sfeer op je feest. Misschien heb je zelf een leuke ruimte waar je dit feest kunt organiseren, bijvoorbeeld een ruim tuinhuis of een loods van je bedrijf. Anders zijn er ook vaak mogelijkheden binnen je gemeente om een feestruimte te huren. Zo hoef je zelf al niet meer aan alles te denken! 

Een leuke locatie is een goede basis voor een verjaardagsfeestje, maar het is best om verder ook niets aan het toeval over te laten. Zo heb je zelf een onbezorgde avond en kun je echt genieten van je verjaardag. Denk daarom ook na over hapjes, drankjes en leuke muziek. Ook de mooiste feest versiering kan helpen om meteen de sfeer te bepalen op je feestje. Denk aan placemats, menukaarten of vlaggenlijnen met leuke foto’s.  

Maar het meest onmisbare op je verjaardagsfeest zijn toch wel de gasten: er zijn maar weinig mensen die een feestje alleen vieren. Nodig de leukste mensen uit met een originele uitnodiging. Het is van belang om je unieke verjaardagsuitnodigingen op tijd te versturen zodat familie en vrienden de datum van jouw feest kunnen vrijhouden. Dat kan in de vorm van een echte save-the-date, maar je kunt ook gewoon de uitnodiging voor het verjaardagsfeestje tijdig versturen! Het is natuurlijk zonde als er veel mensen niet naar jouw verjaardagsfeest kunnen komen! 

 

Originele uitnodigingen verjaardag voor elk jaartal

Verjaren is iets leuks en positiefs. Sommige mensen vinden het vervelend om te verjaren omdat ze dan ouder worden, maar eigenlijk is dat onzin. Je bent zo oud als je je voelt, en bovendien is vandaag de dag bijna niemand nog bezig met wat ‘hoort’ bij een bepaalde leeftijd. Heb je besloten dat je dit jaar wilt uitpakken met je verjaardag en een onvergetelijk feest wilt geven? Zoek je daarbij unieke uitnodigingen verjaardag? Dan zit je bij Tadaaz aan het juiste adres om een uitnodiging te maken. Bestel je originele uitnodigingen online en verras met je toffe feest.

 

Voor welke verjaardag wil je een uitnodiging maken? 

Bij iedere verjaardag, met name de bijzondere jaren, zie je vaak dezelfde soort uitnodigingen voorbijkomen. We geven je een overzicht: 

Uitnodiging 40ste verjaardag

Op je 40e verjaardag hebben de meesten nog geen last van stroeve dansbenen dus hier past nog een lekker dynamisch feest bij. Denk aan muziek uit de eighties en nineties, statafels, een lopend buffet of tapas concept… De uitnodiging voor 40 jaar verjaardag kun je ook zo aanpakken: lekker losjes met een knipoog. Een originele uitnodiging voor 40 jaar werkt hier ook altijd goed. Je hoeft geen uren te zoeken naar een goeie foto, kies gewoon een uniek ontwerp dat past bij het tuinfeest, het dansfeest of de barbecue die je gepland hebt. Zo heb je in no time een originele uitnodiging voor je 40ste verjaardag!

Uitnodiging verjaardag 50 jaar

Wow, een halve eeuw oud! Dat kan al tellen. Bij deze gelegenheid zoeken veel mensen een uitnodiging voor verjaardag met foto. Zoek eens in de oude dozen met babyfoto’s op zolder. Niets doet het beter dan een schattige zwart-wit foto van jezelf als baby. Iedere gast kan op voorhand al meelachen met de ouderwetse mode en de gelijkenissen zoeken! Wil je liever een originele uitnodiging voor 50 jaar? Kies dan voor een ontwerp uitnodigingen dat niemand meteen bij je zou verwachten. Of hou het concept van het feest nog wat mysterieus en verras je gasten op dezelfde avond met een bepaald thema of surprise act. Een uitnodiging om 50 jaar verjaardag te vieren kan ook eentje zijn die wat classy en tijdloos is. Veel mensen vinden het toch bijzonder om deze mijlpaal te vieren. Bovendien komen de vijftigers op een leeftijd dat ze beseffen dat ze blij mogen zijn in goede gezondheid deze mijlpaal te halen. Des te meer reden om je 50e verjaardag te vieren! 

Uitnodiging verjaardag 60 jaar

Je zal het misschien niet graag horen, maar je begint richting de leeftijd te gaan dat je korting krijgt als senior. Maar geen zorgen, geen Benidorm Bastards voor jou: in stijl verouderen kan natuurlijk ook en zie je steeds vaker. Mogelijk is het feestje wel iets kalmer voorzien dan toen je je 30ste verjaardag vierde. Waarschijnlijk zit er wel een etentje in het verschiet, misschien met de kinderen of zelfs wel kleinkinderen. Toch blijft het leuk om ook de vrienden een uitnodiging voor 60 jaar te geven. Een kleine drink, receptie of borrel laat je toch samen even stil staan en herinneringen ophalen aan wat de voorbije jaren de revue gepasseerd is. Uitnodigingen voor je 60e verjaardag zien we passeren in allerlei vormen en stijlen. De meer klassiekere ontwerpen worden vaak gekozen, vaak ook met oude en nieuwe foto’s of een jaartal erbij, of de ‘60 jaar’ vol in de spotlight. Bij een leuke uitnodiging voor verjaardag 60 jaar voor vrouwen wordt overigens veel goudfolie gebruikt. Ook koperfolie is een stijlvolle optie. Het geef je verjaardagsuitnodiging net wat meer klasse en stijl, waar dames richting de 60 vaak toch naar op zoek zijn. Zoek je een uitnodiging voor 60 jaar verjaardag voor een man? Dan kun je ook op zoek gaan naar een uitnodiging met foliedruk, oftewel kies je voor een mooi ontwerp met een foto. 

Uitnodiging samen 100 jaar 

Wil je een uitnodiging maken omdat jij en je partner samen 100 jaar zijn geworden? Goed idee, nu nog een mooie uitnodiging voor dit verjaardagsfeestje maken. Het is misschien wat origineel, maar uiteindelijk vier je toch ook een soort verjaardag. Kies het ontwerp dat bij jullie als koppel past. Ook leuk als het goed bij het feestje past natuurlijk! 

Heb je je uitnodiging gekozen? Kies uit ons assortiment een mooie bijpassende feestelijke envelop

 

Uitnodiging verjaardag volwassenen of ander soort feest

Geen zin om dit jaar je verjaardag te vieren? Misschien is er wel een andere reden om te feesten, elke gelegenheid is goed om het leven te vieren! Gaat er iemand met pensioen? Zijn jullie 25 jaar getrouwd en geven jullie een jubileumfeest? Of misschien vier je de 5e verjaardag van jullie schattige teckel? Organiseer dan een gezellig feestje waarbij jullie stil staan bij dit moment. De voorpret begint al met mooie uitnodigingen voor jullie gasten. Zo zet je meteen de toon en weet iedereen wat hij van het feestje mag verwachten! Nadien kun je de leukste traktaties uitdelen als bedankje voor hun cadeautjes en aanwezigheid.

Al het drukwerk voor eender welk feest vind je op Tadaaz. Heb je hulp nodig bij het maken van de uitnodiging voor het verjaardagsfeest? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze collega’s bij Tadaaz helpen je graag bij het krijgen van een perfect resultaat ter voorbereiding van je feest. 

 

Vier je zelf geen feestje, maar wil je wel graag iemand feliciteren met zijn of haar verjaardag? Stuur dan de mooiste verjaardagskaartjes. Als je zelf geen tijd hebt om in de winkel een kaartje en postzegel te gaan kopen en deze op de post te doen, bestel dan een verjaardagskaart online. Op onze site vind je meerdere mooie ontwerpen die wij graag prior verzenden voor jou, met jouw eigen tekst erop. Veel plezier met het verrassen! 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.