Hulp nodig ? 050 407 910

Favorieten

50 jaar getrouwd uitnodigingen

29 Producten
uitnodiging jubileum met goudfolie TA1327-2000004-03 1
uitnodiging jubileum met goudfolie TA1327-2000004-03 2

2,06


Uitnodigingen gouden jubileum: 50 jaar getrouwd. 

Houden jullie het al een halve eeuw met elkaar uit? Proficiat! 50 jaar huwelijk is een echte mijlpaal en heel bijzonder om te vieren. 

In de loop der jaren hebben jullie ongetwijfeld veel lieve familie en vrienden rondom jullie verzameld. Zij waren getuige van jullie mooiste en misschien ook wel moeilijkste jaren. Wat is er dan ook mooier dan een gouden jubileum van 50 jaar samen vieren met de liefste mensen tijdens een gezellig etentje, receptie of dansfeest? 

Vieren je ouders hun 50 jarig huwelijk en schakelen ze jou in om het wat vorm te geven? Geen probleem. Doe wat inspiratie op, en kijk waar je beide ouders zich comfortabel bij voelen qua feest. Gelukkig is het geen enkel probleem om voor je ouders het een en ander te organiseren. 

Waar je wel tijdig aan moet denken: heb je veel foto’s van je ouders doorheen de jaren? Vroeger werden er niet dagelijks 20 foto’s getrokken, en soms sneuvelen er ook wat door de verhuizingen. Neem eens een kijkje op de zolder, schakel eventueel broers of zussen in of andere familieleden. 

Er is niks leukers voor de gasten op een 50 jarig huwelijksjubileum dan te kijken naar zwart-wit foto’s en of iedereen nog een beetje op zichzelf lijkt! Vergeet zeker ook geen foto’s van jullie gezin. Jullie als kinderen van het gelukkige gouden paar horen natuurlijk ook helemaal bij hun liefde! 

Geen zin in een feestje? Lees dan eens het artikel met 5 originele manieren om je gouden bruiloft te vieren om er op een alternatieve manier bij stil te staan. 

 

Zo vier je 50 jaar jubileum. 

Weet je niet goed waar je moet beginnen? Bedenk dan eerst wat voor soort jubileumfeest je wil organiseren. Past een feestje met dj wel bij jullie? Of zijn jullie op zijn best tijdens een relaxed etentje voor jullie gouden bruiloft? 

Zodra je weet waar je het wil vieren, en een idee hebt met hoeveel mensen je ongeveer zal zijn, kun je aftoetsen met de beschikbare locatie. In een restaurant of zaaltje met een fijne traiteur kun je heerlijk feesten voor jullie 50-jarig huwelijk, maar dan kan natuurlijk ook prima thuis als jullie de ruimte hebben. Kies zelf waar je het fijnst bij voelt. 

Ligt de datum van het feest vast, en heb je ook de locatie, het eten en drinken, eventueel muziek of ander entertainment vastgelegd? Dan moet je alleen nog beslissen hoe laat je je gasten wil ontvangen. Bij een 50 jaar getrouwd feest zijn de gasten natuurlijk niet meer piepjong (op wat nieuwe familieleden na natuurlijk) dus je kiest helemaal zelf hoe laat je wil beginnen. Hou er ook rekening mee dat er gasten zullen zijn die liever willen zitten omdat ze slecht ter been zijn. Zo voelt iedereen zich helemaal goed op jullie feest. 

 

Zo kies je de mooiste 50 jaar getrouwd uitnodigingen. 

Wil je uitnodigingen voor 50 jaar huwelijk versturen of uitdelen? Groot gelijk, dat maakt het zoveel leuker! Zo kunnen je gasten zich al tijdig voorbereiden en verheugen op het jubileumfeest voor jullie gouden bruiloft. Bovendien geeft het je feest extra cachet, net dat beetje extra om stil te staan bij dit bijzondere moment. Wat ook handig is, is dat je gasten iets op papier hebben om alles terug te vinden van details. Waar is het ook alweer, hoe laat moeten we er zijn, was er een cadeautip… Dat soort dingen zijn veel eenvoudiger terug te vinden op een papieren gouden jubileumuitnodiging dan tussen honderden mails of berichten op Messenger of WhatsApp. 

Wat nog een voordeel is van fysieke uitnodigingen voor jubileum 50 jaar: je weet tenminste dat je iedereen kan bereiken met een uitnodiging gouden jubileum. Je hebt ten slotte niet al je vrienden en familie op Facebook, zeker niet van de generatie die 50 jaar getrouwd is! Terwijl postadressen toch meestal wel voorhanden zijn. 

Wil je zeker zijn dat je 50 jaar getrouwd kaart écht heel mooi is geworden? Bestel dan vooraf een proefdruk van je ontwerp. We sturen dan tegen een kleine prijs je kaartjes voor 50 jaar huwelijk op naar je thuis. Je kunt ze dan in het echt bewonderen, nog eens nalezen en eventueel laten lezen door iemand anders om te controleren op spelfouten. Ook handig: als je uitnodigingen voor je ouders bestelt, kun je ze door een proefdruk in het echt laten zien. Dat geef voor je (schoon)ouders ongetwijfeld een hele andere indruk dan dat ze meekijken op het scherm van je pc of tablet. 

 

De mooiste uitnodigingen gouden bruiloft met foto.

Heb je mooie foto’s van jullie als koppel? Dat kan een eigen foto zijn, maar ook een foto van jullie familie of vrienden. Dat mag een hele oude foto zijn in jullie trouwkostuum, of jullie allereerste foto samen, of een foto van jullie eerste ontmoeting. Oude foto’s kun je laten inscannen op hoge resolutie, waardoor je deze met de mooiste kwaliteit kunt invoegen. Maar je kan natuurlijk ook de foto’s van een fotoshoot gebruiken die jullie onlangs deden met het hele gezin. 

Zo’n fotoshoot met de hele familie is trouwens ook een leuk cadeau om te geven als je geen inspiratie hebt voor een cadeau voor een 50-jarig jubileum. Een unieke momentopname en bovendien is er vaak ruimte om aparte foto’s te nemen van de verschillende gezinnen. Als je zo’n fotoshoot gedaan hebt, is dat natuurlijk ideaal om te gebruiken als uitnodiging voor je jubileum

Is er op je uitnodiging 50 jaar huwelijk met foto ruimte voor niet één, maar twee foto’s? Nog beter, dan kun je een oude foto naast een nieuwe zetten! Zo geef je niet alleen een kijkje in het verleden, maar blik je ook positief vooruit naar de toekomst. 

 

Een gouden jubileum uitnodiging, met letterlijk een gouden randje. 

Een dag met een gouden randje, dat vraagt om a touch of gold natuurlijk! Met onze kaarten voor 50 jaar getrouwd met goudfolie geef je een echt bijzondere touch aan je uitnodigingen. De goudfolie kan in de details zitten (een fijne goudspikkel), of juist in jullie namen of trouwdatum. Zo krijg je mooie uitnodigingen die perfect passen als je 50 jaar getrouwd bent. De goudfolie is bovendien iets dat bij veel mensen en stijlen past. Te combineren met zowel kleurrijke designs als meer strakkere ontwerpen, mooi bij zwartwit foto’s en bij de nieuwste foto’s van de hoogste kwaliteit. 

Past goudfolie niet echt bij jullie? In de editor verander je de foliekleur eenvoudig in holografisch zilver, rosé of koper. 

Als je al klaar bent met je 50 jaar getrouwd uitnodiging maken, denk dan aan de finishing touch. Je enveloppen ook in het goud met een mooie sluitzegel maakt het de leukste post om te krijgen voor je gasten. 

 

Tekst voor een jubileum: 50 jaar getrouwd uitnodigingen. 

Ga je uitnodigingen maken voor gouden jubileum en wil je een persoonlijk tekstje toevoegen? Denk dan eens aan wat jullie de afgelopen 50 jaar samen hebben doorstaan. Waar hebben jullie elkaar ontmoet, welke eigenschap of fysiek element gaf de doorslag, welke hoogtepunten hebben jullie samen meegemaakt? Maak er een rijmvorm van en zorg dat het kort maar krachtig is. 

Wil je iets zeggen over het verleden maar wil je ook nog niet teveel zeggen? Zeg dan bijvoorbeeld iets van ‘3 kinderen, 4 kleinkinderen, 2 hondjes, een paar flinke stormen en een parkiet later, zien we mekaar nog steeds zo geire! Dat vieren we het liefst samen met jullie!’. 

Wil je een origineel tekstje zeggen over jullie huwelijk van 50 jaar? Hou er dan rekening mee dat je vanuit jullie samen spreekt. De uitnodiging wordt immers verstuurd vanuit jullie samen. Het kan dan wat vreemd overkomen als slechts één van de twee aan het woord komt. 

Zo’n origineel tekstje kun je trouwens goed kwijt op de linker binnenzijde van je uitnodiging gouden bruiloft. Aan de rechterkant houd je dan ruimte voor de praktische details: locatie, tijdstippen, cadeautip etc. 

 

Cadeautip op je uitnodiging jubileum 50 jaar getrouwd.

Willen jullie graag geld vragen, bijvoorbeeld om een fantastische reis met het hele gezin te sponsoren? Zet dat er dan gerust bij. Je vindt het symbooltje van een enveloppen in onze symbolenbibliotheek in de editor. Het is voor de gasten zeker leuk om te lezen waarvoor jullie het geld straks willen gebruiken! 

Hebben jij en je echtgenoot of echtgenote een warm hart voor de natuur, een goed doel, of het dierenasiel? Overweeg dan om geld in te zamelen voor een goed doel in plaats van een cadeautje. Zo vier je samen de liefde, maar geef je ondertussen ook zelf iets moois aan de wereld. Dat zal ongetwijfeld een goed gevoel geven, en het is een mooie gespreksopener op jullie jubileumfeest! 

 

50 jaar getrouwd cadeau ideeën: zo geef je iets unieks. 

We bespraken daarnet al een fotoshoot met het hele gezin als ideetje om cadeau te doen. Gelukkig zijn er nog veel meer opties! Vooral persoonlijke cadeaus, met je eigen foto of tekst doen het goed in dit geval. Bekijk zeker onze collectie cadeaus voor een huwelijksverjaardag eens. Kies een mooie foto uit het verleden of meer recent, van bijvoorbeeld alle kleinkinderen. Ook met een toffe quote kun je unieke cadeaus maken. Denk bijvoorbeeld om jullie familienaam erop te zetten, of een uitspraak die je ouders echt typeert. Of juist een lieve wens, bijvoorbeeld ‘Op naar de volgende vijftig jaar getrouwd!’

 

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en blijf up to date. Krijg 5% korting.