Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen housewarming

19 Producten
logo
muziekcassette uitnodiging TA1327-1400034-03 1
muziekcassette uitnodiging TA1327-1400034-03 2
logo
originele verhuiskaart huisje boompje feestje TA1327-1900010-03 1
originele verhuiskaart huisje boompje feestje TA1327-1900010-03 2
logo
leuke verhuiskaart met foto TA1327-1900014-03 1
leuke verhuiskaart met foto TA1327-1900014-03 2
logo
housewarming uitnodiging mini verhuisdoosje TA1327-1700012-03 1
housewarming uitnodiging mini verhuisdoosje TA1327-1700012-03 2
logo
verhuiskaart met foto special delivery TA1327-2100007-03 1
verhuiskaart met foto special delivery TA1327-2100007-03 2
logo
retro reiskoffer uitnodiging TA1327-1400005-03 1
retro reiskoffer uitnodiging TA1327-1400005-03 2
logo
logo
Extra groot formaat
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo

Housewarming uitnodigingen: stuur ze aan vrienden en familie

Ben je juist verhuisd of ben je van plan om te verhuizen? Nodig vrienden, familie en je nieuwe buren uit voor het vieren van je nieuwe woning. Laat iedereen kennismaken met jouw eigen huis, jouw plek onder de zon. Met een uitnodiging voor je instuif laat je merken dat iedereen welkom is in jouw casa, en dat je nieuwe huisje gezien mag worden! 

Wil je dat jouw housewarming echt iets origineel is? Neem dan een kijkje tussen onze housewarming uitnodigingen. Met deze uitnodigingen kan je iedereen verrassen met een feestje voor je nieuwe huis. Bovendien begint de voorpret voor je instuif zo al voor het housewarming feestje zelf, de perfecte opwarmer! De housewarming kaarten kun je versturen maar als je nog on a budget bent na je verhuis of verbouwing, kun je ze natuurlijk ook gezellig uitdelen. 

Uitnodigingen voor je housewarming party 

Het vieren van een nieuwe woning is meestal niet iets dat je elk jaar doet, daarom moet het ook speciaal zijn. Misschien blijf je daar wel voor de rest van je leven wonen, dan moet het gewoon een topfeest worden. Neem daarom een kijkje tussen onze  leuke uitnodigingen en wie weet vind jij wel iets die helemaal past bij jouw huis.  

Ga je voor een heel eenvoudig kaartje? We hebben tal van hippe uitnodigingen voor een house warming. Wil je toch iets originelers? Voeg je favoriete foto toe of kies voor een foto van je eigen huis om al een sneak preview te geven. Nog originelere house warming uitnodigingen? Met onze leuke mini-verhuisdoosjes kan je iedereen op een originele manier jouw nieuwe adres laten weten. Je vouwt ze eenvoudig zelf in elkaar (of je laat dit aan de ontvanger over natuurlijk). 

Housewarming uitnodigingen maken 

Ben je klaar om je uitnodiging voor housewarming te maken? Bereid je dan goed voor. Weet wanneer je je feestje wil starten en wat je gasten mogen verwachten qua eten, drinken of dansen. Zo heb je de informatie bij de hand die op je uitnodiging moet komen. Kies je favoriet in onze collectie uitnodigingen voor een instuif en bewerk het ontwerp via onze editor. Zo heb je pas echt een originele uitnodiging en past deze helemaal bij jouw wensen. 

Gebruik je creativiteit en maak een kaartje dat volledig past bij jou en je nieuwe huis. Kies tussen verschillende formaten, lettertypen en kleuren voor de ideale housewarming party uitnodigingen of verhuiskaarten. Vind je niet wat je zoekt, ga dan voor een eigen ontwerp kaart met eigen foto’s en een leuke tekst. 

 

Jouw housewarming verzorgd tot in de puntjes 

Eenmaal jouw uitnodigingen zijn verzonden en je gasten beginnen toe te zeggen, kan je beginnen met de decoratie voor de housewarming party. Tadaaz zorgt voor versiering die helemaal past bij jouw feestje. Gebruik vlaggenlijnen met de mooiste foto’s van je verhuizing of laat je gasten meegenieten met de foto’s van je renovatie.

Vier je je housewarming party met een BBQ of met fuif? Geen zorgen, wij hebben voor elk wat wils. Zorg voor een gepersonaliseerd menuutje of voor een placemat met een foto van je nieuwe huis. Met hapjes en drankjes en fijne muziek (niet te hard, denk aan je nieuwe buren) is je instuif geslaagd. 

Bestel je uitnodigingen en maak dit moment magisch

Zo’n verhuis vraagt heel wat werk, start daarom op tijd met de voorbereiding van je housewarming party. Bestel op tijd je uitnodigingen. Terwijl jij verhuist, zorgen wij ervoor dat jouw kaartjes gedrukt en geleverd worden, waarna jij ze kan uitdelen of versturen aan al je vrienden en familie. 

Verhuiskaarten: dit is je nieuwe adres

Tadaaz heeft niet alleen uitnodigingen, maar ook verhuisberichten. Dus breng vrienden en familie op de hoogte van je nieuwe adres met een originele verhuiskaart! Zo loop je geen leuke post mis en kan iedereen je adres goed vinden, ook als je net verhuisd bent. Je wilt tenslotte wel dat iedereen weet waar ze je in de toekomst kunnen vinden voor een lekkere tas koffie of om gewoon gezellig samen te zijn! Maak indruk met je adreswijziging en verstuur je nieuwe adres op een leuke verhuiskaart naar al je vrienden en familie. Blaas hen allemaal omver met jouw originele verhuiskaart. 

Zelf helemaal blij met je woonst, maar wil je iemand anders verrassen met een wenskaart voor zijn nieuwe woning? In onze collectie wenskaarten kies je eenvoudig de mooiste kaartjes om te sturen aan iemand die een housewarming of instuif viert. 

Populaire categorieën.