Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen housewarming

23 producten

Housewarming party met vrienden en familie

Ben je juist verhuisd of ben je van plan om te verhuizen? Nodig vrienden, familie en je nieuwe buren uit voor het vieren van je nieuwe woning. Laat iedereen kennismaken met jouw eigen huis, een plek onder de zon. 

Wil je dat jouw housewarming echt iets origineel is? Neem dan een kijkje tussen onze housewarming uitnodigingen. Met deze uitnodigingen kan je iedereen verrassen met een feestje voor je nieuwe huis.  

Ben je eens op zoek naar iets anders? Geen probleem. Tadaaz heeft niet alleen uitnodigingen, maar ook verhuisberichten. Dus breng vrienden en familie op de hoogte met een originele verhuiskaart! 

Je wilt tenslotte wel dat iedereen weet waar ze je in de toekomst kunnen vinden voor een lekker kopje koffie of om gewoon gezellig samen te zijn! 

Maak indruk met je adreswijziging en verstuur je nieuwe adres op een leuke verhuiskaarten naar al je vrienden en familie. Blaas hen allemaal omver met jouw originele verhuiskaart. 

 

Uitnodigingen voor je housewarming party 

Het vieren van een nieuwe woning is meestal iets niet dat je elk jaar doet, daarom moet het ook speciaal zijn. Misschien blijf je daar wel voor de rest van je leven wonen, dan moet het gewoon een topfeest worden. 

Neem daarom een kijkje tussen onze  leuke uitnodigingen en wie weet vind jij wel iets die helemaal past bij jouw huis.  

Ga je voor een heel eenvoudig kaartje? Of toch iets origineler? Voeg je favoriete foto toe of kies je voor een foto van je eigen huis om al een sneak preview te geven. 

Tadaaz heeft nog een verrassing voor jou. Met onze leuke mini-verhuisdoosjes kan je iedereen op een originele manier jouw nieuwe adres laten weten. 

Uitnodigingen, verhuiskaarten en mini-verhuisdoosjes! Genoeg keuze om iedereen te laten weten dat jij verhuist bent. 

 

Housewarming party uitnodiging maken 

Wil je een originele uitnodiging voor een housewarming party dat helemaal past bij jouw huis? Maak dan een zelf een leuk ontwerp via onze editor. Zo heb je pas echt een originele uitnodiging. 

Je kan alles helemaal naar wens kiezen. Blaas mensen omver met jouw design. 

Ga zelf aan de slag en maak een ontwerp voor jouw feest. Gebruik je creativiteit en maak een kaartje dat volledig past bij jouw huis. Kies tussen verschillende formaten, lettertypen en kleuren voor de ideale housewarming uitnodigingen of verhuiskaarten. 

Kies voor een bestaand ontwerp en pas dit aan, of ga voor een blanco kaart met eigen foto’s en een leuke tekst. 

 

Jouw housewarming verzorgt tot in de puntjes 

Eenmaal jouw uitnodigen zijn verzonden en je gasten beginnen toe te zeggen, kan je beginnen met de decoratie voor de housewarming party. Tadaaz zorgt voor versiering dat helemaal past bij jouw feestje. 

Vier je je housewarming party nu met een BBQ of met fuif? Geen zorgen, wij hebben voor elk wat wils. Zorg voor gepersonaliseerd menuutje of voor een placemat met een foto van je nieuwe huis. 

Met de decoratie van Tadaaz maak je van jouw huis een echt paradijs. Gebruik vlaggenlijnen met de mooiste foto’s van je verhuis of ga je toch liever voor een poster? 

 

Bestel je uitnodigingen en wij zorgen voor een Happy Moment

Zo’n verhuis vraagt heel wat werk, start daarom op tijd met de voorbereiding van je housewarming party. Bestel op tijd je uitnodigingen. Terwijl jij verhuist, zorgen wij ervoor dat jouw kaartjes gedrukt en geleverd worden, waarna jij ze kan uitdelen aan al je vrienden en familie. 

 

Elk detail is belangrijk

Als je een feestje geeft, wil je natuurlijk dat alles tiptop in orde is, maar geen zorgen. Tadaaz zorgt voor een perfecte afwerking van jouw uitnodigingen en decoratie. 

Wij zorgen ervoor dat je jouw uitnodigingen op professionele manier kan afgeven in een envelop met een gepersonaliseerde sticker dat past bij het thema van je housewarming party!