Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen pensioen

29 producten

Vier je pensioen met deze uitnodigingen 

Joepie! Je mag op pensioen. Gedaan met werken en eindelijk genieten van het leven. Natuurlijk kan je dit niet zomaar laten passeren.  Al dat harde werk van de afgelopen jaren moet gevierd worden met een hapje en een drankje met al je collega’s, vrienden en familie. 

 

Voor velen is een pensioen een mijlpaal in hun, wat ook niet raar is. Het is een nieuw punt in je leven, waar je moet genieten van je vrije tijd. Je hebt jaren moet werken, nu is het tijd voor ontspanning.

Ga je liever voor iets klassiek? Of toch meer voor een moderne look? Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat je niet meer wat te kiezen. Kies voor je favoriete kaartje. Maar hoe begin je daaraan? 

Tadaaz helpt je op weg. In onze collectie vind je uitnodigingen helemaal in jouw stijl. 

 

Leuke uitnodiging pensioen voor collega’s, familie en vrienden

Je werk is zowat je tweede thuis, dus natuurlijk wil je je pensioen vieren met al je collega’s. Zorg voor een originele uitnodiging, die ervoor zorgt dat niemand nog kan wachten op naar jouw feest te gaan. Je kan ook kiezen voor een uitnodiging met foto. Voeg je eigen foto toe op jouw uitnodiging, dan ziet iedereen meteen over wie het gaat, dan zullen ze zeker willen komen. 

 

Feest organiseren voor een collega

Het kan ook gebeuren dat jij niet meteen op pensioen gaat, maar wel een collega. Wil je je collega in de bloemetjes zetten na zijn of haar jarenlange dienst? Organiseer een feestje en verras jouw collega! 

Zorg voor een mooie uitnodiging om hem of haar nog eens extra te bedanken. Wees maar zeker dat je collega versteld zal staan. 

 

Zelf je pensioen uitnodiging maken

Wil je van je pensioen echt iets speciaal maken? Start dan alvast met een superleuke uitnodiging voor jouw pensioen. Laat je inspireren en maak je eigen ontwerp, iets dat helemaal past bij jouw stijl. 

Via de editor kan je helemaal je eigen ding doen. Kies een formaat, leuke kleuren, een lettertype, foto’s of toch liever een illustratie? 

Zorg voor een finishing touch en voila, jouw kaartje is klaar om afgedrukt te worden. Tadaaz stuurt je afgedrukte uitnodigingen door en jij kan beginnen met ze uit te delen voor jouw feest!  

 

Decoratie die past bij jouw feest

Het zou natuurlijk nog fijner zijn als je versiering helemaal past in de stijl van jouw kaartje, maar geen zorgen bij Tadaaz kan dit allemaal. Laat je inspireren door ons aanbod aan decoratie. 

Kies je voor een etentje of een aperitief met allemaal hapjes? Neem dan een kijkje naar onze personaliseerbare menu’s of placemats, waarop je je lievelingsfoto kan laten afdrukken 

Wil je er een echt feest van maken? 

Zorg voor de juiste versiering, die jezelf ontworpen hebt om er een echt feest van te maken! Ga voor een personaliseerbare vlaggenlijn of voor een poster samen met je collega’s. Ze zullen onder de indruk zijn. Wees daar maar zeker van!