Hulp nodig ? 050 407 910

Uitnodigingen pensioen

32 Producten
logo
spetterende verjaardagsuitnodiging met goudfolie TA1327-2200021-03 1
spetterende verjaardagsuitnodiging met goudfolie TA1327-2200021-03 2
logo
drieluik uitnodiging met foto s en goudfolie TA1327-2200025-03 1
drieluik uitnodiging met foto s en goudfolie TA1327-2200025-03 2
logo
jubileumkaart eco met bloemenkrans en afgeronde hoeken TA1327-2400014-03 1
jubileumkaart eco met bloemenkrans en afgeronde hoeken TA1327-2400014-03 3
Nieuw
logo
originele uitnodiging met fotocollage en goudfolie TA1327-2200020-03 1
originele uitnodiging met fotocollage en goudfolie TA1327-2200020-03 2
logo
asymetrisch en elegant TA1327-1300013-03 1
asymetrisch en elegant TA1327-1300013-03 2
logo
uitnodiging in de vorm van bierviltje TA1327-1500029-03 1
uitnodiging in de vorm van bierviltje TA1327-1500029-03 2
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
Nieuw
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo
Nieuw
logo
logo
logo

De mooiste uitnodigingen voor pensioenfeest 

Eindelijk: je mag op pensioen. Gedaan met werken en eindelijk genieten van het leven. Natuurlijk kan je dit niet zomaar laten passeren. Al dat harde werk van de afgelopen jaren moet gevierd worden met een hapje en een drankje met al je collega’s, vrienden en familie. Of misschien wil jij het welverdiende pensioen van je leukste collega niet stilletjes laten passeren en ben je daarom in het geniep een pensioenfeestje aan het regelen. 

Voor veel mensen is hun pensioen een mijlpaal in hun leven, wat ook niet raar is. Het is een nieuw punt, waarin je met volle teugen mag genieten van je vrije tijd. Je kunt je leven nu echt anders beginnen inrichten, precies zoals jij het graag hebt. Je hebt jaren hard moet werken, nu is het tijd voor ontspanning. Daar mag je gerust even bij stilstaan. 

Daar hoort natuurlijk een uitnodiging feestje voor pensioen bij! 

 

Wie verstuurt de uitnodiging pensioen?

Je werk is zowat je tweede thuis, dus natuurlijk wil je je pensioen vieren met je meest toffe collega’s. Ten eerste is het belangrijk om te weten wie het pensioen feestje uitnodiging zal regelen. Regelt je werk altijd het etentje of de drink voor de collega die op pensioen gaat? Of hoef je daar niet op te rekenen en is het meer de bedoeling dat je zelf een uitnodiging voor afscheid pensioen verstuurt? Je kunt dit eventueel op een informele manier eens navragen bij de HR afdeling als je hier echt niet zeker over bent. Zij kunnen je dan laten weten wat gebruikelijk is. 

Nu je weet of jij in charge bent van de organisatie of iemand anders, kun je verder beginnen denken aan het pensioenfeestje. Wat is voor jou een mooi afscheid? Een intiem etentje met je 6 dichtste collega’s en hun partners, of een grootse afscheidsborrel waar heel het bedrijf je gedag kan komen zeggen? Zorg er vooral voor dat jij ervan kunt gaan genieten. Het is straks tijd om voor jezelf te kiezen, en dit is meteen al een goeie oefening. Je collega’s een uitnodiging receptie pensioen geven is trouwens ook een goede optie. Een receptie is nog iets formeler dan een drink, als je je daar comfortabeler mee voelt, kun je dit zeker overwegen. 

 

Pensioenfeest organiseren voor een collega

Ben jij niet de gelukkige die mag stoppen met werken, maar wel een collega? En wil je je collega in de bloemetjes zetten na zijn of haar jarenlange dienst? Start dan op tijd met het organiseren van een afscheidsfeestje en verras je collega! Zorg voor een mooie uitnodiging om hem of haar nog eens extra te bedanken. Let op: als je er een verrassingsfeestje van wil maken, zorg je er best voor dat je dit op de uitnodiging zet. Zo voorkom je dat iemand de uitnodiging voor pensioen van je collega al verklapt! Het is ook altijd handig om al even af te toetsen met zijn of haar partner of het feestje wel kan doorgaan op de dag dat jullie voorzien hadden. Gouden tip: organiseer geen verrassingsfeestje een week nadat de collega op pensioen gaat. Hij of zij zal teleurgesteld zijn dat er niks georganiseerd werd, en met een wrang gevoel het gebouw verlaten. Zorg dus dat je uitnodiging etentje pensioen op tijd uitgedeeld wordt en geheim blijft. 

Zelf je pensioen uitnodiging maken

Wil je van je pensioen echt iets speciaal maken? Start dan alvast met een superleuke uitnodiging voor jouw pensioen. Vind je niet meteen wat je zoekt? Laat je inspireren en maak je eigen ontwerp, iets dat helemaal past bij jouw stijl. Via de editor kan je helemaal je eigen ding doen. Kies een formaat, leuke kleuren, een lettertype, foto’s of toch liever een illustratie? Zorg voor een finishing touch en voila: je uitnodiging pensioenfeest maken is al gelukt. Tadaaz stuurt de afgedrukte uitnodigingen naar je toe en jij kan beginnen met ze uit te delen voor jouw pensioenfeest!  

 

Pensioenfeest uitnodiging: zo begin je eraan

Wil je starten om je uitnodiging te maken voor pensioen, bedenk je dan eerst wie je allemaal wil vragen. Hou je het bij collega’s, of betrek je ook vrienden en familie die jarenlang je werkverhalen mochten aanhoren? Hoe groots je het ziet, is een belangrijke overweging in het organiseren van je afscheidsfeestje. 

Als je daaruit bent, kun je beginnen aan de uitnodigingen voor je pensioenfeestje. Zoek je een grappige uitnodiging over pensioen? Je kan kiezen voor een uitnodiging met foto. Denk dan eens aan de je collectie met eigen foto’s die gemaakt werden in het eerste jaar dat je begon bij het bedrijf of dat je begon te werken. Aan iedereen je foute outfit en old school coupe soleil laten zien, zal meteen het ijs breken! De toon is gezet voor een gezellig afscheid. 

Het is leuker om te zorgen voor een originele uitnodiging drink pensioen. Zo zorg je dat niemand nog kan wachten om naar jouw feest te gaan. Ga je liever voor iets klassiek? Zeker doen als dat beter bij je past. Of toch meer voor een moderne look? Er zijn tegenwoordig zoveel mogelijkheden dat je niet meer wat te kiezen. Kies voor je favoriete kaartje. In onze collectie vind je alles voor een echt feest zoals een pensioenfeest, en dat helemaal in jouw stijl. Veel leuker dan een droge e-mail om iemand uit te nodigen!

 

Decoratie die past bij je pensioenfeest

Het zou natuurlijk nog fijner zijn als je versiering helemaal past in de stijl van jouw uitnodiging pensioen receptie, maar geen zorgen: bij Tadaaz kan dit allemaal. Laat je inspireren door ons aanbod aan decoratie. Kies je voor een etentje of een aperitief met allemaal hapjes? Neem dan een kijkje tussen onze personaliseerbare menu’s of placemats, waarop je je lievelingsfoto kan laten afdrukken.

Wil je er een echt feest van maken? Zorg voor de juiste versiering, die je zelf ontworpen hebt. Ga voor een vlaggenlijn met je naam en foto’s of voor een poster samen met je collega’s. Ze zullen onder de indruk zijn en genieten van de persoonlijke touch van je afscheidsreceptie. 

Heb je zelf een uitnodiging voor een pensioen borrel gekregen, of een uitnodiging voor een pensioen etentje? Bekijk dan eens onze bedankt wenskaarten. Hierin vind je leuke kaarten die wij voor je versturen aan de persoon die op pensioen gaat, om hem of haar te bedanken voor de bijzondere tijd. Zo laat je weten via de brievenbus dat je ze niet zomaar zult vergeten. 

Populaire categorieën.