Hulp nodig ? 050 407 910


Uitnodiging voor een tienerfeestje

Wordt je zoon of dochter een jaartje ouder? Dat moet gevierd worden met een tiener feestje. Tegenwoordig zijn er zoveel trends dat je niet meer wat in is en wat niet, daarom helpen wij jou alvast met de leukste trends voor uitnodigingen en decoratie. 

Eerst moet er beslist worden welk soort feest het gaat worden. Wordt je dochter of zoon misschien 16 jaar en dromen ze van een sweet 16 of ze zijn al wat ouder en wordt het een sweet 18? Of misschien is het nog een prille tiener en zoek je een uitnodiging voor verjaardag 12 jaar? In onze collectie vind je ongetwijfeld leuke uitnodigingen die je tiener kunnen smaken. 

Daarnaast heb je ook gewoon nog super veel opties om een tienerfeest te organiseren. Kies je voor een gezellig feestje thuis met wat hapjes en drankjes of ga een keer voor totaal iets anders zoals een pretpark of een escape room. Kies voor een feestje waar jouw dochter of zoon van droomt. Laat ze een thema kiezen dat past bij hun persoonlijkheid zoals chique of laten we een keer voor iets origineel gaan zoals glow in the dark. Belangrijk is dat de vriendjes en vriendinnetjes van je tiener het net zo leuk vinden. Zo lang je dat in gedachten houdt, kies je zorgeloos voor een bepaald thema. 

Begin op tijd

Sommige feestjes vragen weken of zelfs maanden werk, zeker als het op verplaatsing is. Zaal huren, Dj regelen… en natuurlijk de uitnodigingen. Het zou maar spijtig zijn als hun beste vriendin, oma of nonkel er niet bij kan zijn omdat ze niet op tijd hun een aankondiging hebben gekregen voor het feest. Bonustip: houd in gedachten dat tieners al eens wat hormonen door hun lijf voelen. Het zou dus kunnen dat ze de ene dag wat meer willen meewerken dan de andere. En het kan ook zeker dat ze volledig van gedachten wisselen over hun wensen voor de organisatie van hun tienerfeestje. Zorg dus voor voldoende tijd om de thema’s helemaal af te stemmen met je tiener. Daar zou ieder kind gelukkig van worden! 

Mooie uitnodigingen voor leuke tienerfeestjes

Of je nu een thema hebt of niet: bij Tadaaz zal je zeker wel iets vinden dat past bij jouw feest. Ga je liever voor iets heel eenvoudig of kies je voor de origineelste uitnodiging? Leef je uit en kies voor een ontwerp dat je kind leuk vindt, want het is tenslotte zijn of haar verjaardag. Vanzelfsprekend ziet een tienerfeestje uitnodiging verjaardag van 11 jaar er helemaal anders uit dan die van een achttienjarige. Laat je dus leiden bij de unieke uitnodiging voor een verjaardagsfeest op de leeftijd van je feestbeest. 

Bovendien kan je je ook kaartje ook nog eens personaliseren met jouw eigen foto of ga voor meerdere foto’s zodat je al een kleine sneak peak kan geven van het feest. Een uitnodiging met foto wekt al altijd wat nieuwsgierigheid op. Zo zal jouw uitnodiging eruit springen tussen al die andere aankondigen. Iedereen zal meteen weten van wie deze fantastische uitnodiging is. 

Je bent helemaal fan van onze collectie, maar je bent nog nog op zoek iets extra’s, wat jouw kaartje uniek maakt? Ga dan voor een uitnodiging met goudfolie. Zo kan je kiezen voor je naam in goudfolie of voor de afwerking in goudfolie, of kies je voor beide? 

Uitnodiging maken voor het leukste feest

Heeft je zoon of dochter voor een origineel thema gekozen? Ben je super creatief en wil je zelf de uitnodiging maken? Geen probleem! Bij Tadaaz kan je zelf je uitnodiging ontwerpen met alles erop en eraan. Ontwerp iets in de stijl van het feest, zodat mensen onder de indruk zijn van jouw zelfgemaakte design. 

Er zijn veel mogelijkheden bij het ontwerpen van je uitnodiging. Na het kiezen van je formaat kan je je creativiteit de vrije loop laten en zorgen voor een originele uitnodiging. Maak je uitnodiging helemaal in het thema van het feest. 

Geen fantastisch feest zonder de tofste decoratie

Voor sommige is het best wat stresserend zo'n feest. Muziek, eten, drank en natuurlijk je decoratie, maar geen zorgen voor dat laatste. Tadaaz zorgt voor de beste decoratie voor jouw feest. Laat je inspireren door onze decoratie en wie weet vind je wel de perfecte decoratie die ervoor zorgt dat jij een top feestje kan geven. Zorg voor de perfecte aankleding door onze decoratie zoals de vlaggenlijn of misschien toch eerder fan van onze posters. Personaliseer jouw decoratie helemaal in thema van jouw uitnodiging. Wij zorgen voor de uitnodigingen en decoratie! Zorg jij voor de hapjes, drankjes en muziek? Dan wordt het gegarandeerd een topfeest. 

Aandacht voor elk detail

Als je een feest geeft, wil je natuurlijk dat elk klein detail in orde is. Alles moet perfect zijn voor het feest. Daarom zorgt Tadaaz voor de perfecte afwerking van jouw uitnodigingen, bedankjes en decoratie. Gebruik enveloppen om je uitnodiging uit te delen, dat maakt het nog meer feestelijk. 

Na afloop van het feestje wil je de gasten op een leuke manier bedanken. Zo kunnen je gasten ook nog wat nagenieten. Zorg voor een bedankje of bedankkaartje dat past bij het feest. Kies voor een herinnering, dat ervoor zorgt gasten dit fantastisch feest nooit meer zullen vergeten. 

Ga voor een bedankkaartje met een toffe foto of ga voor één voor leuk bedankje zoals een snoepzakje, of ben je meer fan van een gevuld zeeppompje met een foto? Neem eens een kijkje tussen al onze bedankjes en bedankkaartjes en wie weet vind jij het perfecte aandenken.