5 originele cadeaus voor een kinderverjaardag

Origineel uit de hoek komen met een verjaardagscadeau is niet altijd even makkelijk. Zeker om kinderen te verrassen, moet je idee al bijzonder creatief zijn om er écht mee te scoren. Maar onmogelijk is het allerminst. Hier vind je vijf originele cadeaus voor een kinderverjaardag waarmee je zeker verbazing zult oogsten!

 Kids with Christmas gift

1.      Filmmarathon

Dit is zonder meer een van de makkelijkste en goedkoopste manieren om de jonge jarige aangenaam te verrassen. Kies een dag uit waarop jullie thuis samen een filmmarathon houden, inclusief popcorn, televisiedekentje en natuurlijk de favoriete filmreeks van de jarige: The Hunger Games, Twilight, Disney, …

2.      Mamadag of papadag

Doe je dochtertje een mamadag cadeau, of je zoontje een papadag: een dag waarop jullie er met z’n tweetjes gezellig op uit trekken. Begin met een uitgebreid ontbijt, gevolgd door een uitstapje naar zee (fietsen over de dijk of een tochtje met de gocart) of een dagje Technopolis, en sluit af met een televisie- of filmavond én … frietjes van de frituur. Want dat mag op zo’n dag!

 

Mother and daughter on water slide

3.      Citytrip Brussel

België heeft zoveel leuke steden waar altijd wel iets interessants te zien of te beleven valt, dus spaar die citytrip naar een verre bestemming maar op voor wanneer je kinderen ouder zijn en verwen ze nu met een dagje Brussel. Bezoek het Atomium en Manneken Pis, verken de pittoreske Beenhouwersstraat en de rommelmarkt ophet Vossenplein, of laat de jarige kennismaken met de wonderlijke wereld vol bolhoeden en wolkenhemels van René Magritte in het Magrittemuseum. Activiteiten te over om een dagje mee te vullen in de hoofdstad!

 

cadeau kind verjaardag 5

4.      Origineel cadeau voor sportievelingen

Is de jarige een spring-in-‘t-veld die maar niet kan stilzitten? Dan is een sportief uitje een uitstekend cadeau. Een initiatie muurklimmen, indoor skiën, paintballen of een survivaltocht in de Ardennen: allemaal topactiviteiten voor kinderen met een overdosis energie.

 

cadeau kind verjaardag 3

 

5.      Abracadabra …

Goochelen is weer in en dat hebben we te danken aan Nicholas, de jonge goochelaar met een eigen televisieprogramma op vtm. Is jouw kind ook geïntrigeerd door Nicholas’ trucs? Dan ligt het originele verjaardagscadeau voor de hand: een goocheldoos of goochellessen zullen zeker in de smaak vallen.

 

Image of witted boy holding fire in his hands

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *