Ontwerp je eigen geboortekaartjes met folie

geboorte-luxe-2017

Het geboortekaartje kondigt de geboorte van jullie wondertje aan. Het moet dus even uniek zijn als jullie zoontje of dochtertje zelf! Een kaartje dat past bij jullie stijl en dat eruit springt qua afwerking, dat is waar je naar op zoek bent! Leg zelf je eigen accenten in het ontwerp en maak zo je 100% unieke geboortekaartje! Aangezien je geen ontwerper onder de arm hoeft te nemen, maak je online geboortekaartjes van topkwaliteit en met luxe afwerking tegen zeer betaalbare prijzen!

Geboortekaartjes ontwerpen met glanzend motiefje

Een stijlvol, lief of trendy geboortekaartje krijgt een prachtige glans met een motiefje in goud-, zilver of koperfolie. Je kiest een kaartje dat je leuk vindt en bepaalt of je goudfolie, zilverfolie of koperfolie wil als afwerking. Er zijn heel wat kleurencombinaties mogelijk voor tekst en achtergrond van je kaartje. Ook in de keuze van je lettertype kan je je eigen gevoel volgen.

Bij Tadaaz vind je de basis voor een heel eigen ontwerp, jij geeft er je eigen twist aan. Werk je ontwerp af met een leuk tekstje of gedichtje om het op en top persoonlijk te maken.

 Eenmaal je je kaart zelf ontworpen hebt in de kaarteditor, bestel je een échte drukproef. Hierop zie je alle details van je kaartje. Je krijgt er ook een modelkaart met de foliedruk die jij gekozen hebt bij. Zo weet je helemaal hoe jouw kaartje eruit zal zien bij de geboorte van je kindje.

Unieke geboortekaartjes ontwerpen met eigen folie-afwerking

Elk geboortekaartje is uniek, maar deze kaartjes hebben een extraatje! Door de naam van je kindje in foliedruk op het kaartje te drukken, krijgt het meteen alle aandacht!

Hoe ga je tewerk?

  • Je kiest je favoriete kaartje
  • Je bepaalt welk kleur je wil voor de foliedruk (zilver, goud of koper)
  • Je werkt het kaartje volledig af volgens je eigen smaak.

Bij een geboortekaartje met naam in foliedruk, wordt een speciaal cliché aangemaakt om die afwerking te doen. Unieker kan dus niet!

 

 

initialen folie

 

Combineer je geboortekaartje met doopsuikerdoosjes en stickers

Wanneer je geboortekaartjes ontwerpen achter de rug is, is het tijd om de bijpassende doopsuikerdoosjes, stickertjes en snoepzakjes te maken. Als die matchen qua kleuren en motieven met de afwerking van jouw kaartje, vormen ze een prachtig geheel! Je hebt zo meteen een prachtig assortiment om je kraamvisite mee te verrassen!

roze met folie

De folie-stempel met naam: een uniek extraatje bij je kaartjes

Wanneer je een kaartje met eigen folie-afwerking bestelt, wordt er speciaal voor jouw kaartje een foliedruk stempel aangemaakt. Die stempel is nodig om het laagje folie op je kaart aan te brengen via een ambachtelijke techniek. Aangezien dit cliché uniek is en enkel voor jullie bestelling gebruikt wordt, wordt die ook met je geboortekaartjes samen verstuurd.

TA05500-1700027-1

Het foliedruk cliché is een uniek souvenir aan de geboorte van jullie kindje… maar je kan er zelf ook creatief mee aan de slag. Deze stempel is in metaal gegraveerd kan dus meermaals gebruikt worden.

Enkele toffe DIY ideetjes met je foliedruk-stempel:

  • Decoratie voor de babykamer met verf op doek, hout of karton
  • Een peter & meter geschenkje personaliseren met de naam van jullie kindje
  • De cover van een kraambezoek-boek met de naam van jullie baby versieren
  • Een baby t-shirtje maken met de naam van jullie kindje
Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *