Kerstkaarten 2020: de nieuwe collectie is er!

De kerstperiode komt er weer aan! Dat betekent dat we kunnen beginnen nadenken over hoe we onze kerstwensen willen versturen naar vrienden en familie. Elk jaar opnieuw willen we op een originele manier uit de hoek komen met de leukste foto’s en leuke kerstkaarten. Dat is dit jaar niet anders. Haal hier alle inspiratie voor je kerstkaarten 2020.

 

We stellen jullie met veel plezier de nieuwe collectie kerstkaarten 2020 van Tadaaz voor! Zo kan je al meteen zien welke er in aanmerking komen om je definitieve kerstkaart voor 2020 te worden. Let’s go!

 

Zeg het met folie

Mooie foliedruk geeft meteen een schitterende uitstraling aan je kerstkaart. Vrienden en familie die een kerstkaart met folie ontvangen, wanen zich meteen in de kerstsfeer. Er bestaat zowel goudfolie als koper- en zilverfolie.

 

Deze mooie nieuwjaarskaart afgewerkt met koperfolie en aquarel, is een prachtige manier om je kerst en nieuwjaarswensen naar familie te versturen. Twenty Twenty staat voor de deur en met deze feestelijke kaart komen je beste wensen zeker op een originele manier aan.

Een andere optie is deze prachtige bordeaux rode kaart met goudfolie en drie eigen foto’s. Wist je trouwens dat je zelf de achtergrondkleur kan kiezen via de editor?

Je familie een vrolijk kerstfeest wensen met een drieluik kaartje is altijd een succes! Aan dit prachtige ontwerp met tekst in goudfolie kan je ook nog eens een foto toevoegen.

 Een vleugje natuur op je kerstkaart

Een aantal natuurlijke elementen worden meteen gelinkt aan de ‘warmste’ (lees: meest gezellige) periode van het jaar. Denk maar aan de denneboom of een maretak. Verwerk deze in je kerstkaarten voor een vleugje natuur!

 

Deze drie kaarten geven alvast het goede voorbeeld. Een kleurrijke kerstkrans of maretak met foto of ga voor de mooie kaart met rode bessen en groene blaadjes voor een frisse twist aan de kerstsfeer!

 Een kerstkaart in een bijzondere vorm

Bezorg je grappige kerstwensen met een kerstkaart in een bijzondere vorm! Wat dacht je van een kaart in de vorm van een kerstsok? Of een 3D kaartje waarin een kerstboom verwerkt zit?

Of misschien wil je wel een kaart die kan dienen als originele kerstbal in de boom? Er zijn heel wat mogelijkheden! In alle onderstaande ontwerpen zit een prachtige foto verwerkt. Verras vrienden en familie met een originele kerstkaart in een bijzondere vorm. Jullie kaart krijgt ongetwijfeld een heel mooi plekje bij hen thuis!

 Pronk met een prachtige fotocollage

Een persoonlijke kerstkaart is uiteraard een kerstkaart met foto. Maar wat als je meerdere foto’s op je kaart kan plaatsen? Ga dan voor een fotocollage! Op die manier hoef je niet te kiezen uit tal van supermooie foto’s maar kan je er gewoon meerdere verwerken, handig!

 

Op deze mooie ontwerpen kan je kiezen uit verschillende uitvoeringen: een enkele of dubbele kaart, 3 of meer foto’s en de tekst is personaliseerbaar via de editor!

 Zelf je kerstkaarten maken

Een mooie foto maken, een bijzondere tekst vol vrede en liefde bedenken, een ontwerp uitkiezen, die foto en tekst verwerken in de kaart en je bent helemaal klaar voor Kerstmis en het nieuwe jaar! Op Tadaaz kan je helemaal zelf je kerstkaarten 2020 ontwerpen. Personaliseer via de editor tot je tevreden bent met het resultaat.

 

Wij wensen jullie het allerbeste voor 2020. Merry Christmas en een gelukkig Nieuwjaar!

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *