3 Vaderdag activiteiten voor een superpapa

Is jouw vader niet zomaar een papa, maar een echte superheld? Geef hem dan geen traditioneel vaderdag cadeau, maar overweeg deze drie perfecte Vaderdag activiteiten die hem zullen doen zweven!

Flyboarding

Wist je dat er een sport is waarbij je je kan voelen als een mix van Ironman en Aquaman? Schiet door het water aan topsnelheden terwijl je beweegt als een echte dolfijn en vlieg dan meters boven het wateroppervlak. Het kan met flyboarding!

De sport is nog niet zo bekend bij ons, dus je vader zal zeker indruk kunnen maken op familie en vrienden met de coole foto’s die hij op Instagram zet en/of de video die je op Facebook gooit!

Tip: Op Groupon en andere kortingssites wordt deze sport zwaar gepromoot, het moet dus zeker geen honderden euro’s kosten!

Skydiving, cliffdiving & basejumping

Skydiving is misschien iets minder origineel dan flyboarding, maar het is nog steeds een ongelofelijke rush die toont dat jouw vader nog lang niet over zijn hoogtepunt heen is. Voelt je vader zich hier wat te oud voor? Geen excuus! Er zijn zelfs 100-jarigen die zich aan dit avontuur wagen.

Naast skydiving zijn er ook tal van moderne alternatieven zoals cliffdiving en basejumpen voor nog extra adrenaline! Heeft je vader last van hoogtevrees? Dan is een indoor skydiving een leuk alternatief.

Wil je naast de skydiving nog iets extra doen? Met een camerahelm zoals een GoPro maak je het plaatje volledig! In deze tijd zou het dan ook zonde zijn om een hoop coole dingen te doen en dan geen bewijs te hebben. Picture or it didn’t happen!

Een alternatief voor de superheld op leeftijd

Misschien doe je het toch liever iets rustiger aan? Dan kan een tocht met een helikopter wel iets zijn. Je kan rustig genieten van prachtige uitzichten terwijl je honderden meters boven de grond vliegt. Zo kan je bijvoorbeeld boven Antwerpen en Amsterdam vliegen om deze steden eens op een totaal andere manier te ontdekken. Zeker de velden met tulpen rondom Amsterdam zijn adembenemend!

Als je weet dat je vader de komende maanden op vakantie gaat, kan je misschien daar een vlucht vastleggen. 10 van de meest indrukwekkende locaties voor helikoptervluchten zijn:

  • Great Barrier Reef
  • Parijs & Versailles
  • Alaska
  • Las Vegas / The Grand Canyon
  • Laikipia Plateau (Kenia)
  • Rio de Janeiro
  • Victoria Falls (Zimbabwe)
  • Tokyo
  • Uluru en Kata Tjuta (Australië)
  • Columbia Mountains, Canada

Een locatie die wij zeker eens willen doen met een helikopter is Reykjavik. Ijsland is dan ook een best populaire locatie geworden dankzij zijn unieke natuurgebieden!

Wat gaat jouw superpapa doen?

Ga jij iets uniek doen voor Vaderdag? Deel het zeker in de comments of op Facebook pagina!

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *