Op zoek naar een thema voor het verjaardagsfeestje van je dochter?

Lang zal ze leven, lang zal ze leven in de gloria! Het liedje hebben we al onder de knie maar je kan vast nog wel wat tips en ideeën gebruiken voor het verjaardagsfeestje bij jullie thuis. Inspiratie voor originele en leuke thema’s hebben we genoeg en die delen we dan ook graag met jullie!

 

Als het op kinderfeestjes aankomt, kunnen we de kinderen in twee groepen delen. Jongens houden van actiehelden en balsporten, meisjes zijn gek op prinsessen en dansen en zingen. En zo heb je meteen al enkele thema’s die je een originele twist kan geven!

Een heus prinsessenbal

Kies bijvoorbeeld niet zomaar voor ‘prinsessen’ maar spits je toe op de Disney prinsessen. Zo zal je dochter ongetwijfeld Elsa uit de film Frozen willen zijn of de klassieker der prinsessen: Assepoester. Haar vriendinnetjes kunnen zich dan verkleden als andere figuren uit de film of als Doornroosje, Jasmine, Sneeuwwitje … Het leuke aan een Disneythema is dat je in de winkel ook bijpassende feestdecoratie vindt. Bordjes, servetten, vlaggen en slingers, … Kortom: alles om het Disney feestje gepast aan te kleden!

 Crystal slipper

Belgium’s got talent

Zingen, dansen, acrobatiek, … We doen niet liever dan onze zang- en danskunsten te tonen. Waarom koppelen we er dan geen leuk event aan zoals ‘Belgium’s got talent’? Bouw een klein podium in de tuin of de woonkamer en laat iedereen een act brengen. De meer verlegen meisjes kunnen het publiek spelen of kunnen optreden als jury. Voorzie de meiden van een smartphone – al dan niet met selfie stick – zodat ze leuke filmpjes kunnen maken en delen van hun optredens.

 

 verjaardagsfeest thema dochter meisje

Bron: Hostess with the Mostess

Van grime en schmink tot beauty salon

Tot slot wilt het feestbeest ook wel eens in de watten gelegd worden. Of dat nu met grime is of met echte schmink. Zo kunnen ze volledig opgaan in hun rol! Maar waarom zou je stoppen bij het schminken? Maak er een heus schoonheidssalon van en laat de jarige en haar vriendinnen experimenteren met vlechtjes, opgestoken kapsels, enzovoort. Best wel de schaar uit de buurt houden. En als finishing touch kunnen natuurlijk ook de vinger- en teennagels gelakt worden.

 

Is iedereen tot in de puntjes opgemaakt? Dan kan je als afsluiten met een leuke modeshow of een toffe fotoshoot!

 

 

verjaardagsfeest thema dochter meisje haar salon verjaardagsfeest thema dochter meisje salon

 

Bron: Lil Blue Boo

 

Vanessa Verhelst
Vanessa Verhelst

I love life... ! Adrenaline drijft me voort, in alles wat ik doe: zowel in mijn fantastische job bij Tadaaz als in ons heerlijk uitgebreid gezin met 6 dochters! Genieten van alle kids en vrienden, lekker eten en een glaasje, een heerlijk boek, ski of zon, dansen en sporten, shoppen en ( laten) verwennen…Tadaaz is voor mij dé perfecte stijlvolle shop om alle great moments in ons leven ( mee) te delen!

Artikelen: 120

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *