Feestje! Leuke uitnodigingen voor de verjaardag van een kind

Hiep, hiep, hoera! Er is er eentje jarig en dat moet volop gevierd worden! Als volwassene is onze verjaardag soms wel een pijnlijke herinnering aan onze leeftijd, maar voor kinderen is iedere verjaardag een groot feest!

 

Op zo’n groot feest nodigt jouw zoon of dochter het liefst van al alle vriendjes en vriendinnetjes uit. En net als het verjaardagsfeestje zelf, mag je ook de uitnodigingen voor de verjaardag van je kind groots aanpakken!

Start het verjaardagsfeestje in de klas!

De uitnodigingen voor het verjaardagsfeestje worden meestal in de klas uitgedeeld aan alle klasgenootjes. Om in thema te blijven kan je altijd een leuke uitnodiging maken speciaal voor de klasgenooitjes.

 uitnodiging verjaardag kind

 

Dat tikkeltje extra

Als we aan verjaardagsfeestjes van kinderen denken, denken we spontaan aan ballonnen. Met ballonnen kan je heel wat doen tijdens het feest zelf, maar je kan ze ook als een extraatje bij een verjaardagsuitnodiging voegen. Het is extra leuk als de ballon gepersonaliseerd is met bijvoorbeeld de naam of zelfs een foto van de jarige!

 

Volg ons op Pinterest!.

Een ander leuk idee is de uitnodiging in een leuke enveloppe te steken en er wat confetti aan toe te voegen. Zo kunnen de kinderen het feestje al in de klas starten. Best wel even de juf of meester verwittigen en je hulp aanbieden met opruimen 😉

Uitnodiging op maat van het feestje

Om het feestje en wat meer ‘exclusief’ karakter te geven, kan je inkomtickets als verjaardagsuitnodingen maken. Met het ticket kan je dan al een tipje van de sluier lichten over wat het feestje zal inhouden, wat het thema zal zijn. Bijvoorbeeld samen met je vrienden en vriendinnen naar een film kijken en dan lekker eten is zeker superleuk!

 

Ook als je een verjaardagsfeestje houdt in een zwembad of een waterpretpark kan je een superleuke uitnodiging maken door een gepaste foto toe te voegen!

 

uitnodiging verjaardag kind zwembad

uitnodiging verjaardag kind ticket 2

Verjaardagsuitnodiging voor kinderen met stijl

Heb je die perfecte uitnodiging nog niet gevonden? Kijk dan zeker ook eens tussen onze communiekaarten, deze kan je in 1, 2, 3 omtoveren tot een prachtige verjaardagsuitnodiging met de nodige dosis stijl en finesse!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *