3 goede redenen om een geboortelijst te leggen

Kindje op komst? Dan heb je heel wat nieuwe spulletjes nodig. Van een zachte knuffel tot een verzorgingstafel, het mag je kleintje straks aan niets ontbreken. Daarom helpen ook vrienden en familie graag een handje door leuke cadeautjes te schenken. En dan komt een geboortelijst heel goed van pas.

1. Breng orde in de chaos!

Een bedje heb je al, maar nog geen beddengoed. Een badje kreeg je net van een vriendin, maar de staander staat nog op je lijstje. Wat een chaos. Gelukkig bestaat er een geboortelijst om orde te scheppen! Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen.

 

De geboortelijst is simpelweg een digitale wishlist die altijd up-to-date is en die vrienden en familie op elk moment, online of in de winkel, kunnen raadplegen. Zo weten ze precies wat je nog nodig hebt en wat je al kreeg. Kopen oma en opa bijvoorbeeld de wandelwagen? Dan wordt die meteen van de lijst gehaald, zodat niemand hetzelfde artikel een tweede keer koopt. En dat heeft voordelen! Zo is er onder andere geen heen-en-weer-geloop achteraf om te ruilen in de winkel. Tenslotte heb je het al druk genoeg met je kindje en alle voorbereidingen die daarbij horen.

 

2. Verlicht keuzestress voor je naasten

Je weet maar al te best hoe het kan gaan: je beste vriendin en haar vriend verwachten een kindje. Je gaat hopeloos op zoek naar het perfecte geschenk. Die hippe verzorgingstas waarover ze laatst sprak, de praktische draagdoek of toch maar die zachte slaapzak van biokatoen? De mogelijkheden zijn eindeloos, en dat kan je heel wat keuzestress bezorgen.

 

Met een geboortelijst vermijd je die onzekerheden voor vrienden en familie! Want niet alleen is de keuze beperkter voor hen, ze zijn er alvast zeker van dat je oprecht blij zal zijn met hun aankoop. No stress en iedereen blij!

 


3. Superhandig vanuit de luie zetel

Naar de winkel om je lijst aan te maken, samen te stellen of aan te passen? Hoeft helemaal niet! Je legt een geboortelijst snel en eenvoudig thuis aan. In enkele klikken staat je lijst online! Ben je nadien toch niet zo overtuigd van je gekozen producten? Geen probleem, je kan je geboortelijst achteraf nog aanpassen.

 

Ook je vrienden en familie hoeven de deur niet uit om artikelen te kiezen of kopen. Ze kunnen de lijst online raadplegen en artikelen selecteren. Ze kiezen bovendien zelf hoe ze jou het cadeautje bezorgen. Willen ze het zelf afgeven? Dan kunnen ze je pakje afhalen. Maar ze kunnen het ook voor jou laten klaarleggen in de winkel. In het laatste geval kan ook jij beslissen hoe je de cadeautjes krijgt: wil je ze allemaal samen of apart ophalen, of laat je ze thuis leveren? Aan jou de keuze!

 

Droomlijst? Dreambaby!

Overtuigd van het nut van een geboortelijst en op zoek naar de ideale winkel om je lijst te leggen? Denk dan zeker aan Dreambaby. Want daar zijn álle bovenstaande troeven van toepassing. Bovendien beschikken ze niet alleen over een ruim aanbod kwaliteitsmerken en -artikelen, ze maken je het als klant ook extra makkelijk. Enkele voordelen op een rijtje:

  • Je kan artikelen van je lijst schrappen of ze eraan toevoegen wanneer je maar wil.
  • Je kan artikelen die je eerst nodig hebt aanduiden of artikelen verbergen. Zo komen je vrienden en familie bijvoorbeeld nog niet te weten of jullie een jongen of een meisje verwachten 😉
  • Heb je vragen over wandelwagens, autostoelen of andere babyartikelen? Wil je hulp bij je geboortelijst? De Dreambaby-medewerkers staan voor je klaar. Ga naar een infosessie of kies voor een persoonlijke rondleiding in je Dreambaby-winkel.
  • Deel je lijst met anderen via Facebook of e-mail.
  • Was je iets te enthousiast bij het samenstellen van je lijst? Geen zorgen, wat overblijft hoef je niet te kopen, want er is geen aankoopverplichting.*

 

Maar dat is niet alles. Leg je je geboortelijst bij Dreambaby, dan krijg je er nog cadeautjes bovenop! Zo krijg je een geschenkkaart t.w.v. 10 % van je volledige lijst (15 % bij meerlingen) voor aankopen bij Dreambaby of DreamLand én een Baby Bonus met meer dan € 150 aan extra voordelen en gratis producten. En last but not least: dankzij de vele Dreambaby-, DreamLand- of Colruyt-winkels, is er altijd een afhaalpunt in de buurt. Bij jou of bij vrienden en familie, Dreambaby is voor iedereen dichtbij!

 

Ontdek alle voordelen en voorwaarden van een geboortelijst bij Dreambaby op lijst.dreambaby.be

 

*Tenzij het gaat om babykleertjes of babyspullen die speciaal voor jou besteld werden.

 

 

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 161

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *