Doopsuiker verpakkingen die je jaren wilt bijhouden

In Nederland is het een traditie om beschuit met muisjes uit te delen als er een klein wonder op de wereld bijkomt. Het is misschien eens iets anders, maar we denken dat je toch beter gaat scoren met doopsuiker!

Natuurlijk kan je nieuwsgierige familieleden, vrienden en kennissen geen handvol doopsuiker geven en zo naar huis sturen. Doopsuiker hoort in een prachtige verpakking! Wij hebben enkele originele doopsuikerdoosjes op een rij gezet om je te inspireren.

1. Doopsuikerdoosjes in kubusvorm

Verras iedereen met een leuk kubusdoosje met suikerbonen of snoepjes. Je kan de kubusdoosjes laten bedrukken met de naam van jullie kersverse spruit, een foto of een ander leuk design. De eerste foto van zoon- of dochterlief is natuurlijk een buitengewoon aandenken dat iedereen graag bewaart! 

Wil je zelf het resultaat eens testen met de naam en/of foto van jouw kleine prins of prinses? Gebruik dan onze 3D viewer om het eindresultaat te bewonderen vanuit iedere hoek! Kies een design en klik op “Maak je kaart” om het te personaliseren! 

2. Hoge doopsuikertasjes

Een doopsuikerdoosje in de vorm van een klein tasje is een leuke en erg handige manier om doopsuiker uit te delen. Je hebt een zeer compacte verpakking waar toch veel doopsuiker in past. Bovendien kan je deze tasjes personaliseren met een leuk motiefje of bijvoorbeeld de naam van je nieuwe spruit waardoor ze zeker een lange tijd op de kast of de schouw blijven staan bij familie en vrienden!

3. Een schattig doopsuikerzakje

Wil je liever toch geen suikerbonen schenken? Dan kan je ook zoals in dit voorbeeld zoete hartjes aan de bezoekers meegeven. Stop ze in een even zoet doopsuikerzakje met aangepast label en iedereen zegt spontaan “oooh”. 

4. Retro doopsuiker verpakkingen

Ben je een fan van retro? Kies dan voor zowel je retro geboortekaartje als je doopsuiker verpakking een retro motiefje! 

Je hebt verscheidene opties voor retro doopsuiker verpakkingen, dus als je niet kan kiezen kan je natuurlijk ook verschillende formaten of kleuren doopsuiker verpakkingen aanbieden, zo kunnen de bezoekers zelf kiezen welke ze het leukst vinden. 

5. Chocoladereep als kraamgeschenk

Of kies voor een origineel verpakte chocoladereep als kraamgeschenkje. Laat de naam van het kindje drukken op de verpakking en maak er een uniek geschenkje mee. Zeker als je een tante hebt die dol is op chocolade lijkt ons dit een superidee! 

Displays voor doopsuiker

Een prachtige doopsuiker verpakking is slechts de eerste stap, daarna moet je ze nog op een creatieve manier voorstellen. Er zijn oneindig veel ideeën voor prachtige doopsuiker displays, maar we zijn zeker onder de indruk van de volgende voorbeelden op Pinterest die ook voor je babyborrel kunnen dienen!

Follow Modern-Baby-Shower-Ideas.com’s board Baby Shower Candy Buffet on Pinterest.

Lies Jonckheere
Lies Jonckheere

Ik ben de trotse mama van mijn allerliefste zoontje Georges. Een droom van een baby! Het grootste deel van mijn tijd spendeer ik met hem: Georges verzorgen, met hem spelen, leuke kleertjes en spulletjes uitzoeken … Mijn huwelijk – met mijn even fantastische man - een paar jaar geleden was prachtig, maar mama worden is echt een overweldigend gevoel. Tadaaz mocht al deel uitmaken van al Georges ‘Happy Moments’. Aankondiging van zijn geboorte, doopsuikerdoosjes en bedankkaartjes... Maar ook de uitnodigingen voor zijn eerste feestje: het doopfeest. Ik ben er zeker van dat er nog vele ‘Happy Moments’ volgen voor mijn zoontje en kijk ernaar uit om die te vieren!

Artikelen: 184

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *