Gezelligheid troef op het eerste Mom-to-be event

Zwanger zijn, het is een bijzondere periode in je leven. Dat weten we bij Tadaaz als de beste! We beleven dan ook graag samen met onze Tadaaz fans dit Happy Moment tijdens een Mom-to-be event.

Samen genieten tijdens een leuke avond, dat was het opzet voor ons eerste Mom-to-be event in Brugge. Het werd een toffe mix van een culinaire en styling workshop waarbij alle deelnemers heel wat inspiratie kregen in een gezellige sfeer.

De sfeer op het event

Door te kiezen voor Ottentic, een gezellig pand in hartje Brugge, was de aankleding van de locatie niet moeilijk. Ottentic is een locatie die helemaal ingericht is voor het geven van workshops en bedrijfsevents.

Het onthaal op de benedenverdieping baadde in Tadaaz sfeer. Langs de bar en aan een speelse kaartenslinger konden de aanwezigen kennismaken met geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes en snoepzakjes uit de Tadaaz collectie.

Uiteraard was er een rijkelijk aanbod aan non-alcoholische drankjes voorzien, zodat de zwangere dames en hun vriendinnen niets tekortkwamen.

Welkom op het event!

Het Tadaaz team was present voor het beantwoorden van vragen en om de avond in goede banen te leiden. Bij het onthaal kreeg elke deelnemer een badge die bepaalde welke workshop ze eerst zouden volgen. Na een korte intro werden de groepen verdeeld en startten de workshops.

DSC_0675

Stijladvies ‘negen maanden mooi’

Op de knusse zolderverdieping van het pand had Ankie Duis van Neufmoisbelle alles voorzien voor een boeiende workshop rond styling in de zwangerschap. Een zwanger model, Louise, hielp haar met het showen van allerlei outfits om zo toffe tips te geven rond styling. Dat ging van feestkledij tot borstvoedingskledij, van lingerie tot toffe basics. De deelneemsters gingen ongetwijfeld met inspiratie voor hun eigen outfits tijdens de zwangerschap naar huis!

DSC_0769
DSC_0879
DSC_0773

Originele tips voor babyborrel hapjes

Een babyborrel of kraambezoek voorbereiden doe je niet elke dag. En het mag dan ook wat extra zijn. Traiteur Sylvia haalde al haar creativiteit boven en stelde een receptenboekje samen met unieke hapjes voor dit bijzonder moment. Het zijn maakbare gerechten, maar net zo goed inspiratie om hapjes te laten maken als je daar zelf geen tijd voor hebt. 

Alle deelnemers genoten van de uitleg, maar gingen ook aan tafel… ze proefden elk hapje en stelden vragen over de bereiding en presentatie ervan. De uitleg van Sylvia werkte duidelijk inspirerend voor alle aanwezigen!

DSC_0800

DSC_0633

DSC_0858

Gezelligheid troef

Zowel bij het onthaal, tijdens de workshops als nadien viel het op hoe snel het ‘zwanger zijn’ voor een band zorgde tussen de deelneemsters. En net dat is het leuke aan dit event. Ervaringen delen en samen een leuke avond beleven… 

Op het einde van de avond werden nog 10 winnaars gekozen die met het stylinggidsje ‘Negen Maanden Mooi’ naar huis gingen. Ook wisten ‘Les Tartes de Françoise’ de harten van alle deelnemers te veroveren met hun overheerlijke brownie! Wat een smulfestijn!

DSC_0810
DSC_0906

Een toffe goodiebag als afsluiter

Omdat Taaaz de dames tot in de puntjes wilden verwennen, zorgden we samen met enkele superleuke partners voor een unieke goodiebag.

SONY DSC

Volgende partners sloegen de handen in elkaar met Tadaaz en schonken stuk voor stuk leuke items voor de goodiebag:

  • Colora: een inspiratiegids en een toffe linnen draagtas
  • Biovita: een pakketje met verzorgingsproducten
  • Petit Bateau: een eerste schattig babymutsje
  • Difrax: een uniek fopspeentje
  • Henkel: een flesje wasmiddel Le Chat, speciaal voor babykledij
  • De Gele Flamingo: een leuke checklist voor de geboortelijst en een slabbetje van Jollein
  • Fred & Ginger: een toffe catalogus en kortingsbon
  • Bloomon: een bon voor een gratis vaas bij een boeket
  • Vanparys: voorbeeldjes van alle mogelijke kleuren van doopsuiker uit hun aanbod
  • Fragile: een kortingsbon en catalogus met zwangerschapskledij
DSC_0718

Leuk dat je erbij was!

Bedankt aan alle enthousiaste deelnemers en aan Ankie, Louise en Sylvia voor een toffe workshop!

Leuk dat je erbij was!

We sloten de avond af met leuke reacties en de zin naar meer… Er volgen binnenkort nog Tadaaz-events, zoveel is duidelijk!

Volg onze social media en schrijf in voor de nieuwsbrief om hierover als eerste alles te vernemen!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *