Jullie kindjes kondigen het huwelijk aan

Als je al kindjes hebt op het moment dat je gaat trouwen, wil je hen uiteraard bij dit bijzonder moment in jullie leven betrekken. Dat kan op heel veel manieren, van save-the-date kaart tot de huwelijksfoto’s. We geven graag enkele ideetjes hoe je jullie kleine hartendiefjes kan laten meegenieten van dit bijzonder moment

Save-the-date foto

Jullie zijn verloofd en dat mag iedereen weten! Misschien koos je ervoor om pas te trouwen als de kindjes wat ouder waren of misschien trouw je voor de tweede keer en heb je allebei al kindjes? Dan is het extra leuk als zij kunnen aankondigen dat mama en papa gaan trouwen!

Je kan dit doen met een leuke foto met krijtbord waarop je het heugelijke nieuws meldt. Ook een tekstballon die de kindjes omhoog houden kan het leuke nieuws melden. Maar ook deze manier is heel origineel:

dae38945f746e6afeb1c5b171d6fdb50

De kindjes nodigen uit

Wat is er mooier dan jullie grote dag laten aankondigen door jullie liefste schatten? Dat kan je ofwel doen door de tekst aan te passen of door een foto te maken waarin zij het grote nieuws melden.

Tekst voor de trouwkaart

Je kan de tekst zo schrijven alsof de kindjes vertellen dat jullie gaan trouwen. Enkele voorbeeldjes hiervan zijn:

Trots kondigen wij aan,

dat mama en papa

naar het gemeentehuis gaan

De familienaam was ons al gegeven

Maar nu krijgt mama hem ook

voor de rest van haar leven

 

Mijn papa en mama gaan vandaag trouwen

dat doen ze omdat ze van elkaar houden

maar ook heel veel van mij

en daarom ben ik vandaag heel blij 

 


Bij deze kondig ik aan,
dat mijn papa en mama trouwen gaan.
Op 25 juli 2020 staan zij hand in hand,
in het gemeentehuis voor de ambtenaar 
van de burgerlijke stand.
Waar ik ze de ringen mag geven,
voor de rest van hun hele leven.
Om deze dag te vieren lijkt het mijn papa en mama fijn,
als u hierbij aanwezig wilt zijn. 

Een trouwkaart met foto

Een leuke foto waarbij de kindjes samen met jullie op de foto staan is altijd een voltreffer. Hoe schattig is het niet om hen deel te laten uitmaken en het huwelijk laten aankondigen?

Zo kan je er met enkele beeldjes een filmstrip-kaartje maken waarin jullie kindjes de aankondiging bijvoorbeeld zo doen:

mama en papa gaan trouwen

Een grappig familieportret op de voorzijde van de trouwkaart kan het nieuws ook op een leuke manier brengen:

mama en papa gaan trouwen

Grappig familieportret op de trouwkaart

De rol van kindjes op het huwelijk

Bruidskindjes zijn er meestal op een huwelijksceremonie, maar als het jullie eigen kindjes zijn wordt het wel heel speciaal. Zij kunnen op verschillende manieren ingeschakeld worden in de ceremonie.

Een prachtige entree

Jullie kleintje met een groot bord de kerk of feestzaal laten binnenkomen, met een leuke boodschap erop is superschattig. Je zal alle aanwezigen vertederen en het is een perfect plaatje voor de huwelijksfoto’s.

Foto: Christian Oth Studio
Foto: Christian Oth Studio

 

Disney's Fairy Tale Weddings
Disney’s Fairy Tale Weddings

Het brengen van de ringen

Een mini-ringendrager is het leukste wat er is. Als jullie kindje dat voor mama en papa kan doen, is het helemaal speciaal! Dan maken ze ook echt deel uit van jullie bijzonder moment!

De ringenjongen

Verkleed zoals een kleine bodyguard is het natuurlijk extra leuk om jullie kleintje deel te laten nemen aan de officiële ceremonie tijdens het huwelijk.

Bodyguard ringdrager
kimlephotography.com

De fotoshoot

Kers op de taart zijn natuurlijk de foto’s tijdens de fotoshoot op jullie huwelijksdag… Daar spelen de kindjes een fantastische rol in het verhaal! Ze zorgen voor instant liefde. Geniet samen van dit mooi moment, het zullen herinneringen voor het leven blijven!

Vader en zoon op het huwelijk

Weston Neuschafer Photography
Weston Neuschafer Photography

Children Love Couple After the Wedding

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van een prille tiener en een zoontje van 3 jaar, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things'! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend mee bezig voor Tadaaz. Het overbrengen van emoties is wat ons drijft. Bij Tadaaz geloven we in de magie van unieke momenten… Creative cards for happy moments! En ik ben blij dat dat net mijn job is!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *