Origineel: Save the date kerstkaarten

Trouwen jullie binnenkort? En moeten jullie jullie trouwdatum nog laten weten aan vrienden en familie? Dan is deze periode van het jaar de ideale gelegenheid om save the date kerstkaarten te versturen!

Iets wat we de laatste jaren heel erg zien opkomen. Als je toch iedereen een kaartje stuurt, waarom dan niet twee vliegen in één klap? En bovendien zijn er hele leuke originele spreuken om te verwerken op die kaarten. Aan woordspelingen geen gebrek!

De ideale combinatie

In de kerstperiode versturen we onze kerstwensen naar vrienden en familie met een leuke kerstkaart. Hiervoor moet je adressen verzamelen, een kaart kiezen, foto’s maken voor op die kaart. Die kaart personaliseren, betalen en verzenden… Er kruipt wel wat tijd en moeite in het versturen van kerstkaarten.

Als je gaat trouwen, doorloop je dat proces ook enkele keren: save the date kaarten, trouwkaarten en bedankkaartjes. Dus als je twee momenten kan bundelen is dat toch super handig? 

Dan is een kerst save the date kaart sturen de perfecte oplossing. Zo kan je jullie huwelijk en jullie warme kerstwensen op hetzelfde moment versturen. Twee voor de prijs van één! Wist je dat een save the date kerstkaart helemaal in is tegenwoordig? 

Heel wat verloofde koppels doen dit met behulp van een leuke spreuk. Bovendien breng je de gasten ruim op tijd op de hoogte van jullie trouwdatum. Ze weten dan dat ze deze dag alvast vrij moeten houden. De officiële uitnodiging volgt dan later!

De leukste save the date spreuken

Er zijn natuurlijk heel wat leuke manieren om je save the date boodschap in je kerstwensen te verwerken. We geven jullie alvast de leukste mee!

  • All we want for Christmas is YOU at our wedding!
  • Merry Christmas and Save Our Date!
  • HOHOHO! Wij gaan trouwen!
  • Merry Christmas from the future Mr and Mrs
  • Oh Deer, we are getting married this year!
  • Marry Christmas – Save Our Date

Personaliseer je save the date kaartjes

Je wil natuurlijk dat jullie save the date kaartje persoonlijk is. Iets dat jullie als koppel typeert en een sfeer die je ook op jullie trouwdag wil neerzetten. Ga daarom voor een persoonlijk geheel. Bij Tadaaz kan je je save the date kerstkaarten helemaal naar eigen wens personaliseren!

Jullie namen, eventueel een eigen foto en eigen tekst zorgen ervoor dat jullie de kaart van jullie dromen ontwerpen. Geen betere manier om het nieuwe jaar in te gaan. Het aftellen naar jullie grote dag kan beginnen!

Lise Desmet
Lise Desmet

Van mijn leven in Brugge verschijnt af en toe wel eens iets online... Maar even hard - of misschien zelfs nog meer - kan ik genieten van het offline gebeuren. Quality time met mijn man, familie, mijn beste vriendinnen... Happy moments vier ik graag samen met hen en samen met Tadaaz!

Artikelen: 160

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *