Zo organiseer je een origineel verjaardagsfeestje

origineel verjaardagsfeest skaten

Vanaf het moment dat de middelbare school voor de deur staat, kan het soms minder evident zijn om een leuk verjaardagsfeestje te organiseren. Op die leeftijd zijn sommigen nog erg kinds en wanen anderen zich al jongvolwassen, speelt de ene nog graag  tikkertje en is de ander daar al lang niet meer geïnteresseerd in. Maar hoe organiseer je dan een feestje waar iedereen van geniet? Wij willen jou enkele ideeën geven die aan de hand van aangepaste formules de kerk wat in het midden houden en er voor jouw kind een verjaardagsfeest om nooit meer te vergeten van te maken.

Lasergame

lasershooting01

Een lasergame wordt gespeeld in een arena waar de deelnemers een speciale uitrusting voor moeten aantrekken. Met behulp van lasergeweren ‘schiet’ je zo vaak mogelijk op de tegenstander. Wie het meeste mensen van het andere team geraakt heeft, is laserkampioen! Hiervoor kan je onder andere terecht bij Total Experience in Sint-Job-in-‘t-Goor of bij Mol in Action in Mol.

Survivalparcours

1

Schrikt jouw kind er niet van om zo hoog mogelijk te klimmen en het avontuur tegemoet te gaan? Klimwanden, death rides en touwenparcours liggen te wachten op jullie! In Avonturenpark De Warre in Maaseik kan je kiezen voor een pakket met bumperbal of archerytag (kruising tussen trefbal en paintball), terwijl Sporttrack in Ieper onder andere een avonturentocht, dropping of zelfs een nachtspel aanbiedt.

DJ workshop

dj workshop

Als je zoon of dochter ervan droomt om een carrière als die van Dimitri Vegas & Like Mike op te bouwen, kan dit een ideale activiteit zijn voor zijn of haar verjaardagsfeest! Maak er een muzikale middag van en wie weet ontluikt er zich wel een nieuw talent! Hiervoor kun je terecht bij de DJ School te Gent of Begin to DJ in Kortenberg. 

Kinderkookworkshop

kook-workshops-kinderen

Koken is helemaal in, hoe oud of jong je ook bent, iedereen lijkt de hype te pakken te krijgen. Laat je tieners hun innerlijke Jeroen Meus of Gordon Ramsay ontdekken en organiseer een kookworkshop als verjaardagsfeestje. Bij De Kleine Chef (op verplaatsing) kun je onder meer terecht voor het moleculair kooklaboratorium of een les pralines maken. Bij Kokerij kookworshops kun je in Kontich of Boechout terecht voor een kinderkookworkshop.

Dress up kidsparty

dress up kidsparty

Cupcakes, nagels, make-up, styliste Kim zorgt ervoor dat je kind zich een echte superster voelt! Laat hen heerlijk ontspannen en zich verwennen. Bij Dress’up by Kim worden kleine beautyqueens in de watten gelegd.

Skaten of surfen

Laat het verjaardagsfeestje van jouw kind helemaal op wieltjes lopen of over golven rollen met een stoere skate- of surfworkshop! Bij Skateboard Academy kun je alvast een kijkje nemen welke skateworkhop zich in jouw buurt bevindt. Voor surfworkshops voor verjaardagen kun je bij verschillende surfclubs over de hele kustlijn terecht, bijvoorbeeld bij Surfers Paradise in Kokke-Heist of Twins Club in Bredene.

 

IMG_3881-4

surfcamps-surfers-paradise-1b

Trampolinepark

Springlevend je nieuwe leeftijd inzetten, kan het nog explosiever? Jumpsky heeft bijvoorbeeld een trampolinepark van 2000 m² groot met verschillende parcours en zones. Plezier verzekerd!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *