Je geboortelijst leggen: hoe begin je eraan?

Zo rond de vijfde maand van je zwangerschap, begin je na te denken over de praktische zaken die bij de geboorte van je kindje komen kijken. Het ideale moment dus om dan een geboortelijst aan te leggen! Zeker wanneer je een eerste kindje verwacht, is dat een goede keuze! Je kan spulletjes uitkiezen volgens je eigen smaak en volgens wat je echt nodig hebt.

Eenvoudig  online een geboortelijst aanmaken

Bij een geboortelijst is het van belang om te kiezen voor een leuke collectie, een ruim aanbod én een heel gebruiksvriendelijk systeem. Zowel jullie als ouders als de mensen die jullie na de geboorte een geschenkje willen geven, vinden dat erg belangrijk. Dreambaby is niet zomaar één van de aanbieders met het grootste aantal geboortelijsten per jaar! Zij hebben dé mix van eenvoudig samenstellen en beheren van je lijst, ruime keuze van grote merken én makkelijk bestelsysteem voor jullie kraamvisite.

Het gemak is dat je van thuis uit je lijst kan starten, aanvullen, bijwerken… zowel vóór de geboorte van je kindje als erna. Kom je na 1 maand tot de vaststelling dat je nog wat extra lakentjes kan gebruiken? Schakel je sneller dan voorzien over op flesvoeding en heb je flesjes en speentjes nodig? Dan voeg je die zaken toe aan je lijstje en kunnen jullie vrienden en familie die ook schenken.

Hulp en advies krijgen in de winkel bij het vullen van je geboortelijst

Bij een eerste kindje wordt je overspoeld met informatie en ‘must have’ lijstjes voor de baby. Uiteraard is dat voor iedereen helemaal anders. Misschien heb je al wat babyspulletjes van de kindjes van je zus? Misschien is er een wiegje in de familie die bij elke geboorte gebruikt kan worden?

Een neutrale hulp in het beslissen wat echt nodig is en wat ‘nice to have’ is kan dan zeker geen kwaad! In de Dreambaby winkels zijn alle medewerkers opgeleid om je daarin perfect te kunnen adviseren. Ze brengen in kaart wat je al hebt en wat je nodig hebt en ze overlopen het aanbod ter plaatse. Zeker voor grote stukken zoals een babyfoon, een wandelwagen en een autostoel is dat advies meer dan welkom.

In de winkel worden ook regelmatig ‘Baby op komst’ info avonden georganiseerd. Dan krijg je heel wat nuttige informatie en ontmoet je ook andere mama’s.

Extra voordeel bij je Dreambaby geboortelijst

Naast een eenvoudige manier van werken en een eigen inlogcode voor je geboortelijst, zijn er nog meer voordelen voor de mama’s in spe. Alle geschenkjes die je ontvangt van je geboortelijstje tellen mee voor een cadeaubon van 10% bij het afsluiten van je lijstje. Een leuk extraatje dat je bijvoorbeeld kan gebruiken om een eerste autostoel te kopen of een geschenkje voor broer of zus!

Daarnaast is er een leuk extraatje voor wie in september een geboortelijst aanlegt! Je krijgt er namelijk een waardebon van €50 voor de Tadaaz geboortecollectie bij! Check online de voorwaarden van deze unieke samenwerking en beslis voor eind september voor de aanmaak van je geboortelijstje bij Dreambaby om van dit voordeel te genieten!

Wil je helemaal goed voorbereid zijn op de komst van je kindje? Download dan de geboortechecklist van Tadaaz, die je stap voor stap op weg helpt zodat je in alle rust kan aftellen naar de geboorte!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *