Unieke zwangerschapsaankondiging

Na enkele weken stilte in het begin van je zwangerschap, is het nu tijd om het goede nieuws van de daken te schreeuwen! Er is een kindje op komst en je zwangerschapsaankondiging mag wel iets bijzonders zijn. Zo’n moment beleef je immers maar één of een paar keer in je leven! We geven je dan ook graag enkele leuke ideetjes om dit fantastisch nieuws op een originele manier te brengen!

Fiere broer en zus op de zwangerschapsaankondiging

Grote broer of zus worden, een prachtig moment voor elk kindje! Ze gaan zich dan ook al heel snel inleven in hun nieuwe rol en zijn dan ook superfier dat zij het goede nieuws mogen aankondigen! Het ligt voor de hand dat jullie vrienden en familie zullen smelten bij zo’n mooie aankondiging!

zwangerschapsaankondiging

De hond deelt de zwangerschapsaankondiging

Als je gezin al bestaat uit jullie als koppel en een trouwe viervoeter, dan is die uiteraard ideaal om jullie gezinsuitbreiding aan te kondigen! De hond maakt immers volwaardig deel uit van jullie gezin en de baby wordt als het ware een broer of zus voor jullie huisdier. Laat hem dus de zwangerschap aankondigen.

zwangerschapsaankondiging
zwangerschapsaankondiging

Origineel aankondigen in krijtmotief

Even een verbaasde blik, maar al snel zal de boodschap duidelijk zijn! Een eenvoudige, maar ook heel originele manier om je zwangerschap aan te kondigen!

zwangerschapsaankondiging
Bron: Instagram Natalia

Surprise! Je wordt papa!

Je bent zwanger en weet het net… maar de papa nog niet? Wat een bijzonder moment! Je wil hem natuurlijk zo snel mogelijk vertellen dat je zwanger bent… maar het mag ook meteen een leuke verrassing zijn! De zwangerschapstest op een originele manier verpakken of een geheime boodschap te verbergen op een onverwachte plek, aan jou de keuze! Zorg in ieder geval dat iemand klaarstaat om dit bijzonder moment vast te leggen, want zijn reactie zal echt memorabel zijn!

zwangerschapsaankondiging

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden

Wees nu eerlijk, als je onderstaande voorbeeldjes ziet, weet je meteen waar dit over gaat. Een origineel beeld met een wow-factor! Er zijn heel wat leuke manieren om mensen te laten weten dat je zwanger bent met foto’s.  Jullie verwachten een kleintje en met deze creatieve zwangerschapsaankondiging zal je niets dan enthousiaste reacties krijgen!

zwangerschapsaankondiging
zwangerschapsaankondiging

Omdat er 1001 manieren zijn om dit leuke nieuws te delen, willen we graag ook weten hoe jullie dat gedaan hebben?  Nog inspiratie nodig? Lees ook deze top 5 voor originele zwangerschapsaankondigingen.

De aankondiging van jullie zwangerschap is uiteraard een heel belangrijk moment in de 9 maand voor de geboorte. Maar uiteraard wil je graag helemaal voorbereid zijn op de komst van jullie kleintje en geen enkel detail over het hoofd zien. Een geboortechecklist is dan ook geen overbodige luxe! Wij helpen je graag. Download nu de complete geboortechecklist zodat je 100% klaar bent voor de komst van jullie baby!

Els Vanhooren
Els Vanhooren

Als mama van twee zoontjes, hou ik ervan om Happy Moments extra bijzonder te maken. 'Celebrate the little things' daar draait het om! Ideetjes voor geboortekaartjes, doopsuikerdoosjes, kinderfeestjes, kerst... daar ben ik voortdurend graag mee bezig! Als Tadaaz fan van het eerste uur deel ik graag mijn inspiratie en ideetjes!

Artikelen: 170

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *