Nog op zoek naar inspiratie? Bekijk enkele voorbeeld geboortekaartjes!

De geboorte van jullie kindje is een belangrijk en vooral een uniek moment. Om familie en vrienden in te lichten wanneer de kleine spruit eindelijk op de wereld komt, zijn jullie waarschijnlijk op zoek naar een prachtig geboortekaartje. Dit moet natuurlijk even uniek en speciaal zijn als de geboorte van jullie kersverse zoon of dochter. Om inspiratie op te doen hebben we heel wat voorbeeld geboortekaartjes verzameld!

Geboortekaartjes voor ieders stijl en smaak

Iedereen heeft een eigen stijl en zoekt naar een geboortekaartje dat perfect past. Om jullie te helpen bij de zoektocht naar het geboortekaartje dat volledig naar jullie smaak is, hebben wij tal van voorbeeld geboortekaartjes gebundeld.

Wil je een speels kaartje versturen? Dan zijn leuke figuren een geweldige optie! Ben je een muziekfanaat? Laat ook het geboortekaartje je passie uitstralen. Ben je dan weer een fan van “oldschool” stijlen en kleuren? Dan is retro wat je zoekt! Ben je een beetje een amateurfotograaf? Voorzie dan een uniek kiekje op een fotokaart!

 • image title

  Leuk je geboortekaartje op met een diertje zoals deze schattige eekhoorn!

 • image title

  Speels geboortekaartje met een gekartelde rand

 • image title

  Retro geboortekaartje ideaal voor het tweede kindje

 • image title

  Schattig retro geboortekaartje

 • image title

  Perfect geboortekaartje voor lentekindjes

 • image title

  Retro geboortekaartje met kat

 • image title

  Waarom geen 3D robot als geboortekaartje?

 • image title

  Beestig geboortekaartje met eend

 • image title

  Geboortekaartje met drieluik

 • image title

  Klassiek en schattig geboortekaartje met beer

Maak je eigen fotokaart

Een geboortekaartje krijgt iedereen graag in de bus, maar als er dan nog een foto van de baby op staat smelt ieders hart! Om zeker te zijn dat de kaart zijn effect niet mist, kan je de foto nog extra vertederend maken door je baby een schattig hoedje op te zetten of in een dekentje of schapenvel te wikkelen. Ook een foto met mama, papa of broer/zus scoort altijd bij de familie en vrienden!

Vrolijke dieren op je geboortekaartje

Ook zonder foto kan je prachtige geboortekaartjes ontwerpen. Wil je bijvoorbeeld graag speelse geboortekaartjes versturen? Dan kan je kiezen voor een geboortekaartje met diertjes. Voorzie op de voorkant van de schattige dierenkaart de naam en geboortedatum van de kleine spruit en op de binnenzijde is er ruimte voor het gewicht, de lengte, de namen van de kersverse ouders, etc.

 

 

Voorbeelden van 3D geboortekaartjes

Deel het nieuws en het geluk van de geboorte met iedereen. Zet hiervoor grootse middelen in en kies voor een 3D-geboortekaart! Kies bijvoorbeeld voor een vrolijke robot of een rode raket, het kaartje zal in ieder geval in het oog springen.

Een 3D kaartje kan je ook eenvoudig tentoonspreiden op de schouw of naast je doopsuiker bijvoorbeeld!

Zoete en fruitige kaartjes voor lentekindjes

Is 3D toch niet wat je zoekt? Dan kan je jullie oogappel een gezonde start bieden! Kondig de geboorte aan met een fruitig geboortekaartje zoals deze aardbei of appel. Deze kaartjes zijn ideaal voor baby’s geboren in de lente. 

Voorbeeld geboortekaartjes: Drieluik hoera

Het is feest, de ooievaar is langs geweest! Kies een prachtig drieluik-geboortekaartje om het nieuws te verspreiden. Met een drieluik heb je zeker voldoende ruimte om alle pertinente info te delen én nog een leuk tekstje toe te voegen! 

Retrolicious

Verdient jullie schat een honingzoet geboortekaartje? Dan zijn deze retro geboortekaartjes waarschijnlijk wat jullie zoeken. Retro kaartjes zijn zacht, lief en verkrijgbaar in verschillende pasteltinten.

Nog steeds niet gevonden wat je zocht? Laat je inspireren door onze volledige collectie. Vergeet ook niet om een leuk tekstje op je geboortekaart te voorzien! 

banner geboorteblog

Geef hier jouw mening